PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Dziewczynki trzymam za was mocno kciuki. I za Wasze testy. Ja w srode zakończyłam dupka i czekam na @.
Iwka, powiedz mi jako ekspertka, po jakim czasie mniej więcej po odstawieniu przychodzi @ u Ciebie? Gin kazała mi czekać do 10 dni i jeśli nie przyjdzie to się zgłosić. Ja już nie chcę tyle czekać, mam nadzieję, że przyjdzie wcześniej.Iwka lubi tę wiadomość
-
Topola wrote:Witajcie.
Dziewczynki trzymam za was mocno kciuki. I za Wasze testy. Ja w srode zakończyłam dupka i czekam na @.
Iwka, powiedz mi jako ekspertka, po jakim czasie mniej więcej po odstawieniu przychodzi @ u Ciebie? Gin kazała mi czekać do 10 dni i jeśli nie przyjdzie to się zgłosić. Ja już nie chcę tyle czekać, mam nadzieję, że przyjdzie wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 22:46
Topola, Topola lubią tę wiadomość
-
Dzięki za info To może u mnie też będzie szybciej, bo ile jeszcze ja mam czekać. Mam już serdecznie dość Tęsknię za @ jak jeszcze nigdy wcześniej A dziś, proszę państwa, 104dc! Czy to jakiś może forumowy rekord? Może coś wygrałam? Order z ziemniaka chiciaż?
Iwka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Topola wrote:Dzięki za info To może u mnie też będzie szybciej, bo ile jeszcze ja mam czekać. Mam już serdecznie dość Tęsknię za @ jak jeszcze nigdy wcześniej A dziś, proszę państwa, 104dc! Czy to jakiś może forumowy rekord? Może coś wygrałam? Order z ziemniaka chiciaż?
Ale szok 104 dc może jak ją zawołam to do Ciebie przylezieTopola lubi tę wiadomość
-
Hihihi, dziękuję Ci Iwka za nagrodę miesiaca Warto było czekać
Też ja zawołam z Toba, może nas dwie to już usłyszy w końcu.
" HOP, HOP, TOPOLOWA @! Mój ty koczkodanku, chodź do Pańci. Będzie nam razem wesoło przez kilka dni "Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 02:12
Iwka, turkawka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopola wrote:Hihihi, dziękuję Ci Iwka za nagrodę miesiaca Warto było czekać
Też ja zawołam z Toba, może nas dwie to już usłyszy w końcu.
" HOP, HOP, TOPOLOWA @! Mój ty koczkonadnu, chodź do Pańci. Będzie nam razem wesoło przez kilka dni "Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 23:09
Iwka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Dołączam do w październikowych bo mimo, że miałam odpoczywać to mam monitoring. Do gin udało mi się trafić wczoraj i jajeczko w lewym jajniku dopiero 1,5cm wiec mierzymy dalej jutro rano a potem w poniedziałek. Temp nie mierzę i chyba się nie zmobilizuję, serduszka spontaniczne ale jakoś wychodzi regularnie wiec może coś z tego wyjdzie. Na spokojnie podchodzę do tego miesiąca i nie zaglądam do was zbyt często. Trochę jestem przemęczona i to mnie martwi ale nic nie poradzę, że taka praca. Trzymajcie się cieplutko i serduszkujcie bo czekam na efekty i dużo II.
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Kochana ja co miesiąc się nakręcam Takie już jesteśmy Dzisiaj to już w ogóle mi odbija
I co miesiąc mam dobre przeczucie....popatrz na mnie teraz w czasie owulacji miałam jakieś zapalenie i przecież przy zapaleniu plemniki nie mają szans ale ja widzę żyłki na piersiach, odczuwam ich ból, mam zgagę nawet mdłości - pewnie przez zgagę - zasypiam na stojąco, siedząco i leżąco, i ja mam tak co miesiąc!!! A dlaczego ? Bo biore dupka jedyna rzecz jest inna mój śluz zawsze był kremowy a teraz mam wodnisty. Czy test będzie pozytywny? Pewnie nie jak co miesiąc ale ja lubię wierzyć że tym razem się udało to trzyma mnie przy życiu i daje mi siłę by rano wstać i cieszyć się każdym dniem.
Iwcia, ja w tamtym cyklu "szczesliwym" tez mialam od owulacji wodnisty bialawy sluz, i teraz tez tak mam... i co tu teraz myslec? zawsze mialam kremowy, gesty po owulceIwka lubi tę wiadomość
-
Czy test będzie pozytywny? Pewnie nie jak co miesiąc ale ja lubię wierzyć że tym razem się udało to trzyma mnie przy życiu i daje mi siłę by rano wstać i cieszyć się każdym dniem. [/QUOTE]
Iwka, ja mam dokładnie tak samo. Uwielbiam być po owulce i mieć nadzieję, ze we mnie coś pasożytuje już - i nie mam tu na myśli tasiemca Nawet @ przestała mnie już dołować. To chyba z czasem przychodzi A swoją drogą, jak ty pieczesz ciasta w środku nocy, to jak masz nie być zmęczona! Kobieto!!! Zadbaj ty o siebie! No, no no!!!! (tutaj pogroziłabym ci paluszkiem jakbym emoty umiała wstawiać). Ty w ciaży mozesz być przecież!!! I mam nadzieję ze jesteś!
celia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek.
Dziś rano wstałam i czułam się jak na ostrym kacu. A nic nie piłam, słowo honoru!
Może to na małpiatkę. Kiedy brałam tabletki to w trakcie @ często czułam się właśnie jak na kacu. Póki co mnie nie zalała jeszcze, ale chyba węszę ją w atmosferze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 17:00
Iwka lubi tę wiadomość