PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlgenek wrote:Malutka, a właśnie wymyśliłam taką koncepcję.. a może by nie myśleć? W sensie, no wiesz, co ma być to będzie, bzykać się ile wlezie i czekac na niespodziankę nie myśląc o niej?
Już to przerabiałam, i nic nie dało. Teraz myślę non stop. I też ni hu hu..Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja doskonale wiem, ze nawet nie z tylu glowy jest, ale tkwi w calej glowie, wątrobie, nerkach i gdzie tylko sie wciśnie i odejść nie chce.
Zacznę praktykować oszukiwanie samej siebie, czyli:
"głowa: już 11 dpo, może teścik, a może poczekać, nie jesc aspiryny, jesc rybke blablablabla.
oszukiwawczy rozum: ja nic nie rozumiem, łądna pogoda, zjem jagodziankę."
to mój plan działania.
Na wieczór popadam w głupawkę, zawsze tak mam po owocowych mentosachElinn, AGA 30, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlgenek wrote:Ja doskonale wiem, ze nawet nie z tylu glowy jest, ale tkwi w calej glowie, wątrobie, nerkach i gdzie tylko sie wciśnie i odejść nie chce.
Zacznę praktykować oszukiwanie samej siebie, czyli:
"głowa: już 11 dpo, może teścik, a może poczekać, nie jesc aspiryny, jesc rybke blablablabla.
oszukiwawczy rozum: ja nic nie rozumiem, łądna pogoda, zjem jagodziankę."
to mój plan działania.
Na wieczór popadam w głupawkę, zawsze tak mam po owocowych mentosach
wszystko przegryzłam ale te owocowe mentosy mnie rozpierd... hahahaOlgenek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Latwo sie mowi zeby nie myslec za duzo, ale w praktyce roznie wychodzi to malutka staramy sie tyle samo, to rowniez nasz 5 cykl ale wierze ze sie uda, trzeba poprostu byc cierpliwym beda z nas lepsze mamusie przez to wyczekiwanie
Andzia33 lubi tę wiadomość