PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratulacje ;oniqa!!! U nas tak samo - ja bym chciała córcie, mąż synka, ale tak jak pisze kaarolaa - najważniejsze żeby w ogóle było dzieciątko. Ale czytałam na jakimś portalu, że tylko mężczyźni, którzy mają bardzo dobry "materiał" mają córki (wiąże się to z tym, że "plemniczki żeńskie" są bardziej wytrwałe i żyją dłużej). Także jakby mój narzekał w przyszłości, że wolał chłopca, to mu w skrócie wyjaśnię, że to na dziewczynkę trzeba mieć prawdziwe jaja;)
kaarolaa, celia, ;oniqa, weronika86, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rusałka wrote:Gratulacje ;oniqa!!! U nas tak samo - ja bym chciała córcie, mąż synka, ale tak jak pisze kaarolaa - najważniejsze żeby w ogóle było dzieciątko. Ale czytałam na jakimś portalu, że tylko mężczyźni, którzy mają bardzo dobry "materiał" mają córki (wiąże się to z tym, że "plemniczki żeńskie" są bardziej wytrwałe i żyją dłużej). Także jakby mój narzekał w przyszłości, że wolał chłopca, to mu w skrócie wyjaśnię, że to na dziewczynkę trzeba mieć prawdziwe jaja;)
Andzia33, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Beta negatywna ,więc teraz liczę na pażdziernik bo moja Natalka ma urodzinki i bardzo chciałaby rodzeństwo.
Monika ogromne gratulacje,uwierz Natusie są super córeczkami!
Ja chciałabym drugą córeczkę ,albo bliżniaki [parkę ]a,mój m najpierw chciał córkę i ma ,a teraz chciałby synka.Katha81, celia, kaarolaa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja nie dawno wróciłam z monitoringu i jajo pękło więc mam nadzieję że codzienna dawka plemniczków zrobiła swoje
Andzia Karola październik będzie naszkaarolaa, Andzia33, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto teraz niech kijanki zrobia reszcze a za 9 miesiecy wykluje sie takie małe szczescie. ja dzisiaj działam wieczorkiem oczywiscie mezu jak tylko z pracy wroci zacznie sie dobierac, ale nie ma tak dobrze, musze go do wieczora przytrzymac a co niech troche poczeka, nic mu nie bedzie
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny