PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Uwielbiam Twojego kota! Ale robala to nie!
A, tak grzecznosciowo, dzien dobry w watku pazdziernikowym. Witam Was wszystkie, bo jakos mnie tu do tej pory nie bylo...kaarolaa, Iwka, kalitria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyznam Wam sie do czegos w zwiazku z pazdziernikiem. Tak sobie swiat ogladam ostatnimi czasy przez okno autobusu i sie nadziwic nie moge, ze liscie sie kolorowe robia. Rano marzne i tez sie nadziwic nie moge. A tu dzien dobry jesien!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 17:12
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tam jesień ja nie wiem gdzie wy mieszkacie
u mnie cały dzien drzwi pootwierane, babcia lezy na tarasie ksiazki czyta, ja w weekend lezalam na lezaku is ie opalałam jeszcze
PS dziekuje za zyczonka, ja tez mam jakos ochote naWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 16:34
MalutkaEve, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
ja lubię pażdziernik od kiedy 4 lata temu 1,10,2009 przytuliłam po raz pierwszy moją małą kruszynke,a to juz taki duży przedszkolak.I co miałam miec prezent dla córci ,no i dwóch kresek nie było ale jest owulka to może coś jeszcze będzie.
MalutkaEve, kalitria, kaarolaa, basiulkaa_89, Elinn, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Ile tu październikowych solenizantek mnie stuknie 25 lat 20 października
Kalitria wszystkiego najlepszego i szybko zielonego bo też pewnie zapomnę później
Iwka to 9.10 nasz wielki dzień, ale liczę, że jednak będzie to tylko mój wieli dzień a ty będziesz się II cieszyćAndzia33, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykalitria wrote:a tam jesień ja nie wiem gdzie wy mieszkacie
u mnie cały dzien drzwi pootwierane, babcia lezy na tarasie ksiazki czyta, ja w weekend lezalam na lezaku is ie opalałam jeszcze
PS dziekuje za zyczonka, ja tez mam jakos ochote na
kurwosci, no zazdroszczę po prostuIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny