PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no baa, ja to bym juz chiacla byc mistrzowską chafciarka ^^ zapisalam sie na pazdzierni z nadzieja na pozytywne zaskoczeniu np we wrzesniu a moze jeszcze w sierpniu... byloby cudownie
Aga_Andzia, Izaczek lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:no baa, ja to bym juz chiacla byc mistrzowską chafciarka ^^ zapisalam sie na pazdzierni z nadzieja na pozytywne zaskoczeniu np we wrzesniu a moze jeszcze w sierpniu... byloby cudownie
a ja sie juz w ogóle nad tym nie zastanawiam, więc też się nie nakręcam na żaden konkretny miesiąc... -
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:wiecie w tym miesiącu mam taktykę NO STRES
tez chcilabym wprowadzic ją w zycie ehAga_Andzia lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:ponoc to najlepsza taktyka...
tez chcilabym wprowadzic ją w zycie eh
Ja zwyczajnie przestałam świrować, nie mierzę tempki, w tym miesiącu też nie biorę leków (przypadek-gin wyjechał i nie wypisał dla mnie recepty a wszystkie się skończyły), nie zwracam uwagi na żadne objawy (chyba że bardzo coś boli-to wiadomo nie da się nie zwracać uwagi), mężuś prowadzi kalendarz i notuje więc ja mam teraz relaksik i od razu lepiej się czuję polecam -
Aga_Andzia wrote:Ja zwyczajnie przestałam świrować, nie mierzę tempki, w tym miesiącu też nie biorę leków (przypadek-gin wyjechał i nie wypisał dla mnie recepty a wszystkie się skończyły), nie zwracam uwagi na żadne objawy (chyba że bardzo coś boli-to wiadomo nie da się nie zwracać uwagi), mężuś prowadzi kalendarz i notuje więc ja mam teraz relaksik i od razu lepiej się czuję polecam
No dokladnie jak czytam wpisy dziewczyn, ktorym sie udalo , to schemat w wiekszosci przypadkow jest ten sam. Relaks przede wszystkim i olanie tych wszystkich śluzów i termometrów:)
Aga Andzia liczę na to , ze Twoja taktyka w tym miesiacu potwierdzi to co tak wiele dziewczyn juz wypraktykowalo:) zielonosci życze! a potem ja odpuszcze te wszystkie zakrawające o paranoje obserwowanki objawow !)))Aga_Andzia lubi tę wiadomość
A ja tam prowadze z nudów,chłop wyjechał,moge spokojnie tempki mierzyć,pozatym cykl prawdopodobnie z lewego jajnika więc i tak odpuścilibyśmy starania.Dziś jeszcze wizyta na usg coby zobaczyć jak tam mój polp w macicy się ma i będziemy mysleć o wrześniu i zabiegu,żeby drania się pozbyć jak sam nie uschnie.
Chłop wraca z końcem września,poczatkiem pażdziernika,więc beda starania -
Anna39 wrote:A ja tam prowadze z nudów,chłop wyjechał,moge spokojnie tempki mierzyć,pozatym cykl prawdopodobnie z lewego jajnika więc i tak odpuścilibyśmy starania.Dziś jeszcze wizyta na usg coby zobaczyć jak tam mój polp w macicy się ma i będziemy mysleć o wrześniu i zabiegu,żeby drania się pozbyć jak sam nie uschnie.
Chłop wraca z końcem września,poczatkiem pażdziernika,więc beda starania
jak chlop taki wyposzczony wroci to jak nic bedzie bobas25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Św. Dominiku czuwaj nad nami...