PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana to cudownie! naprawde wspaniale! to jak to, że na twoim wykresie sa krwawienia normalne jak w miesiączce? jako to kurde możliwe? zaciążyłaś przed i potem krwawienie a potem test? co Cię skłoniło do siknięcia?
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
popłaczemy łzami szczęścia razem z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MalutkaEve, basiulkaa_89, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:kochane ja robilam test przed mozecie se cofnac moje wykresy i zobaczyc ze robilam.
Po poludniu wyszedl pozytyw ale taki nie bardzo widoczny.
Teraz po wyschnieciu jest meeega widoczna !!! boze ja placze ze szczescia!!! placze i sie smieje!!!
Baśka no wreszcie, nadzieję wlewasz w serducha, po tak beznadziejnym wrześniu, październik lepiej nie mógł się zacząćbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:kochane bola mnie plecy,glowa,mdlosci non stop,wymioty,mocniejsze paznokcie i mega duzo wypadajacych wlosow!!!i bol podbrzusza!!!
Nusia, basiulkaa_89, MalutkaEve, Drzwiona, Lili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cos czuje , ze pazdziernik bedzie wyjatkowy. Historia Basi to niezly poczatek
kaarolaa, basiulkaa_89, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami...