Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, u mnie jakiś tydzień po owu (najprawdopodniej), szyjka z każdym dniem coraz niżej. Chyba nie ma co się łudzić?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Słuchajcie, u mnie jakiś tydzień po owu (najprawdopodniej), szyjka z każdym dniem coraz niżej. Chyba nie ma co się łudzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 22:41
-
xgirl gratuluję bety Nic tylko się cieszyć
Agagusia mam nadzieję,że się to u Ciebie wyjaśni i pójdzie w pozytywnym kierunku
Robaczek dobrze,że Cię dziewczyny uspokoiły Ja już bety nie robię-czekam do wizyty.
Ja po pracy ledwo się trzymam-zmyję tapetę i do łóżeczka.
Trzymam kciuki za Was testujące
Wszystkim dziewczynom u których zawitała @ oby nie przyszła z 1,5roku minimum.
Robaczek123 lubi tę wiadomość
-
Nona
Moj bierze kw foliowy, androvit, salfazin ( cynk), mace i 4dni bral eucerin chyba nie pamietam nazwy, saszeyki do rozpuszczenia gl skl jest selen. Sa drogie ale trudno. Jutro po tescie jade je kupuc bo gin mi dala probki a to na 4 dni ..Nona lubi tę wiadomość
-
Przodozgiecie:( także chyba i tym razem klapa
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Ania95 gratuluję obrony Hiszpański piękny język Uwielbiałam za dziecka oglądać seriale argentyńskie Mój naaajulubieńszy to "Maria" a z resztą wszystkie z z aktorką Grecia Colmenares Potem "Stellina" (Andrea Del Boca) no i bardziej Wam znany zapewne "Zbuntowany anioł " Porkie,tekiero,aora itd.itp hahaha Piękne czasy
xgirl, przedszkolanka:), moyeu, Anhydra, Ola454 lubią tę wiadomość
-
Z objawów jeszcze mdliło mnie rano i dziwny posmak mam w ustach. Ale wiem, że wiele objawów można sobie niestety wmówić.
Jutro spróbuje się dostać do lekarza po antybiotyk choć nie wiem czy mi da. Może zatestuje bo nie wiem co mu powiedzieć. Ale na bank będzie negatywny więc mi szkoda kolejnego testu.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Hej , może ktoś miał podobna sytuacje... tydzień temu (10dpo) zrobiłam test o czułości 10 i wyszła blada kreseczka ale dobrze widoczna, dziś powtórzyłam z rana ( 16dpo) ale testem o czułości 20 ale kreseczka jest prawie niewidoczna (jaśniejsza niż tydzień temu). Dodam , ze nie mam żadnych objawów, w pierwszej ciazy wiedziałam już przed zrobieniem testu po piersiach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 05:17
-
Biegającą_mama wrote:Hej , może ktoś miał podobna sytuacje... tydzień temu (10dpo) zrobiłam test o czułości 10 i wyszła blada kreseczka ale dobrze widoczna, dziś powtórzyłam z rana ( 16dpo) ale testem o czułości 20 ale kreseczka jest prawie niewidoczna (jaśniejsza niż tydzień temu). Dodam , ze nie mam żadnych objawów, w pierwszej ciazy wiedziałam już przed zrobieniem testu po piersiach.
Jeśli masz możliwość, to idź na betę💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Jednak te wszystkie testy to o dupe potluc.
Ostatnio kupilam dwa porzadne i co? W jednym w okienku wszystko sie odbarwilo i dziwne rzeczy pokazalo a w drugim mega mocna kreska na nast dzien zniknela.
Nie ma to jak zrobienie bety. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanka, szkoda Byłam pewna, że u ciebie tyle objawów, to się uda.
U mnie w sumie nic. 9dpo, zero objawów, pewnie znowu nie wyszło. Po raz pierwszy się wpisałam na testowanie i myślałam, że może to szczęście przyniesie, ale chyba nic z tego