X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve, jak widzę obie się piszemy na październik :) Za nas wszystkie i za siebie trzymam kciuki.

A tak w ogóle to musi się udać - poprzednie dwa cykle zaczynałam chora, w jednym koszmarny kaszel, w drugim katar. Teraz jestem zdrowa (i wiecie, nawet tempkę mam wyższą, niż te dwa ostatnie cykle) i mały facet ma się urodzić w moim brzuszku!!!

Iwka, celia lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie zapisuje na pazdziernik, no chyba ze jeszcze we wrzesniu sie zrobi zielono ;) ale wtedy to dam wam znac.

Andzia33, kamcia lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    dzięęękuję 0vishenka_33.gif0vishenka_33.gif0vishenka_33.gif
    Witam się z rana :)
    MalutkaEve myślałam myślałam i śniło mi się forum i w dolnym prawym rogu chmurka a w tej chmurce twój nick plus trzy czerwone serduszka...co to oznacza? nie wiem. Ale taki sen miałam ..może trojaczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 12:07

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81, Ty tu się nie wyrywaj przed szereg ;) Na razie masz szansę na wrzesień i o tym myśl, a nie już się z góry zapisujesz na październik! Czekamy na zieloność już w tym cyklu!

Katha81, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

zem3upjygjyf6uag.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka, jak nie to nie ;) ja juz sie zapisalam na wrzesien <3 :-D

Iwka lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • celia Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się nawet profilaktycznie na październik już zapisałam ;) Bo choć cykl wrześniowy to kończy się w październiku. A może się się nie skończy a zazieleni :D 40pokoj.gif

0dc6585ca1c638f77a6179b49e8bae1f.png

Katha81, Iwka lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :) ja juz od czwartku zaczynam <3 :) mam nadzieje ze teraz sie uda. licze na pazdziernik bo P. ma urodzinki i taki prezent byłby cudowny :)

• Iwka Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Witam kochane :) ja juz od czwartku zaczynam <3 :) mam nadzieje ze teraz sie uda. licze na pazdziernik bo P. ma urodzinki i taki prezent byłby cudowny :)
    A kiedy ma urodzinki? Mój ma 14 października :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj 10 dni po Twoim :)

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może obie będziemy miały prezenciki.
    Ja już myślałam by dac mu w ramce zdjęcie z usg :) Jak będę już je miała...i jak zaciąże...i jak owulka będzie....i jak sexik będzie...ale wybiegłam marzeniami do przodu i doła złapałam...kupię mu walizkę do pracy :)
    I juz mi lepiej....04icon_rotfl.gif

kaarolaa, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez bym chciała moc pokazac usg i fasolke na nim. ale jakby to nie wyszło to moj juz sobie prezent zamowił. mam mu kupic zegarek sportowy, bo duzo trenuje i przyda sie mu taki :)
    a kolejnym brakiem fasoleczki nie bedziemy sie bardzo przejmowac, wiemy juz od jakiegos czasu ze łatwo nie bedzie i nie nastawiamy sie na powodzenie zeby pozniej sie nie rozczarowac...

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całuje i uciekam :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    A powiem Wam że śniło mi się ze Andzia jest w ciąży, ja za ciążam dzisiaj a Karola za tydzień....<3 mam nadzieje ze sen proroczy :) lece posprzątać papapapa

Dzięki Iwka zakochany.gifBędę zielonadrzewo-tanczy.gif

Iwka lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie
    U mnie jeszcze czekanie,w środę robię test i dowiemy się czy Iwka miewa prorocze sny i czy zdała egzamin na wróżkę .Czuję się strasznie ,wszystko mnie boli a najbardziej prawy jajnik[boję się zeby nie pozamaciczna] nie dobrze mi bolą mnie piersi i wszystkie kości i mam mega wkurwka,o apetytach nie wspomnę

Andzia33
  • Topola Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Mam trochę nowych zajęć i całymi dniami nie mam dostępu do internetu. Ale nadrabiam.

Dostałam duphaston w końcu! 10 dni łykania od dziś po 2 tabletki i czekam na @. Już się tak za nią stęskniłam, że nie mogę się doczekać :)

Iwka lubi tę wiadomość

• Lili Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozwólcie, że dołączę :D Po raz pierwszy się zapisuję i mam nadzieję ostatni!!! ;)
    To mój pierwszy tak naprawdę "konkretny" cykl starań, bo na wspomaganiu. Choć po tak wielu porażkach nie robię sobie wielkich nadziei, to wiem, że w końcu się uda i mnie i wam :) :* :) :*

Iwka, celia lubią tę wiadomość

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje piękne Panie jestem już z Wami!!! Ja tez mam w październiku urodziny wiec tez bym się ucieszyla z takiego prezentu!!!!Jest mi lepiej bo znalazłam prace i nie mysle już tak dużo. Najwazniejsze ze czuje w Was wsparcie i wiem ze mi tez kibicujecie. Dziekuje Wam za to !!!
    Ja za Was row nie zmocno trzymam kciuki i nie zapominajcie ze naszym kolorem jest zielony :-))

aniczka, kaarolaa, Iwka, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja Wam mowie PAZDZIERNIK JEST NASZ :) wszystkie bedziemy zielone :) i tego sie trzymamy...

Iwka, Modelka, MalutkaEve, Lili lubią tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Witam wszystkie
    U mnie jeszcze czekanie,w środę robię test i dowiemy się czy Iwka miewa prorocze sny i czy zdała egzamin na wróżkę .Czuję się strasznie ,wszystko mnie boli a najbardziej prawy jajnik[boję się zeby nie pozamaciczna] nie dobrze mi bolą mnie piersi i wszystkie kości i mam mega wkurwka,o apetytach nie wspomnę
    Oby to oznaki na niemowlak-02.gif

Andzia33 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Mam trochę nowych zajęć i całymi dniami nie mam dostępu do internetu. Ale nadrabiam.

Dostałam duphaston w końcu! 10 dni łykania od dziś po 2 tabletki i czekam na @. Już się tak za nią stęskniłam, że nie mogę się doczekać :)
    To czekamy na @ A lekarz ogólnie co Ci powiedział i jaka diagnoza na Twoje długie cykle?

Topola lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ