PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tym razem mam nadzieję, nie będę tyle czekać. Poza tym nadal mam brać Duphaston, także powinno być krócej. I kto wie, może pod koniec października jeszcze będę testować.
Tylko spokojnie, nie mogę się nakręcać
Fajnie dziewczyny macie z podwójną październikową szansą. Trzymam kciuki.
Przed chwilą wyciągnęłam z pieca swój pierwszy, własnoręcznie upieczony chleb Musiałam się tym pochwalić bo wyszedł całkiem smacznyIwka, kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:ojjj kochane mam dola a nie powinnam
Dowiedzialam sie,ze matka mojej i mojego chrzesniaczki jest w 3 miesiacu ciazy niby fajnie ale . . . no wlasnie to ale mam dola z 3 dzieckiem jest w ciazy a jest rok starsa ode mnie i jaka tu sprawiedliwosc szlak mnie trafi ciese sie ale jak mi przez telefon powiedziala,ze jest5 w ciazy to mi lezki polecialy
Mam dosc chyba zerwe z tym forum i postawie na to NIE MYSLENIE bo odpadam psychicznie
Basiulka rozumiem Ciebie doskonale tez mialam taki czas ze prawie przez 2 miesiace nie zagladalam tutaj i odpoczelam psychicznie dobrze mi to zrobilo a teraz znowu zyje nadzieja ze w koncu sie uda a latka leca i pomyslec ze niedawno mialam dopiero 20 lat...Iwka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
Basiulka. Jesteśmy z Tobą.
Odpocznij sobie od myślenia i od forum, jeśli czujesz, że tego Ci trzeba. Myślę, że to na prawdę dużo pomaga i poprawia nastrój kiedy zajmie się myśli czymś innym niż rozmyślaniem nad cyklem cały dzień. Wiem dokładnie jak to jest i Cię rozumiem.
Trzymaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 22:30
Iwka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja u mam pazdziernikowych, u mnie szczur przylazl wczoraj w poludnie. juz nie zalamuje sie tak jak na poczatku, choc wiadomo przykro. siedze teraz i czekam na telefon az moj doktór skonczy operacje i wsiadam w auto i jade 'złożyć reklamację' - femara u mnie nie podziałała w 1szym cyklu. jedyne pocieszenie - @ przyszla jak w zegarku. siedze z napuchnietym pecherzem bo nie pamietam czy bedzie mi jakis skan dzis robil...
siiikuuuuuuMariaAntonina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki,
Czy zdarzało się Wam, że w dniu owulacji miałyście lekkie plamienie? ja miałam owulke prawdopodobnie wczoraj (chyba że dzisiaj była) i dzisiaj rano miałam brązowe plamienie, brzuch trochę pobolewa tak w dole.
Wczoraj miałam minimalne kłucie jajników.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie szczur się skrada pomału nieświadom że go widzę
Kalitria, ja już walczę ponad dwa lata o dziecko. Z początku to ja byłam pewna że jestem w ciąży, więc rozczarowania były dramatyczne. Teraz jest na odwrót, nie wiem czy bym uwierzyła w ciążębasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Witajcie Dziewczynki,
Czy zdarzało się Wam, że w dniu owulacji miałyście lekkie plamienie? ja miałam owulke prawdopodobnie wczoraj (chyba że dzisiaj była) i dzisiaj rano miałam brązowe plamienie, brzuch trochę pobolewa tak w dole.
Wczoraj miałam minimalne kłucie jajników. -
nick nieaktualnyElinn wrote:U mnie szczur się skrada pomału nieświadom że go widzę
Kalitria, ja już walczę ponad dwa lata o dziecko. Z początku to ja byłam pewna że jestem w ciąży, więc rozczarowania były dramatyczne. Teraz jest na odwrót, nie wiem czy bym uwierzyła w ciążębasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwsze poronienie w wyniku histopatologicznym wyszło, ze płod miał za mały dopływ krwi, po prostu naczynia krwionosne łożyska zle sie rozwineły, a drugie poronienie niewiadomo, samoistne było, jak poszłam do lekarza to potwierdził, ze juz jest po wszystkim. ja moge miec cos z macica nie tak dlatego nie utrzymuje ciazy...dzisiaj mam wizyte u gina, zobaczymy co teraz powie, jesli nic konkretnego to od listopada klinika...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykalitria wrote:witam sie i ja u mam pazdziernikowych, u mnie szczur przylazl wczoraj w poludnie. juz nie zalamuje sie tak jak na poczatku, choc wiadomo przykro. siedze teraz i czekam na telefon az moj doktór skonczy operacje i wsiadam w auto i jade 'złożyć reklamację' - femara u mnie nie podziałała w 1szym cyklu. jedyne pocieszenie - @ przyszla jak w zegarku. siedze z napuchnietym pecherzem bo nie pamietam czy bedzie mi jakis skan dzis robil...
siiikuuuuuu
i tych wakacji Wam właśnie trzeba nam by się też przydały, gdyby nie to, że niedawno wróciliśmy z dość długich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta. Ja idę dziś prywatnie do ginekologa z moimi plamieniami. Wszyscy lekarze na NFZ mnie zbywali, twierdząc że nie widzą problemu. Dla mnie tygodniowe plamienia przed okresem albo w środku cyklu nie są normalne. Dlatego postanowiłam zapłacić za wizytę i liczę na to, że zostanę potraktowana poważnie. Byłam u tego ginekologa ok. 10 lat temu i podejrzewał u mnie endometriozę, powiedział wtedy że trzeba będzie mnie leczyć jak będę chciała zajść w ciążę. Nadszedł ten czas, więc liczę na niego. Napiszę Wam wieczorem co mi powiedział. Jeśli Was to interesuje oczywiście
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Hej dziewczęta. Ja idę dziś prywatnie do ginekologa z moimi plamieniami. Wszyscy lekarze na NFZ mnie zbywali, twierdząc że nie widzą problemu. Dla mnie tygodniowe plamienia przed okresem albo w środku cyklu nie są normalne. Dlatego postanowiłam zapłacić za wizytę i liczę na to, że zostanę potraktowana poważnie. Byłam u tego ginekologa ok. 10 lat temu i podejrzewał u mnie endometriozę, powiedział wtedy że trzeba będzie mnie leczyć jak będę chciała zajść w ciążę. Nadszedł ten czas, więc liczę na niego. Napiszę Wam wieczorem co mi powiedział. Jeśli Was to interesuje oczywiście
kciukam, daj znać koniecznieKlif lubi tę wiadomość