PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny
Basiu najwyżej powtórz betę za dwa dni , nie załamuj się na samym początku bo może akurat się mile zaskoczyszbasiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde Baśka Kaaroola Andzia Iwka Ecenia Klif czekam na Was na wątku ciazowym !!!!!!!!!!!! tak co na liście będe Was widziała !!! NO i reszte dziewczyn których nie znam forumowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 19:24
MalutkaEve, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Kurde Baśka Kaaroola Andzia Iwka Ecenia Klif czekam na Was na wątku ciazowym !!!!!!!!!!!! tak co na liście będe Was widziała !!! NO i reszte dziewczyn których nie znam forumowo
-
Kochana moja kumpela miała małe plamienie w dzien przed okresem , ale @ sie nie rozkreciła a po 3 dniach zrobiła bede i jest w ciazy więc nie trać nadziei
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Kochana moja kumpela miała małe plamienie w dzien przed okresem , ale @ sie nie rozkreciła a po 3 dniach zrobiła bede i jest w ciazy więc nie trać nadziei
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:kochane ja chyba bede musiala chodz bardzo nie chce przeniesc sie na listopad ;(
Anuś będzie dobrze .. może warto odczekać jeden cykl .. jeśli faktycznie teraz się nie udało - to bedziemy walczyc w listopadzie razem <przytul> -
ecencia wrote:juicca, na pewno przyjdzie i nasza pora i zawitamy tam u ciebie na ciążowym, mnie zostało jeszcze kilka dni i liczę na piękną betę
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Kurde Baśka Kaaroola Andzia Iwka Ecenia Klif czekam na Was na wątku ciazowym !!!!!!!!!!!! tak co na liście będe Was widziała !!! NO i reszte dziewczyn których nie znam forumowo
halo halo, a ja? ja też chceM do ciążowychIwka, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny