PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja też dziewczynki się dołączę na październik:) Wredna @ ma zawitać ok. 12 paź., ale mam nadzieję, że zrobi mi prezent na urodziny - mam 11:) i nie będzie jej przez najbliższe 9 miesięcy
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Azi,powodzenia.
Pażdziernik będzie szczęśliwym miesiącem!!!!!
kiedyś go bardzo nielubiłam ,bo miałam pogrzeby dwóch bardzo bliskich mi osób[mamy i babci],i gdy dowiedziałam sie ,ze mam termin na 1,10,2009 to bardzo chciałam urodzic jeszcze we wrześniu ,ale moja córka chciała inaczej i urodziła się w wyznaczonym terminie i od tego dnia bardzo lubię pażdziernik i wierzę ,ze teraz mi się uda i napewno wielu z Was.MalutkaEve, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja odebrałam wyniki prl i znow jest powyzej normy...moze nie znacznie ale jest 38,73 a juz tak pieknie było
gdzie sie podział moj wynik z lipca, wtedy tylko 9,7 było... jednak bez bromka sie nie obejdzie
ale za to morfologia wzorowai nawet moja nieszczesna hemoglobina powyzej 14
jedna dobra wiadomosc
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a ja odebrałam wyniki prl i znow jest powyzej normy...moze nie znacznie ale jest 38,73 a juz tak pieknie było
gdzie sie podział moj wynik z lipca, wtedy tylko 9,7 było... jednak bez bromka sie nie obejdzie
ale za to morfologia wzorowai nawet moja nieszczesna hemoglobina powyzej 14
jedna dobra wiadomosc
Kochana ja cały czas na bromku lecę, już taki los...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj byłam na badaniach, zobaczymy jak ta moja morfologia i nieszczęsne tsh. Wpadłam też na głupi pomysł zrobienia beta hcg, pewnie za wcześnie, ale jestem w gorącej wodzie kąpana
trzymam za nas wszystkie kciuki!
kaarolaa, MalutkaEve, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny