Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:To idziemy łeb w łeb, ja dzisiaj też 8dc
Ktorego dnia masz zazwyczaj owulacje?
Około 16, ale modlę się, żeby była szybciej w tym cyklu
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
My w piątek mamy wychodne od 19 do 3 w nocy
Ale się ciesze brakuje mi ostatnio wspólnego czasu ..
Dzisiaj o 16 oglądamy mieszkanie które chcemy kupić. Milion + wykończenie. Ceny w centrum Krakowa to jakiś żart. Generalnie jesteśmy trochę zesrani pakowania się w tak duże koszty ... ale z innej strony wynajem kosztuje nas prawie 4 tysiące, a są to pieniądze wyrzucone dosłownie w kosmos. Chociaż odwracam głowę trochę od starań .. mam nadzieje, ze zaraz będę siedzieć z projektantka i panować meblowanie !Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Olaa..32 wrote:No właśnie o te mi chodzi, tylko u mnie paseczek jest niebieski, nie wiem czy to jakaś różnica czy po prostu kolor tylko inny, ale najwidoczniej są wiarygodne, no cóż może też przez stres mi się @ przesunęła, ponieważ w tym cyklu stresu miałam dużo27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Niebieski to moze o czułości 25? Moje sa 10
-
Dziewczyny u nas starania na ten miesiac zamknięte dzis było ostatni dzień bzyku bzyku .. maz juz troche nie daje rade ale ti nie ze nie ma ochoty tylko mamy bakterie bo go trochę swedzi i mnie tez a ostatnio bralismy antybiotyk wiec podejrzewam jakis grzybek .. jak w tym cykly sie nie uda to od razu zaczynamy leczenie ..
Mam nadzieję ze juz po owu jestem i to wystarczy ..
4 lata byl spoj z bakeriami i znowu wrociloWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:12
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja się chciałam tylko szybko pochwalić.
Dziś była pierwsza wizyta, i jest zarodek! Nie ma żadnej cp, tak jak to sobie wkręcałam. I zobaczyłam już serduszko!Maluszek ma 7 mm Pan doktor powiedział, że na dzień dzisiejszy jest wszystko ładnie, żadnych krwiaków ani nic. Tak się cieszę.
A ta beta to miałyście rację, jak już jest tak wysoka, to naprawdę nie ma co mierzyć...
Przesyłam Wam mnóstwo wirusków i trzymam mocno kciuki za każdą kreseczkę październikową!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:50
patuniek86, speakyourmind93, czarnulka24, Sung, Iwona27091991, Beata81, Słoneczko12, gosix, Nona, Nuch, przedszkolanka:), Ariette1983, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Melduje, ze mialam testowac dzisiaj, ale pomimo braku @ jeszcze czekam. Testowalam wczoraj i 4 dni temu - oba testy bielsze niz snieg. Czuje, ze @ nadejdzie. Jeszcze sie czuje jakbym zaraz miala byc chora
Na testowanie listopadowe sie nawet nie zapisuje. Po tym cyklu rece mi opadly i chyba mam dosc juz tego wyczekiwania, a to na owu, a to na @. Bede kontynuowac pomiary temperatury, ale bardziej pod katem przyszlej wizyty u gineko.
Kupujemy dom i teraz tym zajmuje glowe, bo czeka nas remont i urzadzanie moze to wszystko troche pomoze w starankach.
Najmlodsza_staraczka powodzenia z mieszkaniem! My juz wstepna zgode na kredyt mamy, pod koniec roku powinnismy odebrac klucze do nowego domuStarania o pierwsze dziecko od 05/2018
Obustronna niedrożność jajowodów. Nieudana laparoskopia. AMH 1,1.
✖️01/2020 I IVF - stymulacja przerwana - brak pęcherzyków
✖️07/2020 II IVF - 7 zarodków - wszystkie padły, brak transferu
✖️10/2020 III IVF IMSI - 2 zarodki - przetrwał jeden… transfer 3-dniówki - Beta <1
✖️03/2021 IV IVF IMSI - 5 zarodków - przetrwały 2… transfer 2x 3-dniówki - Beta <1
ZMIANA KLINIKI 🇨🇿
▪️05/2021 IVF z KD
▪️09/2021 mamy 3 blastki ❄️❄️❄️
▪️25/10/2021 transfer ❄️ 4AA - 14dpt Beta <2
Przerwa na odpoczynek i dodatkowe badania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzi2506 wrote:Ja jestem jeden dzień do przodu bo 9dc ale jak znowu będzie owu w prawie 30dc to pe1nie mnie prześcigniecie.
No właśnie mam pytanie do dziewczyn z długimi cyklami. Co wasi ginekolodzy na to? Bo czytałam kiedyś że późna owu nie jest wcale taka dobra, bo tak długo dojrzewajaca komórka może być kiepskiej jakości, ale konkretnych badań na to nie było. Jak spytałalam mojego lekarza to on stwierdził że nie widzi nic złego w późnych owulacjach... Moje dwa poronienia są właśnie z późnych owu. A zdrowa ciąża z owu w 16dc. I tak mnie to nurtuje...
U mnie to rodzinne. Ja jestem z 40goktóregoś dc a moja córka z 36. Obie nie jesteśmy lewe
Yeraz mam cykle 28-31 (po ciażach mi się skrocily) i same lewe ciąże...przedszkolanka:), madzi2506 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie w rodzinie znowu dużo ciąż z dziwnych ovu moja siostra jedna ciąża z seksu w 5dc druga chyba w 25dc moja mama mówi ze my tez z końca cykli ze ponoć były 2 ovulki
Nulqa super wieści bardzo się cieszę z tego 7mm człowiekaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 17:27
Nona lubi tę wiadomość
-
Heeeeej, żyję, nie umarłam
Powiem Wam szczerze, że dobrze mi zrobiła ta przerwa od owu i zbicie termometru jedyny minus to to, że nie wiem co u Was... zerknelam tylko na listę na początku, Nona - zbliża się test
Przedszkolanka, widzę, że czekamy na owu?
Będę co jakiś czas sprawdzać jak się u Was sprawy mają, ale muszę się teraz skupić na życiu, bo będzie się duuużo działo
Pozdrawiam ze słonecznej Grecji, dziś było 28 stopni, jutro też ma tak być, a pojutrze teoretycznie wypada owulacja, czyli też "słońce" - pożyjemy zobaczymy
Sexy jak to w podróży poślubnej codziennie - nawet dwa razy. Jak zdarzy się tylko raz to mąż juz mówi, że zaniżamy statystyki!!! jest wesoło
A mój ślub super - sobota cudowna, za to piątek i czwartek to najgorsze dni w moim życiu jak narazie było strasznie, nie chce tego nawet wspominać.
Wszystkie jesteście super, mam nadzieje, ze niedługo każda zobaczy dwie kreski, życzę tego Wam i sobie. Życzę Wam też duzo jakichś fajnych zajmowaczy czasu, które skierują Wasze myśli na przyjemniejsze rzeczy, niż stres staraniowy. :*
Słoneczko12, Meggs, Olaa..32, patuniek86, Beata81, Nona, przedszkolanka:), speakyourmind93, Nulqa, Ariette1983, Iga66, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny