PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja też dziewczynki się dołączę na październik:) Wredna @ ma zawitać ok. 12 paź., ale mam nadzieję, że zrobi mi prezent na urodziny - mam 11:) i nie będzie jej przez najbliższe 9 miesięcy
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Azi,powodzenia.
Pażdziernik będzie szczęśliwym miesiącem!!!!!
kiedyś go bardzo nielubiłam ,bo miałam pogrzeby dwóch bardzo bliskich mi osób[mamy i babci],i gdy dowiedziałam sie ,ze mam termin na 1,10,2009 to bardzo chciałam urodzic jeszcze we wrześniu ,ale moja córka chciała inaczej i urodziła się w wyznaczonym terminie i od tego dnia bardzo lubię pażdziernik i wierzę ,ze teraz mi się uda i napewno wielu z Was.MalutkaEve, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja odebrałam wyniki prl i znow jest powyzej normy...moze nie znacznie ale jest 38,73 a juz tak pieknie było gdzie sie podział moj wynik z lipca, wtedy tylko 9,7 było... jednak bez bromka sie nie obejdzie
ale za to morfologia wzorowa i nawet moja nieszczesna hemoglobina powyzej 14 jedna dobra wiadomosc -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a ja odebrałam wyniki prl i znow jest powyzej normy...moze nie znacznie ale jest 38,73 a juz tak pieknie było gdzie sie podział moj wynik z lipca, wtedy tylko 9,7 było... jednak bez bromka sie nie obejdzie
ale za to morfologia wzorowa i nawet moja nieszczesna hemoglobina powyzej 14 jedna dobra wiadomosc
Kochana ja cały czas na bromku lecę, już taki los...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj byłam na badaniach, zobaczymy jak ta moja morfologia i nieszczęsne tsh. Wpadłam też na głupi pomysł zrobienia beta hcg, pewnie za wcześnie, ale jestem w gorącej wodzie kąpana
trzymam za nas wszystkie kciuki!
kaarolaa, MalutkaEve, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny