PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyo tak jest sliczny i słoneczny i niech taki zostanie do konca dnia...
Iwka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej. Też chyba już na dobre powinnam się zagnieździć w październiku. Mogę? U mnie dziś 101 dzień cyklu ma się dobrze Ale jutro już ostatni dzień dupka więc jeszcze przed weekendem spodziewam się @ Bo jak nie to inaczej będę z nią gadać
A potem mam nadzieję, że moje cykle (w tym i owulacja) się odblokują i wszystko zacznie ładnie działać. Taki mam plan i tego się będę trzymać. A jak moje jajniki fikają to jak je dziabnę jakimiś lekami to zobaczą! Już ja im pokażę kto tu rządzikaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyogolnie witam wszystkie
dzisiaj znow piekny poranek, ale w prognozach na reszte dnia powtorka z wczoraj, czyli deszcz...
byłam oddac krew na prolaktyne i zrobiłam jeszcze morfologie, ostatnio miałam robiona ponad 2 lata temu, chce sprawdzic czy wszystko jest ok... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie w sumie to juz 2,5 roku i za daleko zaszłam w tych staraniach, lekarze, wyniki, badania, szpitale i takie tam i teraz nie chce tego przerywac. nawet dzisiaj dałam sie pokuc zeby prolaktyne sprawdzic i morfologie... w poniedzialek wizyta u lekarza wiec chce miec wyniki na swiezo
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Karolaa jestes silna bo mi juz czasem brak wiary i nadzieji ze w koncu sie uda a czekam juz prawie 3 lata i coraz starsza jestem i zaczyna mnie to zalamywac
Andzia33 lubi tę wiadomość