Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata81 wrote:U mnie 8dpo i temp.36,93, wczoraj wieczorem czułam mocne kłucie po lewej stronie brzucha trwało może z pół godziny.
Dziś rano zobaczyłam, że mam piersi zwykle nie mam się czym poszczycić, a tu nie dość, że twarde, to w końcu je widać Tak jest pięknie, a mierząc temp.tylko czekam, kiedy spadnie, jakoś nie nastawiam się na ten cykl, przeczuć póki co brak, @ planowo za tydzień.
Kilka dni i będziesz wiedzieć, czy się udało ! ZazdroszczęBeata81 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ja jutro o 11 mam gina. Później zrobię test owu, ale wiem, że będzie negatywny
Chyba nici ze wcześniejszej owu Organizmu się oszukać nie da, trzeba cierpliwie czekaćprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualnyWitam i zarazem sie żegnam.
Dzis przed czasem przyszła @. Kolejny bezowocny cykl.
Opuścily mnie chwilowo siły. Przez forum za bardzo się nakręcałam, dlatego muszę odpocząć i podejść do tego na spokojnie. Niby w tym cyklu starałam się nie ulegać emocjom, nie doszukiwać objawów mimo to dzisiejszy dzień jest dla mnie przykry.
Jeżeli są wśród Was już jakieś zafasolkowane gratuluję Wam z całego serduszka, pozostałym życzę powodzenia i trzymam kciuki za szybką fasolkę.
Miło było Was podczytywać i wspaniale było czegoś się od Was nauczyć.
Miłej niedzieli dla wszystkich! -
Beata81 wrote:U mnie 8dpo i temp.36,93, wczoraj wieczorem czułam mocne kłucie po lewej stronie brzucha trwało może z pół godziny.
Dziś rano zobaczyłam, że mam piersi zwykle nie mam się czym poszczycić, a tu nie dość, że twarde, to w końcu je widać Tak jest pięknie, a mierząc temp.tylko czekam, kiedy spadnie, jakoś nie nastawiam się na ten cykl, przeczuć póki co brak, @ planowo za tydzień.
Beata a normalnie przed okresem zawsze tak masz z piersiami ? -
Sleepyhead wrote:Witam i zarazem sie żegnam.
Dzis przed czasem przyszła @. Kolejny bezowocny cykl.
Opuścily mnie chwilowo siły. Przez forum za bardzo się nakręcałam, dlatego muszę odpocząć i podejść do tego na spokojnie. Niby w tym cyklu starałam się nie ulegać emocjom, nie doszukiwać objawów mimo to dzisiejszy dzień jest dla mnie przykry.
Jeżeli są wśród Was już jakieś zafasolkowane gratuluję Wam z całego serduszka, pozostałym życzę powodzenia i trzymam kciuki za szybką fasolkę.
Miło było Was podczytywać i wspaniale było czegoś się od Was nauczyć.
Miłej niedzieli dla wszystkich!
u mnie tez za okolo tydzien powinna byc @ ale pewnie przyjdzie przed czasem, tempa tak nisko brzuch boli ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja jutro o 11 mam gina. Później zrobię test owu, ale wiem, że będzie negatywny
Chyba nici ze wcześniejszej owu Organizmu się oszukać nie da, trzeba cierpliwie czekać27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A o której godzinie mierzysz temp?
Prowadzisz wykres ? PokazWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 10:49
Beata81 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Najmlodsza może jutro jednak test wyjdzie pozytywny?miejmy nadzieje czekamy na wiesci po wizycie
Na razie zobaczymy jak wyjdzie dzisiaj02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Na razie zobaczymy jak wyjdzie dzisiajMarzec 2018- puste jajo
-
kozgo wrote:Beata a normalnie przed okresem zawsze tak masz z piersiami ?Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
czarnulka24 wrote:O jej super teperaturka taka chcialabym miec;) oby z tego wyszly dwie kreski .. bo u mnie w tym cyklu nie ma szans codziennie brzuch boli okresowo do tego temp nisko ..
A o której godzinie mierzysz temp?
Prowadzisz wykres ? PokazHashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Truskawkowa15 wrote:A o której robisz testy owu? Ja też dzisiaj będę robić wczoraj wyszła blada kreska, mam dużo plodnego śluzu i spadek temperatury liczę na to że dzisiaj lub jutro wyjdzie już pozytywny
Różnie u mnie to raczej kwestia kiedy dam radę nie pic i sikać mało :p ale często robie 2x dziennie i ten drugi jest już pozytywny02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Cześć !
Trzymamy wszystkie mocno kciuki za dwie krechy
Rozumiem że to twój 1 cs?
Tak to nasz pierwszy miesiąc starań
Najgorsze jest to czekanie....
Póki co podchodzę do tego na luzie
Choć nie ukrywam że marze o II kreseczkach juz w tym miesiącu, zresztą jak pewnie każda tu obecna -
Nikodemka u mnie tak raz teź bylo,serduchujcie i tyle
Jolcia witaj i powodzenia!
Najmłodsza ciekawa jestem jutrzejszej wizyty
Beata no to coś tam się dzieje,kto wie ;)tempka jak u mnie w ciazy z Pola
Ja zamowilam inofolic-ale drogi!!! W aptekach na zamowienie 136 zl.,mi za 90 zl.udalo sie. Poki co jedne a jak teraz sie nie uda to zamowie juz dwa opakowania. Mam konska dawke bo 2x dziennie a niby wskazane 1x1 ale trzy razy go o to dopytywalam wiec mu wierze ze wie co robi. W aptece mowily ze po pozytywnym tescie do wizyty mozna tez brac a pozniej pewnie na folik wroce.Beata81, jolciaa171 lubią tę wiadomość