PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Karolka zdecydowaliście się na in vitro refundowane???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 15:14
Andzia33, MalutkaEve, MILA, gruszeczka, Nusia, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja sie chyba jeszcze nie załapie na refundacje bo za ktotko sie lecze pod katem niepłodnosci, ale nie chce juz dłuzej czekac. chocbysmy mieli wydac ostatnie pieniadze zaczniemy juz w listopadzie.
Karola bardzo Cię wspieram i będę wiernie kibicować, żeby się udało :*kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Mam nadzieje,ze lepiej Wam dzien zlecial jak mi
W pracy ogolnie loozik ale tak mnie ciagnie w podbrzuszu,
ze masakra jakas az w pachwinach czuje placy bola wymiotywalam w pracy bleee mam megaaa zgage i boli mnie zoladek przez to boli mnie glowa i piersi caly czas mam juz dosc jestem zmeczona i spiaca i te przeklete zawroty glowy.
Test robilam przed okresem ale tak sie ujowo czuje,ze zastanawiam sie czy nie zrobic jutro z rana?co wy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzwonilam juz do mojego zeby mi kupil testa a noz widelec jestem
chociaz szczerze w to watpie Jak dowiem sie,ze jestem w ciazy to dopoki nie bede 3mac malenstwa w ramionach to nie uwierze!!!28 miesiecy nauczylo mnie nie cieszyc sie ze wszystkiego dlatego zrobie testa w razie " W " bo niewiem czy moge wziasc jakas tabletkegruszeczka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiulka czekam na wieści
W miedzy czasie napiszę Wam, że byłam na USG u mojego ginekologa i wyszło wszystko ok. Pęcherzyk owulacyjny ładnie rośnie w lewym jajniku. Mamy się starać i myśleć pozytywnie. Histeroskopia na razie nie jest potrzebna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 20:52
Andzia33 lubi tę wiadomość