Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia zaciskam kciuki,żeby to było to
Przedszkolanka jest nadzieja do czasu kiedy @ nie przyjdzie Wiadomo,żeby za bardzo się nie nakręcać ale nie wszystkim musi wyjść test 10 cz 11 dpo.Ta która tu długo siedzi na forum dobrze to wieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka a byłaś już kiedyś stymulowana,bo nie pamiętam ? Ja chciałam raz sprawdzić,czy przyspieszy mi to owulkę i faktycznie miałam szybciej owu,choć pęcherzyk 1 i to aż 30mm.Nie wyszło,choć wspóżyliśmy idealnie.Się wkurzyłam na tych lekarzy i mimo ich niechęci-od nowego cyklu bromek i od razu się udało.No ale ja dobrze znam swój organizm, czułam,że to prolaktyna mi tu śmieci.Naprawdę dobrze jest wiedzieć z czym się walczy.Mam nadzieję,że u Ciebie pomoże właśnie ta stymulacja
-
Test powtorze jutro lub pojutrze i zobacze. Jak bedzie wyrazniej pojde na bete i powtorze po 48h. Potem bede sie martwic , martwic i zyc w ciaglym strachu. Jak wszystko bedzie wskazywac na ciaze to napisze do gin czy mam brac jakas luteine czy cos..
przedszkolanka:), Robaczek123 lubią tę wiadomość
-
Monia pokaż nam ten test -też chcemy się ponakręcać z Tobą Stanowczo za mało na tym wątku zdjęć było
-
przedszkolanka:) wrote:Monia tym gorzej bo to juz 45 dc...a u mnie coś probowało ale jak widac
A Ty jaki plan?
Przedszkolanko dopóki nie ma @ jest szansa. U Ciebie przecież faktycznie ta owu mogła byç przesunięta, bo pamiętam że temperatura od razu nie skoczyła.
A sama stymulacja uważam że to dobry pomysł, bo wiem jak 45 dniowe cykle potrafią być frustrujące...
Nona no przykro mi...wiem że tego typu rozczarowanie może zepsuć cały dzień. Ale trzeba spiąć dooopkę i walczyć dalej.
Agusia nie denerwuj się, co ma być to będzie. Choć ja trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
przedszkolanka:) wrote:Monia poczekaj i powtórz jutro. Ja sie ludze(ale wiem,że niepotrzebnie ) że dzisiaj 11dpo bo mi owu na piątek tez wskazywało. Ale u mnie bialo az razi.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Test powtorze jutro lub pojutrze i zobacze. Jak bedzie wyrazniej pojde na bete i powtorze po 48h. Potem bede sie martwic , martwic i zyc w ciaglym strachu. Jak wszystko bedzie wskazywac na ciaze to napisze do gin czy mam brac jakas luteine czy cos..
Może spróbuj zrobić zdjęcie pod dobrym kątem i wstaw. Ja w swoją kreskę na pierwszym teście też nie wierzyłam. Dopiero dziewczyny na tym forum mnie oświeciły, że to to. No i poszłam na betę. Też mi było ciężko zrobić zdjęcie , żeby było na nim coś widać -
nick nieaktualnyU mnie jakies cyrki z tym cyklem bol na @ a sluz jakis taki dziwny rozciagliwy szyjka wysoko oj chcialabym byc juz po okresie boje sie ze znowu da mi w kosc bol ostatnio lezalam w wannie a maz mi leki podawal taki bol mialam Przedszkolanko sama stymulacja Ci przyspieszy owu wiec spokojnie ja z 16 dc mam 11 dc owu.
-
To ja Wam wstawię zdjecie. Postanowiłam jeszcze raz siknac ( specjalnie nic od rana nie piłam) i wtedy zdecydować czy jechac na ta betę czy juz nie ma sensu wyszlo cos takiego:
Jest mocniejsza kreska od tej rannej, czy od tej wczorajszej to sama nie wiem.
I co myslicie?Słoneczko12, Lady_Dior, moyeu, Aneta994, Robaczek123 lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Tylko ze ja nie sadze by bylo cos na zdj widoczne bo to taki cien cienia mega slaby . ale sprobuje wrzucic ale popołudniu bo maz ma na popoludnie i walcze z obiadem i rogalikami z corka. Dzis 29 dc a mam z reguly ok 32 dniowe