Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ostatnio bylam na wizycie u gina w grudniu ubieglego roku. Cos tam nawinelam o planowaniu dziecka na " za kilka m- cy". Gin dala mi recepte ktora teraz znalazlam na badania :
Testosteron wolny
Androstendion
Prl
Tsh
Wiec wypadaloby je przed wizyta zrobic . teraz moje pytanie brzmi .. Co oznaczaja mbiej wiecej te badania oprocz prl i tsh bo to wiem. I czy moge w dowolnym dniu je zrobic ? Wiem ze niby prl cos mi gadala chyba do poludnia zrobic ? A co z reszta ? Chcialam o jednym kluciu i przeciez musze na czczo.. -
nick nieaktualnyNona wrote:co cykl na monit begasz? Mam w sumei prywatną opiekę z pracy, czemu nie skoro za free. A jak robisz, które dni, ile usg w cyklu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 14:05
Nona lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Czyli mussze jutro je zrobic to bedzie 4 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 14:23
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja na monitoring chodzę raz w tygodniu, ale płacę tylko 50zl, więc nie ma tragedii. Fajne jest, że ona mnie tak jakby prowadzi, wypisuje recepty, skierowania itd.
Malakotia, spróbuj jeden cykl z clo, to nie jest bardzo drogi lek, zazwyczaj jedno opakowanie starcza na dwa cykle, ale warto mieć podczas brania monitoring, czy nie doszło do hiperstymulacji. U mnie wszystko było super ale zrobiła mi się torbiel, w tym cyklu nie biorę clo, bo takie torbiele są przewiciwwskazaniem. Nie mniej jednak myślę że warto przemyśleć tę sprawę.Nona lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDZIewczyny właśnie jestem po rozmowie ze znajoma Pielegniarka która z pasji studiuje badania i książki obsuplementacjach i różnych zaburzeniach immunologicznych jako ze jestem właśnie mega przeziębiona ... mówiła mi o konieczności suplementacji wit d ale tylko i wyłącznie w połączeniu z k2mk7!! Bo wapń uwalniający się przy stosowaniu d3 bez k2 (najlepiej mk7) będzie odkładany w tętnicach wieńcowych i nie będzie trafiał do zębów i kości ! Mało tego kazała przyjmować podczas przeziębienia nawet 10000 tys jednostek uwaga ! Co 12 godzin co prawda nie odważę się na takie dawki ale połączenie z k2mk7 faktycznie ku potwierdziłam w publikacjach jako konieczność
Izaw, Sung lubią tę wiadomość
-
Mika88 wrote:U mmie 11 dpo i rozowo na papierze wiec mozna mi wpisac @
-
Nona wrote:co cykl na monit begasz? Mam w sumei prywatną opiekę z pracy, czemu nie skoro za free. A jak robisz, które dni, ile usg w cyklu?15.08.19r. Wojciech ❤️
-
nick nieaktualnyRudaAnna wrote:Uuu Mika i Ola szkoda !! coś narazie ten październik kiepsko wyglada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 15:21
-
Mika88 wrote:Dopiero poczatek października napewno bedzie duzo serduszek powodzenia ja znikam do grudnia ;/
-
kozgo wrote:U mnie 5 syn będzie miał w marcu a chciałam 3 lata
Makalotia przykro mi bierz clo !!!
Najmłodsza jak idzie dziś przetrwanie po nieprzespanej nocy ?
Test z teraz
https://zapodaj.net/ae412a4e41555.jpg.html
Negatyw to może tylko poranny mocz oszukał
Było super. Miałam dzisiaj niezwykle dobry humor
Ale właśnie mi go ktoś zepsuł. I teraz juz jest do dupy i czekam niecierpliwie na powrót Damiana
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Napisalam do gin sms . odpisala ze 21 -23 dc mam zrobic te badania o ktorych pisalam. Najpierw dzwonilam do laboratorium podpytac ale babka powiedziala zebym gin zapytala bo to lekarz ustala indywidualnie. Jak bede miec stary termin wizyty to badania zrobie a jak sie uda przyspieszyc to badan niestety bie zrobie bo to bedzie okolo owulki
-
Isia1986 wrote:DZIewczyny właśnie jestem po rozmowie ze znajoma Pielegniarka która z pasji studiuje badania i książki obsuplementacjach i różnych zaburzeniach immunologicznych jako ze jestem właśnie mega przeziębiona ... mówiła mi o konieczności suplementacji wit d ale tylko i wyłącznie w połączeniu z k2mk7!! Bo wapń uwalniający się przy stosowaniu d3 bez k2 (najlepiej mk7) będzie odkładany w tętnicach wieńcowych i nie będzie trafiał do zębów i kości ! Mało tego kazała przyjmować podczas przeziębienia nawet 10000 tys jednostek uwaga ! Co 12 godzin co prawda nie odważę się na takie dawki ale połączenie z k2mk7 faktycznie ku potwierdziłam w publikacjach jako konieczność
Dzięki za te informacje, to zaopatrzę się jeszcze w k2Isia1986 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Najmlodsza_staraczka i co robilas test clearblue?
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity