X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszły tydzień będzie proroczy ..46dance.gif I ujrzymy 6 kreseczek :P

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzianka wrote:
    Fakt nadzieja umiera ostatnia :-)
    My zwyciężymy 2puchar.gif

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    4 napewno beda ale te moje 2 to nie wiem :)

• Topola Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Dziewczynki trzymam za was mocno kciuki. I za Wasze testy. Ja w srode zakończyłam dupka i czekam na @.
    Iwka, powiedz mi jako ekspertka, po jakim czasie mniej więcej po odstawieniu przychodzi @ u Ciebie? Gin kazała mi czekać do 10 dni i jeśli nie przyjdzie to się zgłosić. Ja już nie chcę tyle czekać, mam nadzieję, że przyjdzie wcześniej.

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    4 napewno beda ale te moje 2 to nie wiem :)
    Będą ;)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    Witajcie.
    Dziewczynki trzymam za was mocno kciuki. I za Wasze testy. Ja w srode zakończyłam dupka i czekam na @.
    Iwka, powiedz mi jako ekspertka, po jakim czasie mniej więcej po odstawieniu przychodzi @ u Ciebie? Gin kazała mi czekać do 10 dni i jeśli nie przyjdzie to się zgłosić. Ja już nie chcę tyle czekać, mam nadzieję, że przyjdzie wcześniej.
    U mnie trzeciego dnia przychodzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 22:46

Topola, Topola lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Topola Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info :) To może u mnie też będzie szybciej, bo ile jeszcze ja mam czekać. Mam już serdecznie dość :) Tęsknię za @ jak jeszcze nigdy wcześniej :) A dziś, proszę państwa, 104dc! Czy to jakiś może forumowy rekord? Może coś wygrałam? Order z ziemniaka chiciaż? :D

Iwka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    Dzięki za info :) To może u mnie też będzie szybciej, bo ile jeszcze ja mam czekać. Mam już serdecznie dość :) Tęsknię za @ jak jeszcze nigdy wcześniej :) A dziś, proszę państwa, 104dc! Czy to jakiś może forumowy rekord? Może coś wygrałam? Order z ziemniaka chiciaż? :D
    Lizaczka ...prosze to dla Ciebie 0vishenka_33.gif
    Ale szok 104 dc może jak ją zawołam to do Ciebie przylezie 0clapping.gif

Topola lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Topola Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi, dziękuję Ci Iwka za nagrodę miesiaca :D Warto było czekać :D

Też ja zawołam z Toba, może nas dwie to już usłyszy w końcu.
    " HOP, HOP, TOPOLOWA @! Mój ty koczkodanku, chodź do Pańci. Będzie nam razem wesoło przez kilka dni :)"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 02:12

Iwka, turkawka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    Hihihi, dziękuję Ci Iwka za nagrodę miesiaca :D Warto było czekać :D

Też ja zawołam z Toba, może nas dwie to już usłyszy w końcu.
    " HOP, HOP, TOPOLOWA @! Mój ty koczkonadnu, chodź do Pańci. Będzie nam razem wesoło przez kilka dni :)"
    ja niewyobrazam sobie miec cykle takiej długosci...na szczescie moje sa bardzo regularne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 23:09

Iwka lubi tę wiadomość

• ecencia Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Dołączam do w październikowych bo mimo, że miałam odpoczywać to mam monitoring. Do gin udało mi się trafić wczoraj i jajeczko w lewym jajniku dopiero 1,5cm wiec mierzymy dalej jutro rano a potem w poniedziałek. Temp nie mierzę i chyba się nie zmobilizuję, serduszka spontaniczne ale jakoś wychodzi regularnie wiec może coś z tego wyjdzie. Na spokojnie podchodzę do tego miesiąca i nie zaglądam do was zbyt często. Trochę jestem przemęczona i to mnie martwi ale nic nie poradzę, że taka praca. Trzymajcie się cieplutko i serduszkujcie bo czekam na efekty i dużo II.

Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym już najchętniej się położyła...ale uparte dziewcze ze mnie obiecałam sobie, że dzisiaj zrobię dwa ciasta i zrazy więc robie.
    ecencia witamy witamy - monitoring fajna sprawa :) ja co miesiąc latam 09icon_crazy.gif
    Topola jutro rano @ Cię zaleje 02icon_mryellow.gif

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Kochana ja co miesiąc się nakręcam 0blush2.gif Takie już jesteśmy :) Dzisiaj to już w ogóle mi odbija :)
    I co miesiąc mam dobre przeczucie....popatrz na mnie teraz w czasie owulacji miałam jakieś zapalenie i przecież przy zapaleniu plemniki nie mają szans ale ja widzę żyłki na piersiach, odczuwam ich ból, mam zgagę nawet mdłości - pewnie przez zgagę - zasypiam na stojąco, siedząco i leżąco, i ja mam tak co miesiąc!!! A dlaczego ? Bo biore dupka :) jedyna rzecz jest inna mój śluz zawsze był kremowy a teraz mam wodnisty. Czy test będzie pozytywny? Pewnie nie jak co miesiąc ale ja lubię wierzyć że tym razem się udało to trzyma mnie przy życiu i daje mi siłę by rano wstać i cieszyć się każdym dniem. hura.gif

Iwcia, ja w tamtym cyklu "szczesliwym" tez mialam od owulacji wodnisty bialawy sluz, i teraz tez tak mam... i co tu teraz myslec? zawsze mialam kremowy, gesty po owulce

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Iwcia, ja w tamtym cyklu "szczesliwym" tez mialam od owulacji wodnisty bialawy sluz, i teraz tez tak mam... i co tu teraz myslec? zawsze mialam kremowy, gesty po owulce
    To testów nie kupujemy :) Och Aneczko jak by było cudownie 0dance3.gif

Andzia33 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 3 dni...

Iwka lubi tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny życzę powodzenia i trzymam mocno kciukasy za 2 kreseczki mam nadzieję że w tym cyklu dołączę to nasz 3 cykl starań mam nadzieję szczęśliwy Buziaki

Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Lili Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy test będzie pozytywny? Pewnie nie jak co miesiąc ale ja lubię wierzyć że tym razem się udało to trzyma mnie przy życiu i daje mi siłę by rano wstać i cieszyć się każdym dniem. hura.gif[/QUOTE]

Iwka, ja mam dokładnie tak samo. Uwielbiam być po owulce i mieć nadzieję, ze we mnie coś pasożytuje już - i nie mam tu na myśli tasiemca ;) Nawet @ przestała mnie już dołować. To chyba z czasem przychodzi :) A swoją drogą, jak ty pieczesz ciasta w środku nocy, to jak masz nie być zmęczona! Kobieto!!! Zadbaj ty o siebie! No, no no!!!! (tutaj pogroziłabym ci paluszkiem jakbym emoty umiała wstawiać). Ty w ciaży mozesz być przecież!!! I mam nadzieję ze jesteś! :D :D :D

celia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:

Iwka i ja, i ja będę (powinnam, bo mogę nie wytrzymać ;) testować we wtorek 0swoon.gif Więc kto wie może nam się osiem kreseczek zrobi ... 0recourse.gif
    Nadzieję mam choć objawów nic 0what.gif Razem raźniej :D :D

0dc6585ca1c638f77a6179b49e8bae1f.png

kaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia ja tam samo, nadzieje mam choc objawow brak...

Iwka lubi tę wiadomość

• Topola Autorytet

Wysłany: 28 września 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek.
    Dziś rano wstałam i czułam się jak na ostrym kacu. A nic nie piłam, słowo honoru!
    Może to na małpiatkę. Kiedy brałam tabletki to w trakcie @ często czułam się właśnie jak na kacu. Póki co mnie nie zalała jeszcze, ale chyba węszę ją w atmosferze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 17:00

Iwka lubi tę wiadomość

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ