PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no Iwka czyli niedziela lub pon owulka,wskakuj w jakieś ponczoszki i Twój na pewno się zkusi!!!!Powodzenia
U mnie odwrotnie czuję się strasznie boli mnie brzuch,plecy piersi i wszystko w środku a mój ciągle za mną łazi i nie moge się opedzicIwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam kochane przez weekend nie zagladałam bo nie miałam czasu... rodzinka juz pojechała, mieszkanie doprowadzone do porzadku
widze, ze narazie nic sie tu nie dzieje cisza i spokuj...
no Karola ja też miałam podobnie, dopiero weszlam tu jak pomyłam gary i zrobiłam pranie po gosciachkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój właśnie poszedł na żużel...też przez cały weekend nie zaglądałam. Bieliznę kupiłam ale nie zdąrzyłam jej założyć i mnie dopadł M.
Co do owulki to myślę że wtorek środa będzie. Teraz czekam na koleżankę, chłop ją zostawił a mieli się pobrać więc muszę zbierać siły by ją pocieszać.
A powiem Wam że śniło mi się ze Andzia jest w ciąży, ja za ciążam dzisiaj a Karola za tydzień.... mam nadzieje ze sen proroczy lece posprzątać papapapaMalutkaEve, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Modelka wrote:Iwka, dzięki za wyjaśnienia - ja to jeszcze zielona w temacie Paskowe sobie robię i uważałam to za szczyt moich możliwości. Na razie na tym poprzestanę, może się uda w tym miesiącu
Więc myślę, że mogę powiedzieć za nas wszystkie że Ci służymy pomocą i radą
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya foteczka naprawde rozbawia, tez miałam taka czarna kocice, niestety musialam ja oddac rodzicom na wies
-
nick nieaktualny