Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata81 wrote:U mnie 8dpo i temp.36,93, wczoraj wieczorem czułam mocne kłucie po lewej stronie brzucha trwało może z pół godziny.
Dziś rano zobaczyłam, że mam piersi
zwykle nie mam się czym poszczycić, a tu nie dość, że twarde, to w końcu je widać
Tak jest pięknie, a mierząc temp.tylko czekam, kiedy spadnie, jakoś nie nastawiam się na ten cykl, przeczuć póki co brak, @ planowo za tydzień.
Kilka dni i będziesz wiedzieć, czy się udało !
Zazdroszczę
Beata81 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
Ja jutro o 11 mam gina. Później zrobię test owu, ale wiem, że będzie negatywny

Chyba nici ze wcześniejszej owu
Organizmu się oszukać nie da, trzeba cierpliwie czekać
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.

-
nick nieaktualnyWitam i zarazem sie żegnam.
Dzis przed czasem przyszła @. Kolejny bezowocny cykl.
Opuścily mnie chwilowo siły. Przez forum za bardzo się nakręcałam, dlatego muszę odpocząć i podejść do tego na spokojnie. Niby w tym cyklu starałam się nie ulegać emocjom, nie doszukiwać objawów mimo to dzisiejszy dzień jest dla mnie przykry.
Jeżeli są wśród Was już jakieś zafasolkowane gratuluję Wam z całego serduszka, pozostałym życzę powodzenia i trzymam kciuki za szybką fasolkę.
Miło było Was podczytywać i wspaniale było czegoś się od Was nauczyć.
Miłej niedzieli dla wszystkich! -
Beata81 wrote:U mnie 8dpo i temp.36,93, wczoraj wieczorem czułam mocne kłucie po lewej stronie brzucha trwało może z pół godziny.
zwykle nie mam się czym poszczycić, a tu nie dość, że twarde, to w końcu je widać
Tak jest pięknie, a mierząc temp.tylko czekam, kiedy spadnie, jakoś nie nastawiam się na ten cykl, przeczuć póki co brak, @ planowo za tydzień.
Beata a normalnie przed okresem zawsze tak masz z piersiami ?
-
Współczuję,oby w końcu sie udalo.Sleepyhead wrote:Witam i zarazem sie żegnam.
Dzis przed czasem przyszła @. Kolejny bezowocny cykl.
Opuścily mnie chwilowo siły. Przez forum za bardzo się nakręcałam, dlatego muszę odpocząć i podejść do tego na spokojnie. Niby w tym cyklu starałam się nie ulegać emocjom, nie doszukiwać objawów mimo to dzisiejszy dzień jest dla mnie przykry.
Jeżeli są wśród Was już jakieś zafasolkowane gratuluję Wam z całego serduszka, pozostałym życzę powodzenia i trzymam kciuki za szybką fasolkę.
Miło było Was podczytywać i wspaniale było czegoś się od Was nauczyć.
Miłej niedzieli dla wszystkich!
u mnie tez za okolo tydzien powinna byc @ ale pewnie przyjdzie przed czasem, tempa tak nisko
brzuch boli ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Najmlodsza może jutro jednak test wyjdzie pozytywny?miejmy nadziejeNajmłodsza_staraczka wrote:Ja jutro o 11 mam gina. Później zrobię test owu, ale wiem, że będzie negatywny

Chyba nici ze wcześniejszej owu
Organizmu się oszukać nie da, trzeba cierpliwie czekać 
czekamy na wiesci po wizycie
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
O jej super teperaturka taka chcialabym miec;) oby z tego wyszly dwie kreski .. bo u mnie w tym cyklu nie ma szans codziennie brzuch boli okresowo do tego temp nisko ..Beata81 wrote:U mnie 8dpo i temp.36,93, wczoraj wieczorem czułam mocne kłucie po lewej stronie brzucha trwało może z pół godziny.
A o której godzinie mierzysz temp?
Prowadzisz wykres ? Pokaz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 10:49
Beata81 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Najmlodsza może jutro jednak test wyjdzie pozytywny?miejmy nadzieje
czekamy na wiesci po wizycie
Na razie zobaczymy jak wyjdzie dzisiaj
17.12 - Transfer 3.2.2

-
A o której robisz testy owu? Ja też dzisiaj będę robićNajmłodsza_staraczka wrote:Na razie zobaczymy jak wyjdzie dzisiaj

wczoraj wyszła blada kreska, mam dużo plodnego śluzu i spadek temperatury
liczę na to że dzisiaj lub jutro wyjdzie już pozytywny
Marzec 2018- puste jajo -
Zawsze mnie bolą, ale zwykle różnicy w rozmiarze nie widzę.Póki co spokojnie czekam, cieszę się biustem i nie nakręcam siękozgo wrote:Beata a normalnie przed okresem zawsze tak masz z piersiami ?
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Miałam nie mierzyć temp.ale złamałam się w dniu owulacji i znów mierzę, tak z ciekawości. Zawsze mierzę około 6:30 zaraz po przebudzeniu. Korzystam z apki Flo, bo ovufriend po zmianach jakoś mnie drażni.czarnulka24 wrote:O jej super teperaturka taka chcialabym miec;) oby z tego wyszly dwie kreski .. bo u mnie w tym cyklu nie ma szans codziennie brzuch boli okresowo do tego temp nisko ..
A o której godzinie mierzysz temp?
Prowadzisz wykres ? Pokaz
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Truskawkowa15 wrote:A o której robisz testy owu? Ja też dzisiaj będę robić
wczoraj wyszła blada kreska, mam dużo plodnego śluzu i spadek temperatury
liczę na to że dzisiaj lub jutro wyjdzie już pozytywny
Różnie
u mnie to raczej kwestia kiedy dam radę nie pic i sikać mało :p ale często robie 2x dziennie i ten drugi jest już pozytywny
17.12 - Transfer 3.2.2

-
Najmłodsza_staraczka wrote:Cześć !

Trzymamy wszystkie mocno kciuki za dwie krechy
Rozumiem że to twój 1 cs?
Tak to nasz pierwszy miesiąc starań
Najgorsze jest to czekanie....
Póki co podchodzę do tego na luzie
Choć nie ukrywam że marze o II kreseczkach juz w tym miesiącu, zresztą jak pewnie każda tu obecna

-
Nikodemka u mnie tak raz teź bylo,serduchujcie i tyle

Jolcia witaj i powodzenia!
Najmłodsza ciekawa jestem jutrzejszej wizyty
Beata no to coś tam się dzieje,kto wie ;)tempka jak u mnie w ciazy z Pola
Ja zamowilam inofolic-ale drogi!!! W aptekach na zamowienie 136 zl.,mi za 90 zl.udalo sie. Poki co jedne a jak teraz sie nie uda to zamowie juz dwa opakowania. Mam konska dawke bo 2x dziennie a niby wskazane 1x1 ale trzy razy go o to dopytywalam wiec mu wierze ze wie co robi. W aptece mowily ze po pozytywnym tescie do wizyty mozna tez brac a pozniej pewnie na folik wroce.
Beata81, jolciaa171 lubią tę wiadomość