Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung,to wybieram mniszek
Najmłodsza 4 tys.to ogrom kasy wyrzuconej w błoto tak jak mówisz..
Ruda przykro mi..
Niezapominajka pozdrawiamy!! I zazdrościmy gorąca!! Bzykajcie się ile wlezie byle skutecznie
I tak,ja przed owu,w piatek wizyta więc sie wszystko okazeSung lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Najmlodsza, ciekawe jak mieszkanie.
Malo jest w Krakowie dużych mieszkam fajnych. My braliśmy w miarę nowy wtórny plus wszystko od nowa robiliśmy z architektem, wszyyyystko. Mamy 3 pokoje 70m I córkę, jak by był chłopiec teraz to ciężko o 4pokojowe, mało jest w dobrej lokalizacji.
Wawrzyńca 19, to centrum Kazimierza. Taki budynek z cegły czerwonej. Tez bym chciała 4 pokoje, ale ten temat zostawiamy na za 3-4 lata.. oglądaliśmy dzisiaj mieszkanie w tym budynku tez 4 pokoje, ale jest 150 tys zł droższe .. nie chcemy się pchać w jeszcze większe koszty, a to mieszkanie jest właśnie na najbliższe 3/4 lata, potem chcemy zmienić. To mieszkanie ma jakos 85metrów. Myśle zd dzieciaki mogą być razem w pokoju na początku .. tak do czasu, aż jasiek nie pójdzie do szkoły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 19:14
Nona, Ariette1983 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Jutro Damian dowie się jak ze zdolnością kredytowa
Jak będzie wszystko ok na 90% się decydujemyNona lubi tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
No nie ukrywam ze miałam ogromna nadzieje co do tego cyklu ! Trochę sobie popłakałam i spinam dupę będę działać dalej !
Najmłodsza życzę powodzenia by wszystko poszło z górki ,głowa będzie myśleć o czyms innym to wtedy napewno się uda:) Nono zazdro wyjścia ! Wypij za nasze zdrowie ! Przedszkolanka trzymam kciuki przed wizyta i liczę na dobre wieściprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Najmłodsza_staraczka wrote:Wawrzyńca 19, to centrum Kazimierza. Taki budynek z cegły czerwonej. Tez bym chciała 4 pokoje, ale ten temat zostawiamy na za 3-4 lata.. oglądaliśmy dzisiaj mieszkanie w tym budynku tez 4 pokoje, ale jest 150 tys zł droższe .. nie chcemy się pchać w jeszcze większe koszty, a to mieszkanie jest właśnie na najbliższe 3/4 lata, potem chcemy zmienić. To mieszkanie ma jakos 85metrów. Myśle zd dzieciaki mogą być razem w pokoju na początku .. tak do czasu, aż jasiek nie pójdzie do szkoły.
My kupiliśmy w Krk 53 metry, bo na więcej nas nie stac, i też zakładamy, że to na kilka lat.
Ale ogólnie ceny w Krakowie to jakiś kosmos, tak jak mówisz. Chociaż myślę, że w Warszawie też nie jest lepiej. -
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa! Bardzo Bardzo chcę, żeby Wam się udało. Bardzo Wam wszystkim kibicuję!
speakyourmind93, przedszkolanka:), czarnulka24, Nona lubią tę wiadomość
-
Nulqa wrote:Dziękuję dziewczyny za miłe słowa! Bardzo Bardzo chcę, żeby Wam się udało. Bardzo Wam wszystkim kibicuję!
Na jakiego lekarza się wreszcie zdecydowałaś. ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Boże jakbym chciała być w ciąży
Czekać na serduszko, płeć, pierwszy kopniaki ...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Dziewczyny kurcze od jakiejsc godziny mnie jajnik boli lewy czasem cos prawy sie odezwie chwilami brzuch zaboli .. jestem jakos 2 dni po pozytywnym tescie owu ale skoku jeszce nie bylo myślicie ze owu moze byc teraz? Do tego znow cyce troche zaczęły bolec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 00:20
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
witam kobitki. umnie od urlopu L-4. pozimo zelaza podskoczyl juz prawie do normy. wracam powoli do starych przyzwyczajen zywieniowych czyli z zycia bycia pania fitness. jeszcze lekkie zmeczenie mnie trzyma ale juz jest dobrze. dzisaj zaczynaja sie dni plodne bardzo aktywny w kierunku❤ mam ten cykl tak ze zobaczymy czy w tym miesiacu sie uda. Udostepniam wykres ja ktos ma ochote do wgladu. caluski dla wszystkich[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny kurcze od jakiejsc godziny mnie jajnik boli lewy czasem cos prawy sie odezwie chwilami brzuch zaboli .. jestem jakos 2 dni po pozytywnym tescie owu ale skoku jeszce nie bylo myślicie ze owu moze byc teraz? Do tego znow cyce troche zaczęły bolec[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny czuje ze z tego bedziee duppaaa .. zaczęliśmy z mężem za szybko bzyku bzyku bo 7dc myślałam ze owu bedzie kolo 10dc a tu dopiero test owu pozytywny z 14/15 dc juz zakończyliśmy w tym miesiacu starania.. a czuje cos ze owu pewnie byla wczoraj.. fakt wczoraj było bzyku ale wydaje mi sie ze malo ze jeszcze dzis lub jutro powinno ale meza juz na pewno nie namowie.. dzis byl delikatny skok o dwie kreski takze owu prawdopodobnie byla.. no nic nie zrobię .. ale cos czuje ze październik nie moj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 06:25
makalotia lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny czuje ze z tego bedziee duppaaa .. zaczęliśmy z mężem za szybko bzyku bzyku bo 7dc myślałam ze owu bedzie kolo 10dc a tu dopiero test owu pozytywny z 14/15 dc juz zakończyliśmy w tym miesiacu starania.. a czuje cos ze owu pewnie byla wczoraj.. fakt wczoraj było bzyku ale wydaje mi sie ze malo ze jeszcze dzis lub jutro powinno ale meza juz na pewno nie namowie.. dzis byl delikatny skok o dwie kreski takze owu prawdopodobnie byla.. no nic nie zrobię .. ale cos czuje ze październik nie moj
Wyluzuj ! Stresem sobie nie pomagasz i bardziej zaszkodzić niż faktem, ze już seksu nie będzieSung lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Dzień dobry.
Jutro wizyta
Coś tam się w organizmie czuje, ale ciekawe czy na tyle, żeby owulacja przyszła ciutkę szybciej
Martwię się czy problem jest ze strony Damiana - miał masakrycznie stresujący rok ... i tryb życia tez tragiczny. Mam nadzieje, ze nie. Łyka fertilman plus, rzekomo pomaga w razie czego .
Mały dzisiaj spał niczym noworodek - pobudki co chwile i o 5 był koniec spania :p praktycznie nie spałam, także dzisiejszy dzień jest z rodzaju „przetrwać”Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 07:50
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Czarnulka lacze się z Tobą ten cykl głupi taki ze szok dziś chciałam zacząć brać dupka myśle sikne na test ovu i mega pozytyw nie wiem czy to kwestia porannego moczu czy co śluzu nie ma z seksem nie problem bo i tak w tym cyklu cały cykl co 2 dni ale nie wiem co z dupkiem wrr
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny czuje ze z tego bedziee duppaaa .. zaczęliśmy z mężem za szybko bzyku bzyku bo 7dc myślałam ze owu bedzie kolo 10dc a tu dopiero test owu pozytywny z 14/15 dc juz zakończyliśmy w tym miesiacu starania.. a czuje cos ze owu pewnie byla wczoraj.. fakt wczoraj było bzyku ale wydaje mi sie ze malo ze jeszcze dzis lub jutro powinno ale meza juz na pewno nie namowie.. dzis byl delikatny skok o dwie kreski takze owu prawdopodobnie byla.. no nic nie zrobię .. ale cos czuje ze październik nie moj
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość