PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
azi wrote:Gratuluje Basiu
Testowałem dwa dni temu, druga kreska była ledwo widoczna, ale mój mąż ją nawet widział (więc to nie były tyko moje przewidzenia ) miałam testować kolejny raz w poniedziałek ale nie wytrzymałam oczywiście i zrobiłam to przed chwila.. Druga kreseczka jest już bardziej widoczna..mam dzisiaj 27 dc i wg ovu 10dpo. To normalne że tak wyszedł test?
Boję sięAndzia33 lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:Kurde Baśka Kaaroola Andzia Iwka Ecenia Klif czekam na Was na wątku ciazowym !!!!!!!!!!!! tak co na liście będe Was widziała !!! NO i reszte dziewczyn których nie znam forumowo
Andzia33, kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynapewno sie uda i tak jak mowisz HSG jeszcze Ci w tym pomoze
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:pujde do gina i on wtedy mnie zbada i moze cos powie
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:napewno sie uda i tak jak mowisz HSG jeszcze Ci w tym pomoze
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Tak trochę mnie zaskoczyło to hsg bo ostatnio mówił że spróbujemy z pregnyle,...może zapomniał. Dzisiaj zaczęłam brać antybiotyki przed zabiegiem a tu weekend kochane !!!!!
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka to niedługo bedziemy Tobie dwóch kresek na teście gratulować. Jak idziesz na HSG, to jest wielka szansa, że zaciążysz. To od teraz mocno trzymamy za Ciebie kciuki
Iwka, kaarolaa, Andzia33, juicca lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
kaarolaa wrote:no niestety ja tez tak miałam oprocz antybiotyku brałam jeszcze jakies globulki tydzien przed @ i oczywiscie zero kochania sie az do zabiegu
-
Matylda36 wrote:Iwka to niedługo bedziemy Tobie dwóch kresek na teście gratulować. Jak idziesz na HSG, to jest wielka szansa, że zaciążysz. To od teraz mocno trzymamy za Ciebie kciuki
Weekend !!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:
Ty mi się tu nie łam, twardym trza być nie mmiętkim
Na pewno po HSG od razu znajdziesz wątek ciążowy
kaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33, Iwka, Lili lubią tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Iwka to niedługo bedziemy Tobie dwóch kresek na teście gratulować. Jak idziesz na HSG, to jest wielka szansa, że zaciążysz. To od teraz mocno trzymamy za Ciebie kciuki
Ja też chcę .Jestem w drugim cyklu po hsg i histerioskopii!Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
MalutkaEve wrote:halo halo, a ja? ja też chceM do ciążowych
Andzia33, Iwka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny obiecuję sie poprawić i będę do Was częsciej zaglądać jeszcze raz przesyłam wiruski ciazowe
Andzia33, Iwka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Iwka Ty już tam nie błądz tylko na ciążowy zapodaj HSG na pewno pomoże i będzie zielono;)
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość