PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:To czekamy na @ A lekarz ogólnie co Ci powiedział i jaka diagnoza na Twoje długie cykle?
Diagnoza jedna i ta sama. PCOS. Mam brać ten Duphaston przez 3 miesiące i znowu na konsultacje. Mierzyć temperaturę i sprawdzać czy owulacja jest, bo niestety, ale chyba nie ma.
Ale się póki co nie załamuję. Ostatnio zaczęłam nowe zajęcie, uczę się od rana do wieczora języka, mam czym zająć myśli i mam cel. Trochę mnie to odstresowuje, a przede wszystkim odciąga myśli.
Tak więc jestem pełna nadziei i wiem, że na pewno, w najgorszym wypadku, leki pomogą. Może trzeba będzie dłużej poczekać, ale co zrobić. Dziecko chce, żeby mamusia poczekała, to poczekam Wyjścia nie mam.
Będę miała przynajmniej czas, żeby się tego języka nauczyć, żeby w lekcjach potem móc pomagać Bo będzie siaraAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:a myślisz, że ja gdzie
znów nie mam weny i tak od poniedziałkukaarolaa, Andzia33, Eavonne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero zaczynam tutaj i mam nadzieje że w końcu mi się uda bo jak na razie to od 8 lat nic i nic a wszystko ok jest więc sama nie wiem na szczęscie mam syna 9 letniego ale jeszcze dziewczynka by nam się przydała
MalutkaEve, MalutkaEve, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Październik musi być szczęśliwy !!!! zaklinam !!! Jest pełnia, przynajmniej tak wygląda przez moje okno, może większe szanse
A tymczasem jajeczko mi się chyba przeciska bo boli straszliwie, zatem owuluję Oby tylko wczorajsze żołnierzyki były na posterunku
MalutkaEve, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny