Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymakalotia wrote:Po wizycie. Wczoraj test owu pozytywny. Dziś brak pęcherzyka dominującego, brak pozostałości po pęcherzyku, brak ciałka żółtego. Endometrium 1,42 cm.
Płakać mi się chce lekarka mowi o clo, ale proponuję poczekać z pół roku... -
Najmłodsza_staraczka wrote:Bierz clo albo letrozol i się nawet nie zastanawiaj. U mnie było to samo- ciagle cykle bezowulacyjne. Zaczęłam brać cło nadal lipa przez kilka cykli - potem lekarz zmodyfikował mi dawkę, była owulacja i od razu ciąża. Wiem co czujesz, przechodziłam przez to samo i jestem zdania ze nie ma na co czekać
-
Sung wrote:Najmłodsza to Twoja fotka?
Czarnulka pisałam jakiś czas temu, że według badań największe prawdopodobieństwao ciąży daje sex 1 i 2 dnia przed owu.
A ja mam śluz płodny po owu. Wtf?
Jak zaszłam w ciszę to tak miałam ovu było w 13dc a poxniej płodny śluz w 18dc -
Sprawdzę jak działają testy clear blue będę miała monitoring, to dam znać czy są wiarygodne
czarnulka24 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Isia1986 wrote:Nie czekaj kochana pół roku !! Mistrz jeden lekarz powiedział przyjedź za 3-4 miesiące ... wszystko jest ok a drugi 3 dni później od razu zaczął działać ! Potraktuj to jak misje ! Znajdź lekarza który będzie miał plan na ciebie ! Działaj i będzie w końcu dobrze !
Isia1986 lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Sprawdzę jak działają testy clear blue będę miała monitoring, to dam znać czy są wiarygodne27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
makalotia wrote:Nie wiem , czy mnie teraz stać na to do tego przed pierwszą ciążą też nie widziałam owulacji , a jakoś się udało. Poczekam. Może nie pół roku, ale poczekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 11:49
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnymakalotia wrote:Ona powiedziała, że jak chce to możemy już zacząć to clo. Proponuje poczekać. Ja nie wiem cały czas myślę , bo w pierwszą ciążę zaszłam bez wspomagaczy, a teraz jakaś lipa
-
Isia1986 wrote:A jaka jest statystyka i ciebie owulacji ? Ile cykli sie staracie a ile było z owu ? Badalas może estradiol i fsh z lh w 3 dc ?
-
nick nieaktualnymakalotia wrote:Nie badałam. Nie wiem. 2 miesiące temu zakończyłam kp. W trakcie kp raczej nie było owu choć nie wiem. Cykle mam od stycznia. Teraz 2-gi cykl po zakończeniu kp. Ani razu na wizycie moja lekarka nie zaobserwowała by miała być czy też była owu. Ale byłam tylko 3 razy. Przed pierwszą ciążą było to samo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 12:07
-
Mika88 wrote:Polecam Ci zbadac prolaktyne czesto po karmieniu piersia jest mega wysoka. Jamimo iz nie rodzilam to mialam wysoka prolaltyne a ona utrudnia zajscie w ciaze i powoduje blokade owulacji i sie to zgadza u mnie 4 cs jak owulacja tylko z prawej niedroznej strony mam nadzieje ze w koncu uruchomi sie ta prawidlowa oprocz stymulacji mam bromergon choc wylrylam ta prolaktyne juz po decyzji stymulacji
-
Sung może mnie poratujesz, bo umieram ze zmartwienia. Zapomniałam wczoraj rano Euthyroxu, a wieczorem poczułam dziwny ból brzucha i sobie o tym przypomniałam - więc go wzięłam - i nie wiem czy dobrze zrobiłam Jestem w 5,5tc - i nie wiem czy to nie zaszkodzi ciąży... jeśli nawet nie, to co zrobić na przyszłość gdyby sytuacja się powtórzyła - czy jest jakiś limit czasu po którym nie warto brać zapomnianej dawki - czy jednak lepiej wziąć nawet gdy minie ponad 12 godzin od godziny o której zazwyczaj biorę?
Strasznie schizuję bo ciągle mam wrażenie że ten brzuch mnie teraz okresowo boli
-
Ania95 wrote:A ja już się dobrze czuję już po grypie, ciążę koleżanki też przetrawiłam
Mam niesamowite wsparcie w mojej mamie ona jest przecudowna Napisałam jej o wszystkim wczoraj i jak się czuję... A ona zadzwoniła do mojej cioci, która też leczyła się i ma dzisiaj 4-letnią córeczkę, żeby zapytać o lekarza. Okazało się, że chodziła do Gamety, więc wybrałam już sobie lekarza do którego pójdę za 2 miesiące, a teraz działamy dalejAnia95 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Ja mam owulacje co cykl sprawdzona i testami i monitoringiem a i tak tyle miesięcy niepowodzeń dlatego doktorek stwierdził stymulację lotrozolem może to pomoże wydaje mi się ze nie ma co czekać tylko korzystać z planu jaki da lekarz
Nona lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Beata81 wrote:Ja chciałam mieć różnicę wieku między dziećmi 2-3 lata, a gdyby się teraz udało będzie już 5.
U mnie 5 syn będzie miał w marcu a chciałam 3 lata
Makalotia przykro mi bierz clo !!!
Najmłodsza jak idzie dziś przetrwanie po nieprzespanej nocy ?
Test z teraz
https://zapodaj.net/ae412a4e41555.jpg.html
Negatyw to może tylko poranny mocz oszukał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 13:28