Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
kark wrote:Monia, ja mam zawsze jakby minimalnie otwartą, nawet w ciąży, tak to jest po porodzie. A jak mam owulke to palca mogę na jakieś 0.5-1cm włożyć.
Aktywna, dobrze, całą ciążę co jakiś czas sprawdzałam i zawsze był w dolnej granicy.
W 2giej ciąży miałam podobną sytuację - 31tc, krwawienie, skurcze, jedziemy na sor. A kobiety do mnie, że czego rycze, już i tak to nic nie zmieni. Położyli mnie na trakcie, obok innych rodzących, syn miał tętno ponad 200 i co chwilę ktg wyłączał, a one nic. Zero magnezu, czegokolwiek, żeby to zatrzymać. W końcu się uspokoiło samo i dobrze, bo jeszcze imienia nie mieliśmy wybranego
Dlatego ja tym razem postanowiłam, że nie będę robić ani progestronu ani bety. Co ma być to będzie, a tak człowiek świruje.
Ostatnio był ten progesteron, wcześniej poztywny test, a beta niska i okres. A przy synku znowu miałam niskie przyrosty bety na początku - 50% w ciągu 48h, ryczalam i czekałam na poronienie, w końcu mąż kazał mi się do ginki zapisać czy czasem np pozamacicznej nie ma i zobaczyłam serduszko bijące24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
makalotia wrote:Mnie tak bolały wydaje mi się że od zagnieżdżenia jakiś tydzień.
Oby u mnie też to było toCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Wyciągnęłam test na jutro
... Może jednak.... Jestem nie normalna. -
Dobra mam kłucia w podbrzuszu, średnie przechodzące w bardzo silne. O czym to może świadczyć? Może to być dopiero implantacja czy późniejszy etap? Czy raczej okres się zbliża?
A i jeszcze ręce mnie pieką ale to raczej nie objaw...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 23:54
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
XxMoniaXx wrote:Chyba po raz pierwszy udalo mi sie zbadac szyjke. Pod prysznicem.
Nisko i zamknieta. Czar prysl. Nie ma sie co ludzic.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie spadek tenperatury dzisiaj dopiero odstawilam progesteron wiec jutro powinien byc jeszcze wiekszy spadek nie bede tracic czasu na cykl ktory nie wyszedl od tego zaczne znowu ziolka popijac i zuzyje tez ta moja piegze.
Sztefi nie mozliwe przeciez widzialam wczoraj kreche i to nie byl cien cienia tylko krecha wiec cos mi sie tu nie zgadza nie rob juz tych testow tylko idz na bete. Mnie zawsze testy tak robia w rola a najbardziej bobotest nie wiem czy on tylko taki dla mnie felerny. Gdyby nie te leki i poronienia to ja to bym czekala pare dni po terminie @ miestety bromergon sie konczy i musze isc po recepte moj lekarz bedzie mega ,,szczesliwy" ze znowu sie nie udalo... czeka mnie rozmowa z nim bo odstawilam pare lekow sama ale ja juz mialam dosyc sie kluc co miesiac chodze jak paczus napakowany bo sterydy tez swoje robiaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 06:54
-
nick nieaktualny
-
Sztefi ja tez nie rozumiem.. taka mocna krecha byla..
A ja tez cala w nerwach w oczekiwaniu na druga bete. Mialam testow ciazowych wiecej nie robic ale oczywiscie zrobilam. Test tylko troche mocniejszy niz wczoraj. Niby pisalyscie, ze one ciemnieja pomalu ale ja juz zawal mam prawie. Myslalam, ze zobacze 2 kreski i po wszystkim bedzie, bede zyc dlugo i szczesliwie a to dopiero poczatek. Nie zdawalam sobie sprawy jaki to stres /// -
Koktajlowa miałam tak samo. Jak skurcz złapal to jak przy porodzie..2 dni a teraz cisza. Dzisiaj 11 dpo.
Ola u nas 5:15 a jak z testem u Ciebie?
Sztefi lec jutro na bete!
Mika, Nona...to listopad jest Wasz! Chociaz @ jeszcze nie ma.
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Sztefi ja tez nie rozumiem.. taka mocna krecha byla..
A ja tez cala w nerwach w oczekiwaniu na druga bete. Mialam testow ciazowych wiecej nie robic ale oczywiscie zrobilam. Test tylko troche mocniejszy niz wczoraj. Niby pisalyscie, ze one ciemnieja pomalu ale ja juz zawal mam prawie. Myslalam, ze zobacze 2 kreski i po wszystkim bedzie, bede zyc dlugo i szczesliwie a to dopiero poczatek. Nie zdawalam sobie sprawy jaki to stres ///
Dziś jest taki słaby cień, test inny ale czułość mniejsza. Chyba poczekam te kilka dni, bo cóż innego zostaje.
https://zapodaj.net/d603f9b00ce71.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 07:26
-
nick nieaktualnyNona wrote:U mnie dupa...
Wiec mam focha... ale modle sie dalej juz nie w intencji ciazy a spokoju bo te dlugie starania mnie zmeczyly.
W ogole przez ta zmiane czasu to nawet nie wiedzialam o ktorej mam wstac bo takie to wszystko pomylone... -
nick nieaktualny