PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili wrote:Pozwólcie, że dołączę Po raz pierwszy się zapisuję i mam nadzieję ostatni!!!
To mój pierwszy tak naprawdę "konkretny" cykl starań, bo na wspomaganiu. Choć po tak wielu porażkach nie robię sobie wielkich nadziei, to wiem, że w końcu się uda i mnie i wam :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 09:00
Andzia33, Lili, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Działajcie dziewuszki dzielnie!!! Niech ten październikowy wątek na darmo nie pójdzie! Zazdroszczę, bo my na przymusowej abstynencji jesteśmy jeszcze kilka dni.
Iwka nie bój się hsg, to lepsze niż wizyta u dentysty. Choć mam nadzieję, że cię ominie.MalutkaEve, Makak, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny ale mi sie dzisiaj nic nie chce mój M wyjechał na delegacje i zostałam sama chce dzisiaj posprzątać dom bo jutro mam gości a od samego rana mnie nie bedzie w domu i chciałabym sobie kupic jakieś botki ciągnie mnie dzisiaj na sklepy ale jakoś nie chce mi sie wychodzić z domu jak widze za oknem ten wiatr
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja jednak nie wytrzymałam i juz jestem po i było zajebiscie teraz moge zobaczyc co tutaj słychac...
moje szczescie spi juz tak słodko, ale nie dziwie mu sie, jakies przeziebienie go bierze, głos juz prawie stracił, a rano wczesnie wstawac musi no i jeszce to nasze serduszkowanie go wykonczyłoMalutkaEve, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny nie wiem co sie dzisiaj stało, tak mnie naszła ochotka bo normalnie to jestem oschła jak swierk w lesie i P musi mnie długo namawiac na cokolwiek
taki spontanWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2013, 21:12
MalutkaEve, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny