Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Nie mam planu, byłam pewna że się uda, jeszcze się ludze... Boli brzuch, biały śluz, owu był 17 lub 18.10, może jednak za wcześnie jeszcze, odsuwam myśl że mogło się nie udać. Ruda Anno nakręciłam się też tak jak Ty że to ten cykl...
Nona lubi tę wiadomość
-
Zadzwonilam do apteki pod lwem zapytac o ceny suple do meza i inofolicu. I przez neta sie nie oplaca bo cenowo eychodzi tak samo a inofolic mi poeiedziala ze 20 sasz 27 zl .. A na all 47. Jakos mi sie nie chce eierzyc ale zapytalam 2gi raz i tez powiedziala 27 .. Hmmm to by bylo fajnie. Jak wt test eyjdzie negatywny to jade po suplementy.
-
Sztefi dlatego znowu napisze- za szybko te bety! Dla mnie nawet 12dpo jest za szybko.
Nona ja teź jeszcze u Ciebie sie ludze
Monia a apap?
Iga tak,ja mam siare kolejny raz (mialam przy cb). Wiesz,ja skonczylam karmic w styczniu ale do tej pory nie mialam a teraz.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:U mnie cisza,zupełna. Rano pochodziłam to brzuch pobolał,troche piersi ale od południa cisza-ani piersi,ani brzuch ani śluzu ..szyjka jakby twarda ale niżej no i ta temperatura. Chyba trzeba się ogarnąc.
Mnie też nie bolą piersi ale pamietam, że w pierwszej ciąży poczułam je późno, jak już wiedziałam, że jestem. Jestem w szoku, że można tyle objawów wyczytać ze swojego ciała. Ja u siebie nie widzę nic specjalnego, ale w poprzedniej też nie. Dopiero gdzieś w 6 tc doszła senność i mdłości 24/h.
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:U mnie cisza,zupełna. Rano pochodziłam to brzuch pobolał,troche piersi ale od południa cisza-ani piersi,ani brzuch ani śluzu ..szyjka jakby twarda ale niżej no i ta temperatura. Chyba trzeba się ogarnąc.
-
Sztefi wrote:A kiedy miałaś owu? Może za wcześnie jeszcze na objawy ?
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:10 dpo jestem. Ostatnie 3 dni to była masakra-skurcze macicy,ból krzyza i miednicy. Śluzu sporo, siara w piersi, mdłości, osłabienie. Dzisiaj praktycznie nic już..
Ja sobie założyłam druga ciąże przez najbliższe pół roku, jeśli się nie uda synek będzie jedynakiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 19:55
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość