PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:Iwka Ty mi tutaj nie pasujesz na tych starających się, marsz do roboty i widzę Cie w najblizszym czasie w ciąży na I trymestrze
Czasami sie zastanawiam czy by wątku "Wiecznie starające" nie otworzyć bo ja już chyba tylko tam bym pasowała ...
A tak z innej beczki mój mąż dzisiaj był na przeglądzie i odetkali mu uszy, boje się wrócić do domu bo mówi że teraz dopiero słyszy jak świat jest głośny i głowa już go rozbolała ....eh Ci mężowikaarolaa, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mindusia wrote:Andzia33 nie miałam żadnego robionego z tych badań bo lekarze stwierdzili, że mi nie są potrzebne, że jestem zdrowa jak rydz. Skoro jestem zdrowa to w takim razie pytanie dlaczego do tej pory nie zaszłam w ciążę. Mojemu S. tez tak mówili. Jedyne na co było stać lekarza to przepisanie mojemu S. silnego leku na bazie sterydów, później jak czytaliśmy o tym leku na necie okazało się że można nabawić się od niego raka. U nas lekarze każą czekac ten przysłowiowy rok i sie starać o dziecko jak nic nie wyjdzie wtedy podejmują leczenie, tutaj w Niemczech jak kobieta po pół roku nie zajdzie w ciążę już jest sygnał że coś jest nie tak. Różnica jest w podejściu do pacjentki.
Dlatego ja mówiłam lekarzowi ,że od roku a nawet więcej bez zabezpieczenia.Małe kłamstwo,a dużo daje.A też zależy od wieku po 35 pół roku wystarczy.Trafiałaś poprostu na jasnowidzów,którzy bez badań wiedzieli ,ze jesteś zdrowa.Znajdż dobrego lekarza i spokojnie czekaj a dzidziulek się pojawi.!Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:napewno sie uda
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, przenoszę się na październik bo nie ma co liczyć na wrzesień. Ale nic to, zaliczam go do miesięcy przygotowawczych bo dostałam duphaston i zaczynam działać od poniedziałku. Mam nadzieję, że coś się ruszy w końcu bo tęsknię za @ baaaardzo.
Mam pytanko troszkę może głupawe, ale wybaczycie mi co? Czy ten duphaston to jest stricte na wywołanie mojej zagubionej w przestworzach @, czy on reguluje cykle ogólnie też i może wspomóc owulację? -
Wywołuje i reguluje @ a jeśli dochodzi do zapłodnienia to wspomaga ciąże poprzez zawartość luteiny. Ja biorę go 3 po owulacji przez 7 dni i po 3 dniach od odstawienia przychodzi małpa. Ale uważaj żebyś się nie nakręciła, ja zawsze jak go biorę mam w 100 % wszystkie oznaki ciąży
Andzia33 lubi tę wiadomość