PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
zaglądam tu od czasu do czasu. Basiu serdeczne gratulacje! Trzymam kciuki, aby wszystko teraz było dobrze
kaarolaa wrote:ja sie chyba jeszcze nie załapie na refundacje bo za ktotko sie lecze pod katem niepłodnosci, ale nie chce juz dłuzej czekac. chocbysmy mieli wydac ostatnie pieniadze zaczniemy juz w listopadzie.
Karola o ile dobrze pamiętam to Twój mąż miał słabe wyniki i to też Was kwalifikuje do refundacji, dlatego na pewno będziecie musieli się jeszcze gruntownie przebadać i lekarz dopiero zadecyduje. Wiem, bo mój też ma fatalne wyniki i jeśli się nic nie poprawi (jest po operacji żpn) to też tylko in vitro. Trzymam kciuki za Was.kaarolaa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola o ile dobrze pamiętam to Twój mąż miał słabe wyniki i to też Was kwalifikuje do refundacji, dlatego na pewno będziecie musieli się jeszcze gruntownie przebadać i lekarz dopiero zadecyduje. Wiem, bo mój też ma fatalne wyniki i jeśli się nic nie poprawi (jest po operacji żpn) to też tylko in vitro. Trzymam kciuki za Was.[/QUOTE]
ale nie musze miec wtedy udokumentowanego rocznego leczenia w kierunku bezplodnosci???Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 22:17
-
nick nieaktualnynie, jeśli nie ma przyczyny kiepskich wyników męża np. bakterii, żylaków, wodniaków, a bierze jakieś suplementy i jest jak jest to leczenie i tak by nie pomogło. fakt. musicie spróbować znaleźć przyczynę, ale jeśli nie ma, a Wam się nie udaje, to z tego co wiem, lekarz szybciej podejmuje decyzje. Przynajmniej tak jest u nas. Z resztą, możesz sobie przeczytać rozporządzenie ministra w tej sprawie Chyba do 3mln/ml jest wskazaniem do ivf. u nas jest mniej wiec nie ma sie co oszukiwać, że nam się uda.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:nie, jeśli nie ma przyczyny kiepskich wyników męża np. bakterii, żylaków, wodniaków, a bierze jakieś suplementy i jest jak jest to leczenie i tak by nie pomogło. fakt. musicie spróbować znaleźć przyczynę, ale jeśli nie ma, a Wam się nie udaje, to z tego co wiem, lekarz szybciej podejmuje decyzje. Przynajmniej tak jest u nas. Z resztą, możesz sobie przeczytać rozporządzenie ministra w tej sprawie Chyba do 3mln/ml jest wskazaniem do ivf. u nas jest mniej wiec nie ma sie co oszukiwać, że nam się uda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje Basiu
Testowałem dwa dni temu, druga kreska była ledwo widoczna, ale mój mąż ją nawet widział (więc to nie były tyko moje przewidzenia ) miałam testować kolejny raz w poniedziałek ale nie wytrzymałam oczywiście i zrobiłam to przed chwila.. Druga kreseczka jest już bardziej widoczna..mam dzisiaj 27 dc i wg ovu 10dpo. To normalne że tak wyszedł test?
Boję sięMariaAntonina, MalutkaEve, Olgenek, Klif, kaarolaa, Andzia33, basiulkaa_89, Iwka lubią tę wiadomość
-
Baśka ale nam psikusa zrobił twój szczur.. GRATULUJE...ciesze sie jak chorera..nosz mam banana na ustach od rana..
Azi jak jest krecha to na pewno nie ucieknie i będzie zielono..
KOCHANE DLA WAS MEGA WIRUS>>>>Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Basia gratulacje!!!! Ale miłe zaskoczenie październik zaczyna się szczęśliwie oby dla każdej z nas
Andzia33 lubi tę wiadomość
2014 córka z IUI
Starania o drugie dzieciątko
2018 - dwie nieudane IUI
2019 - dwie nieudane IUI
09.2019 - ICSI - hiperstymulacja - 17 komórek pobranych. 6 zapłodnionych. 5 mrozaczków.
31.10.2019 criotransfer 😥
Kolejne 3 crio nieudan
10.2020 Histeroskopia wykazała rozległe isthmocele w bliznie po cc😔
11.2020 start 2 procedura❄❄❄❄
7.11.2020 ET 2 dn. zarodek 😔 -
nick nieaktualnyazi wrote:Gratuluje Basiu
Testowałem dwa dni temu, druga kreska była ledwo widoczna, ale mój mąż ją nawet widział (więc to nie były tyko moje przewidzenia ) miałam testować kolejny raz w poniedziałek ale nie wytrzymałam oczywiście i zrobiłam to przed chwila.. Druga kreseczka jest już bardziej widoczna..mam dzisiaj 27 dc i wg ovu 10dpo. To normalne że tak wyszedł test?
Boję się
Kochana, jak Ci test tak pokazuje, to już możesz iść na betę. Po co się męczyć w niepewności -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeczekam weekend i w poniedziałek pójdę na bete. Przy pierwszej ciąży test robiłam dopiero 8 dni po spodziewanej @,kreski były bardzo widoczne, tego samego dnia miałam wizytę u gin, potwierdziła.. Ale 2tyg później było po wszystkim
Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny