Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze, to nie znam się aż tak ale chyba po owu nie powinno aż tak nisko spadać, owulaki widzę że pozytywne ale ja bym im nie ufała, mnie nie raz w bambuko zrobiły
mi też takie wykresy wychodziły i się gnębiłam, że nawet odpowiednio tempki nie umiem zmierzyć hehe, ale ja to nie zawsze mogę o stałej porze a potem kwiatki wychodzą więc nie mierzę już33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniedograna wrote:eh ja tu nie widzę ovu, bardzo skacze. a robiłaś badania?
Dodam jeszcze ze w tym cyklu mialam stymulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 12:09
-
Mika88 wrote:Ja juz na 100 mialam owu 10 dc pecherzyk wielkosci 21 11dc pekl takze te tempki sie nie wiem u mnie nie sprawdzaja ale koze mam takie skoki przez prolaktyne bo w tamtym cyklu wykrylam i biore teraz bromergon
Dodam jeszcze ze w tym cyklu mialam stymulacje
Jeszcze masz czas do @, nic nie jest stracone te całe wykresy to chyba tylko dla jeszcze większego stresu, u mnie w ostatnim cyklu był piękny, super temperatury i w ogóle, i nic z tego, z kolei wiele dziewczyn widziałam którym temperatura leciała na łeb na szyję i ciąża i tak była, więc nie ma reguły.
Ja w tym cyklu chciałam całkiem odpuścić mierzenie itd. Ale ostatecznie chyba do owu będę mierzyć a potem postaram się zrelaksować.
3mam kciuki za Ciebie, wierzę że się uda27 lat
9cs -
nick nieaktualnyTylko ze jak tych temperatur nie mierze to zaraz korci zeby testy robic. U mnie dzisiaj duzo bialego sluzu bylo taki twarog polaczony z rozciagliwym sluzem przepraszam za okreslenie moj organizm robie seobie ze mnie jaja doslownie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 13:08
-
Sung wrote:To są wyniki przed lekami? Trochę niskawe ft3 i ft4. Ciekawa jestem jak po leku.
W ciąży, przy niedoczynności, hormony spadają i zwykle trzeba zwiększyć dawkę. To wyobraź sobie, że w ogóle odstawiadz lek. Logiczne?
Znajdź dobrego endokrynologa.10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:Faktycznie strasznie skacze. Zrob proga 7/8dpo to bedziesz wiedziec czy napewno ta owu byla.
-
Mika88 wrote:Jestem pewna zw byla takze nie badam ja chodze na monitoringi do lekarza. A proga badalam w tamtym cyklu bylo 19 a prolaktyna 48 przy normie 2310.09.2019 Marcel
-
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:Z tego co wiem prolaktyna powinna spadac po owulacji... moze stad te gory, doliny u ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 14:12
-
Dziewczyny, wiecie może czy bòl menstruacyjny i brązowe upławy w terminie miesiączki mogą być objawem ewentualnej ciąży czy można się z nią pożegnać i czekać na @?
-
Mika88 wrote:Nie wiem ile zejdzie czasu do zbicia tej prolaktyny na dodatek caly czas sie denerwuje i stresuje... moj maz chodzi nie wyspany oracuje ponad godziny na dodatek od czasu do czasu pije czjje sie ze jestem w tym sama zupelnie sama na dodatek opowiada w okolo ludziom co nas spotkalo a ja nie chce o tym mowic10.09.2019 Marcel
-
nick nieaktualny
-
Na początku staran tez mierzyłem temperaturę specialnie miałam budzik by zawsze była ta sama godzina ale tak się w kręciłam ze rano o niczym innym nie myślałam dlatego mąż wziął termometr schował i żyje mi się o wiele lepiej a przedewszystkim spokojnie chodzę na monitoring +testy owulacyjne wiec nie da się opinać owulacji i cieszę się ze mam to za sobą15.08.19r. Wojciech ❤️
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, wiecie może czy bòl menstruacyjny i brązowe upławy w terminie miesiączki mogą być objawem ewentualnej ciąży czy można się z nią pożegnać i czekać na @?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity