Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, u mnie to chyba koniec. Test jest lekko bledszy niz wczoraj, dodatkowo dostalam dosyc mocnego plamienia, brzuch boli dosc mocno. Z drugiej strony piersi tez nadal bola i tempka dosyc wysoko - 36,94. Skołowana jestem, ale juz sie pogodziłam chyba ze to jednak biochemiczna byla:(
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgagusia wrote:Dziewczyny, u mnie to chyba koniec. Test jest lekko bledszy niz wczoraj, dodatkowo dostalam dosyc mocnego plamienia, brzuch boli dosc mocno. Z drugiej strony piersi tez nadal bola i tempka dosyc wysoko - 36,94. Skołowana jestem, ale juz sie pogodziłam chyba ze to jednak biochemiczna byla:(
spokojnie, czekaj i bądź dobrej myśli! -
nick nieaktualnykark wrote:Przedszkolanka, szkoda Byłam pewna, że u ciebie tyle objawów, to się uda.
U mnie w sumie nic. 9dpo, zero objawów, pewnie znowu nie wyszło. Po raz pierwszy się wpisałam na testowanie i myślałam, że może to szczęście przyniesie, ale chyba nic z tego
najwczesniej mi 10dpo wyszedl test, poczekaj do jutra jeszcze. -
Przedszkolanka przykro mi:( aż mi się testować odechciało:(
Agagusia bądź dobrej myśli, oddychaj głęboko, musi być dobrze.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
przedszkolanka ale jak to Ja tu już pewna byłam ehhh.Czemu te organizmy tak nas w bambuko robią no Ten rok ma się dla wszystkich starających zakończyć || kreskami,bo normalnie poskarżę się na ten 2018 no
Agagusia współczuję Ci tej niepewności-nikt nie lubi takich niejasnych sytuacji.Musi być wóz albo przewóz.Jeśli jednak dostaniesz okres to mogła być to cb -
Dziewczyny ja nie wiem bo jest biel.. Ale jest tez mega lekki cien cienia szarawy ktorego na bank nie widać bedzie na zdj bo ja go prawie nie widze ale cos chyba jest...
Albo mi sie wydaje bo nie mam zadnych objawow ...
Zwariuje. Albo zas tylko ja se to wyobrazam
Cala sie trzese. -
nick nieaktualnyXgirl, ja jestem z rodziny 2+4, mąż jest z rodziny 2+4, także od zawsze mówiliśmy, że 3ka bąbli to minimum A narazie i tak jestem na wychowawczym, więc stwierdziliśmy, że spróbujemy te kilka cykli - jak wyjdzie to super, jak nie to trudno, będziemy 5cio osobową rodziną
Nona, ja i tak mam tylko 1 test, więc nie zamierzam przed 3.11 robić Chociaż został mi jeden owulacyjny i strasznie kusi w tej szafce... Tylko nigdy tego nie robiłam, nie wiem czy owulacyjne faktycznie wychodzą pozytywne w ciąży czy to ściema...?
Aga, ściskam mocno, wiem jak się czujesz -
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny ja nie wiem bo jest biel.. Ale jest tez mega lekki cien cienia szarawy ktorego na bank nie widać bedzie na zdj bo ja go prawie nie widze ale cos chyba jest...
Kark fajna taka duza rodzina Mi chyba jedno styknie. Sama nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny