PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, a ja dziś na badanie prolaktyny i progesteronu pobiegłam i trochę mnie kusiło co by betkę dołączyć ... Oczywiście byłoby za wcześnie, ale która nie zgrzeszyła niech pierwsza rzuci kamieniem
Tak czy siak powstrzymałam się Proszę o pochwały mej wytrzymałości psychicznej
MalutkaEve, kaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
muszę się przyznać że nigdy nie byłam aktywna na żadnym forum i nie znam się na tych wszystkich gadzetach;) zaraz popatrze jak udostępnić wykres:) tylko że temperaturę mierzę dopiero od 12 dnia cyklu..jakaś dokładna i systematyczna nie jestem;)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
azi wrote:Hej,
muszę się przyznać że nigdy nie byłam aktywna na żadnym forum i nie znam się na tych wszystkich gadzetach;) zaraz popatrze jak udostępnić wykres:) tylko że temperaturę mierzę dopiero od 12 dnia cyklu..jakaś dokładna i systematyczna nie jestem;)
Azi bez systematyczności to w sumie nie sensu mierzyć, bo nic z tego nie odczytasz, no chyba, że masz grypę
Wybierz sobie jedną godzinę z rana i choćby się waliło i paliło obudź się, zmierz tempkę, zapisz i kładź się dalej spać
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Celia chwalimy, chwalimy. Dzielna dziołszka z ciebie!
Ja też nigdy nie robiłam bety, nawet testów już od bardzo dawna nie robię i dobrze mi z tym. Choć od tego cyklu muszę się z nimi przeprosić, bo biorę lek, który mam odstawić wraz z pojawieniem się drugiej kreski na teście. Miłego popołudnia dziewczyny! Na kawkę odprężająca proszę bardzo wszystkie odmaszerować! Ale już!!!!celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki;) u mnie już po owulacji, więc pozostaje mi czekać.
Byłam dzisiaj u gin i potwierdziła wczorajszą owulację. Lewy jajnik dał mi wczoraj nieźle do wiwatu i oby z pozytywnym skutkiem na koniec cyklu tak się tylko zastanawiam czy dobrze zrobiliśmy z mężem, że tak serduszkowaliśmy codziennie.. Mój mąż ma małą aglutynację więc gin powiedziała, że nawet lepiej częściej żeby się tak nie zagęszczały plemniczki (ma ich dużo).Andzia33 lubi tę wiadomość
2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
Celia - podziwiam Cię , bo ja nie miałabym aż tyle silnej woli i pewnie bym zrobiła.
celia lubi tę wiadomość
2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
Kochana ja co miesiąc się nakręcam Takie już jesteśmy Dzisiaj to już w ogóle mi odbija
I co miesiąc mam dobre przeczucie....popatrz na mnie teraz w czasie owulacji miałam jakieś zapalenie i przecież przy zapaleniu plemniki nie mają szans ale ja widzę żyłki na piersiach, odczuwam ich ból, mam zgagę nawet mdłości - pewnie przez zgagę - zasypiam na stojąco, siedząco i leżąco, i ja mam tak co miesiąc!!! A dlaczego ? Bo biore dupka jedyna rzecz jest inna mój śluz zawsze był kremowy a teraz mam wodnisty. Czy test będzie pozytywny? Pewnie nie jak co miesiąc ale ja lubię wierzyć że tym razem się udało to trzyma mnie przy życiu i daje mi siłę by rano wstać i cieszyć się każdym dniem.kaarolaa, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny