Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
gosix wrote:A u mnie @
gosix lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nikodemka wrote:Najmłodsza_staraczka - ja też wczoraj wpisywałam w google jak wygląda śluz wodnisty, bo chyba mam, ale jak zwykle nie jest go zbyt wiele.
Mi już drugi dzień wychodzą pozytywne testy owu, więc działamy. W tym cyklu będę je robić dopóki nie przestaną być pozytywne, bo coś mi tu nie pasuje z tą wczesną owulacją...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 16:59
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Sung wrote:Skąd decyzja? Mam swoje lata. Starać się nie będę do 50. I tak trzeba granicę wyznaczyć.
W ciążę zajdę. Co do tego nie mam wątpliwości. Tylko nie będzie to dzika radość z 2 kresek tylko dziki strach. Mniej będzie bolała rezygnacja ze starań niż kolejna cp.
Ja bardzo poważnie podchodzę do starań i po owu nie robię tego czego nie wolno w ciąży. Co cykl...
Moja ciąża też nie byłaby nudną. Za dużo mam chorób.
Od paru miesięcy mam bóle głowy codzienne. Napięciowe...
Dwa tygodnie po owu to ogromne napięcie.
Dziś 4 dpo i już wiem, że nic z tego, bo jest duży spadek. W cyklach ciazowych nigdy spadku nie miałam.
Chcę się cieszyć życiem i planować je bez zastanawiania się czy wtedy nie będę w ciąży.
Szkoda,że chcesz zniknąć od nas jednak -
Gosix
Najmłodsza_staraczka mi akurat clen pokazal za pierwszym razem,ale to fart byl ;p teraz zaczne dopiero w czwartek robic.
U mnie wodnisty to jak woda (miałam np.wczoraj ale plodny nie byl). Na owu mam typowe rozciągliwe
Dziewczyny sprzedam poki co castagnusa i ladee vit 60 tabletek. Przerzucilam sie na ten moesiac na duphavit (polecil mi endo i czytalam o nich to sprobuję). Z ladee zaszlam z Polka wiec z wiruskami )gosix lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja się zastanawiam czy jest sens robić test owu. Śluzu płodnego to chyba nie widać :p
Chciałam podoytac jak wyglada wodnisty sluz ? Jak go rozpoznajecie ? Bo to dla mnie zagadka :p
Nie mam problemu ze śluzem płodnym, zwykle 3-4 dni przed owu mam sporo bardzo roziągliwego przejrzystego śluzu, a później jak już wyżej pisały Czarnulka i Przedszkolanka, czuję dużo wilgoci, wkładka jest cała mokra.przedszkolanka:), czarnulka24 lubią tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
nick nieaktualny
-
Marilen chce po powrocie z Azji zrobić drożność to ostatnia już próba leczenia i zobaczymy akurat mam być po okresie muszę tylko jakaś klinikę zmalezc. Narazie do IUI i chyba wogole. Obecnie mam 18dc nic nie czuje wyjątkowego cycki flaki jak zawsze na dole sucho tem cykl dziwmy jakiś ale jak noe wyjdzie nie będzie rozpaczy bo 1 listopada lecimy do Singapuru i Tajlandii.
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja to bym się nie obraziła gdyby test owu jutro wyszedł łaskawie pozytywny :p
W poniedziałek i środę mam monitoring, ale po cichu liczę, ze w środę już nie będę miała po co iść :p chociaż to chyba marzenie ściętej głowy :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
kozgo wrote:Marilen chce po powrocie z Azji zrobić drożność to ostatnia już próba leczenia i zobaczymy akurat mam być po okresie muszę tylko jakaś klinikę zmalezc. Narazie do IUI i chyba wogole. Obecnie mam 18dc nic nie czuje wyjątkowego cycki flaki jak zawsze na dole sucho tem cykl dziwmy jakiś ale jak noe wyjdzie nie będzie rozpaczy bo 1 listopada lecimy do Singapuru i Tajlandii.
Kochana, u mnie i sucho było i kompletnie nic nie wskazywało, że się udało, jedynie cycki ciut większe, ale w zasadzie jak przed @. Nawet teraz, zero objawów. Poza tą cholerną chiperką..
No to podróże służą...Matko to na konic świata wybywacie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marilen wrote:Kochana, u mnie i sucho było i kompletnie nic nie wskazywało, że się udało, jedynie cycki ciut większe, ale w zasadzie jak przed @. Nawet teraz, zero objawów. Poza tą cholerną chiperką..
No to podróże służą...Matko to na konic świata wybywacie
A ja się czujesz ? Do kiedy musisz leżeć ? Brzuch się zmniejszył soda schodzi? Jakie kolejne kroki?
Nona No my tak od 2 lat uciekamy do Azji w listopadzie i luty marzecNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Najmlodsza pewnie w poniedziałek to idealnie masz ten monitoring trafiony w owu! Super. Gin nie mówi nic ze tak biegasz na monitoring? Mi zawsze głupio 3 usg w jednym cyklu robić, przecież to dopiero 6 cykl i powinnam wyluzowac taa jasne.
W tym cyklu umówiłam się do ovum, tam gdzie polecałas :p
Mój gin by się na mnie patrzył pewnie jak na wariatkę ..
Ale myśle, ze owu będzie raczej koło środy. No zobaczymyNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmlodsza to ciekawe co w poniedziałek się okaze ja od razu uprzedzilam,że jestem narwana ale on ze stoickim spokojem na szczescie do mnie podchodzi
Kozgo to jeszcze przed wyjazdem w sumie będziesz wiedziała na czym stoisz.
Gosix moim sposobem jest szycie- ale ja w sumie kazdy wieczór tak spędzam ;p -
przedszkolanka:) wrote:Najmlodsza to ciekawe co w poniedziałek się okaze ja od razu uprzedzilam,że jestem narwana ale on ze stoickim spokojem na szczescie do mnie podchodzi
Kozgo to jeszcze przed wyjazdem w sumie będziesz wiedziała na czym stoisz.
Gosix moim sposobem jest szycie- ale ja w sumie kazdy wieczór tak spędzam ;p
Jak jutro test owu będzie negatywny to będę myśleć czy w ogóle w poniedziałek iść :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Ja właśnie pije winko
Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2