PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve, jak widzę obie się piszemy na październik Za nas wszystkie i za siebie trzymam kciuki.
A tak w ogóle to musi się udać - poprzednie dwa cykle zaczynałam chora, w jednym koszmarny kaszel, w drugim katar. Teraz jestem zdrowa (i wiecie, nawet tempkę mam wyższą, niż te dwa ostatnie cykle) i mały facet ma się urodzić w moim brzuszku!!!Iwka, celia lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana
MalutkaEve myślałam myślałam i śniło mi się forum i w dolnym prawym rogu chmurka a w tej chmurce twój nick plus trzy czerwone serduszka...co to oznacza? nie wiem. Ale taki sen miałam ..może trojaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 12:07
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Witam kochane ja juz od czwartku zaczynam mam nadzieje ze teraz sie uda. licze na pazdziernik bo P. ma urodzinki i taki prezent byłby cudowny
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może obie będziemy miały prezenciki.
Ja już myślałam by dac mu w ramce zdjęcie z usg Jak będę już je miała...i jak zaciąże...i jak owulka będzie....i jak sexik będzie...ale wybiegłam marzeniami do przodu i doła złapałam...kupię mu walizkę do pracy
I juz mi lepiej....kaarolaa, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytez bym chciała moc pokazac usg i fasolke na nim. ale jakby to nie wyszło to moj juz sobie prezent zamowił. mam mu kupic zegarek sportowy, bo duzo trenuje i przyda sie mu taki
a kolejnym brakiem fasoleczki nie bedziemy sie bardzo przejmowac, wiemy juz od jakiegos czasu ze łatwo nie bedzie i nie nastawiamy sie na powodzenie zeby pozniej sie nie rozczarowac...Iwka lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie
U mnie jeszcze czekanie,w środę robię test i dowiemy się czy Iwka miewa prorocze sny i czy zdała egzamin na wróżkę .Czuję się strasznie ,wszystko mnie boli a najbardziej prawy jajnik[boję się zeby nie pozamaciczna] nie dobrze mi bolą mnie piersi i wszystkie kości i mam mega wkurwka,o apetytach nie wspomnęAndzia33 -
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Mam trochę nowych zajęć i całymi dniami nie mam dostępu do internetu. Ale nadrabiam.
Dostałam duphaston w końcu! 10 dni łykania od dziś po 2 tabletki i czekam na @. Już się tak za nią stęskniłam, że nie mogę się doczekaćIwka lubi tę wiadomość
-
Pozwólcie, że dołączę Po raz pierwszy się zapisuję i mam nadzieję ostatni!!!
To mój pierwszy tak naprawdę "konkretny" cykl starań, bo na wspomaganiu. Choć po tak wielu porażkach nie robię sobie wielkich nadziei, to wiem, że w końcu się uda i mnie i wam :* :*Iwka, celia lubią tę wiadomość
-
Moje piękne Panie jestem już z Wami!!! Ja tez mam w październiku urodziny wiec tez bym się ucieszyla z takiego prezentu!!!!Jest mi lepiej bo znalazłam prace i nie mysle już tak dużo. Najwazniejsze ze czuje w Was wsparcie i wiem ze mi tez kibicujecie. Dziekuje Wam za to !!!
Ja za Was row nie zmocno trzymam kciuki i nie zapominajcie ze naszym kolorem jest zielony )aniczka, kaarolaa, Iwka, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Witam wszystkie
U mnie jeszcze czekanie,w środę robię test i dowiemy się czy Iwka miewa prorocze sny i czy zdała egzamin na wróżkę .Czuję się strasznie ,wszystko mnie boli a najbardziej prawy jajnik[boję się zeby nie pozamaciczna] nie dobrze mi bolą mnie piersi i wszystkie kości i mam mega wkurwka,o apetytach nie wspomnęAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Topola wrote:Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Mam trochę nowych zajęć i całymi dniami nie mam dostępu do internetu. Ale nadrabiam.
Dostałam duphaston w końcu! 10 dni łykania od dziś po 2 tabletki i czekam na @. Już się tak za nią stęskniłam, że nie mogę się doczekaćTopola lubi tę wiadomość