Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ostatnio bylam na wizycie u gina w grudniu ubieglego roku. Cos tam nawinelam o planowaniu dziecka na " za kilka m- cy". Gin dala mi recepte ktora teraz znalazlam na badania :
Testosteron wolny
Androstendion
Prl
Tsh
Wiec wypadaloby je przed wizyta zrobic . teraz moje pytanie brzmi .. Co oznaczaja mbiej wiecej te badania oprocz prl i tsh bo to wiem. I czy moge w dowolnym dniu je zrobic ? Wiem ze niby prl cos mi gadala chyba do poludnia zrobic ? A co z reszta ? Chcialam o jednym kluciu i przeciez musze na czczo.. -
nick nieaktualnyJa mam to samo co cykl chodze na monitoring testow nie robie ale mierzylam w tym cyllu tenmperature nie pokrywa sie to dlatego seks co 2 dni najlepiej niestety ze wzgledu na prace my nie mozemy tak czestoNona wrote:co cykl na monit begasz? Mam w sumei prywatną opiekę z pracy, czemu nie skoro za free. A jak robisz, które dni, ile usg w cyklu?
i wczesniej nie konczyc bo czasem owulacja sie moze przesuwac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 14:05
Nona lubi tę wiadomość
-
ja bym do tego zrobiła jeszcze shbg, 17-oh-progesteron i dheas i będziesz miała cały pakiet nadnerczyXxMoniaXx wrote:Czyli mussze jutro je zrobic to bedzie 4 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 14:23
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja na monitoring chodzę raz w tygodniu, ale płacę tylko 50zl, więc nie ma tragedii. Fajne jest, że ona mnie tak jakby prowadzi, wypisuje recepty, skierowania itd.
Malakotia, spróbuj jeden cykl z clo, to nie jest bardzo drogi lek, zazwyczaj jedno opakowanie starcza na dwa cykle, ale warto mieć podczas brania monitoring, czy nie doszło do hiperstymulacji. U mnie wszystko było super ale zrobiła mi się torbiel, w tym cyklu nie biorę clo, bo takie torbiele są przewiciwwskazaniem. Nie mniej jednak myślę że warto przemyśleć tę sprawę.
Nona lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZIewczyny właśnie jestem po rozmowie ze znajoma Pielegniarka która z pasji studiuje badania i książki obsuplementacjach i różnych zaburzeniach immunologicznych jako ze jestem właśnie mega przeziębiona ... mówiła mi o konieczności suplementacji wit d ale tylko i wyłącznie w połączeniu z k2mk7!! Bo wapń uwalniający się przy stosowaniu d3 bez k2 (najlepiej mk7) będzie odkładany w tętnicach wieńcowych i nie będzie trafiał do zębów i kości ! Mało tego kazała przyjmować podczas przeziębienia nawet 10000 tys jednostek uwaga ! Co 12 godzin
co prawda nie odważę się na takie dawki ale połączenie z k2mk7 faktycznie ku potwierdziłam w publikacjach jako konieczność
Izaw, Sung lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj 16 dpo i w ogóle nie czułam żadnych objawów na @, w trakcie badania szyjki zauważyłam śluz z krwią i momentalnie zaczął mnie brzuch pobolewać i przyszła franca. Ale może następnym razem się uda, trzymam kciuki!!Mika88 wrote:U mmie 11 dpo i rozowo na papierze wiec mozna mi wpisac @
-
No ja od lutego zaczęłam w klinice wizyty to do maja robiłam monitoring co mieisiac bo wiadomo wszystkie badania jak to na początku potem na okres wakacyjny dałam sobie spokoj no bo jak jesteśmy zdrowi to uda się ale niestety nie dlatego od września znowu zaczęłam to miałam monitoring przed owu i wtedy drożnośc a teraz mam monitoring znowu przed owu 13dc by zobaczyć ile pęcherzyków jest po stymulacji.. i ciagle prywatnie wiec kasa płynie z portfela ale co się nie robi by wkoncu się udałoNona wrote:co cykl na monit begasz? Mam w sumei prywatną opiekę z pracy, czemu nie skoro za free. A jak robisz, które dni, ile usg w cyklu?15.08.19r. Wojciech ❤️
-
nick nieaktualnyDopiero poczatek października napewno bedzie duzo serduszek powodzenia ja znikam do grudnia ;/RudaAnna wrote:Uuu Mika i Ola szkoda !!
coś narazie ten październik kiepsko wygladaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 15:21
-
Czemu do grudnia? ;/ Może w listopadzie się udaMika88 wrote:Dopiero poczatek października napewno bedzie duzo serduszek powodzenia ja znikam do grudnia ;/
-
kozgo wrote:U mnie 5 syn będzie miał w marcu a chciałam 3 lata
Makalotia przykro mi bierz clo !!!
Najmłodsza jak idzie dziś przetrwanie po nieprzespanej nocy ?
Test z teraz
https://zapodaj.net/ae412a4e41555.jpg.html
Negatyw to może tylko poranny mocz oszukał
Było super. Miałam dzisiaj niezwykle dobry humor
Ale właśnie mi go ktoś zepsuł. I teraz juz jest do dupy i czekam niecierpliwie na powrót Damiana
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
Napisalam do gin sms . odpisala ze 21 -23 dc mam zrobic te badania o ktorych pisalam. Najpierw dzwonilam do laboratorium podpytac ale babka powiedziala zebym gin zapytala bo to lekarz ustala indywidualnie. Jak bede miec stary termin wizyty to badania zrobie a jak sie uda przyspieszyc to badan niestety bie zrobie bo to bedzie okolo owulki
-
Isia1986 wrote:DZIewczyny właśnie jestem po rozmowie ze znajoma Pielegniarka która z pasji studiuje badania i książki obsuplementacjach i różnych zaburzeniach immunologicznych jako ze jestem właśnie mega przeziębiona ... mówiła mi o konieczności suplementacji wit d ale tylko i wyłącznie w połączeniu z k2mk7!! Bo wapń uwalniający się przy stosowaniu d3 bez k2 (najlepiej mk7) będzie odkładany w tętnicach wieńcowych i nie będzie trafiał do zębów i kości ! Mało tego kazała przyjmować podczas przeziębienia nawet 10000 tys jednostek uwaga ! Co 12 godzin
co prawda nie odważę się na takie dawki ale połączenie z k2mk7 faktycznie ku potwierdziłam w publikacjach jako konieczność
Dzięki za te informacje, to zaopatrzę się jeszcze w k2
Isia1986 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Najmlodsza_staraczka i co robilas test clearblue?
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity