PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
juicca wrote:Dziewczyny obiecuję sie poprawić i będę do Was częsciej zaglądać jeszcze raz przesyłam wiruski ciazowe
Im więcej wirusków tym lepiejjuicca, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam u mnie zaczyna sie @ i albo zostane jeszcze do 31 pazdziernika z Wami albo przeniose sie na listopad i zaczne tam jako pierwsza bo wypadnie mi 1 listopada... wole jeszcze tu zostac narazie szkoda mi uciekac po pazdziernik ledwo sie zaczał
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
basiulka-przykro mi ze takie rozczarowanie po ujrzeniu dwoch kresek... trzymam za ciebie mocno kciuki!! ja mysle ze cos jest nie tak skoro juz kilka razy mialas taka sytuacje... poradz sie lekarza kochana!!!
klif-moja droga-sorka ze nie pisalam-ale strasznie sie czulam-jestem juz od ponad miesiaca na zwolnieniu-ze wzgledu na wymioty i mdlosci. dzis zaczynam 15 tydz i wkoncu mdlosci przechodza i wracam do zycia
basiulka, klif, Iwka, karolaa, ecencia, madziulek-was pamietam ze wczesniejszych watkow-zaciskam kciuki i posylam wirusy ciazowe do was oraz do reszty pazdziernikowych staraczek ~~>~~>~~>~~>~~>~~>~~>
u mnie ok, ciesze sie ze te mdlosci przechodza wkoncu bo bylo ciezko, brzuszek malutki tez sie juz pojawil, szczegolnie widoczny wieczorkiem mialam tez kilka perypetii(krwiak na macicy oraz podejrzenie wad genetycznych u malenstwa) na szczescie wszystko wyjasnilo sie a krwiak sie wchlonal. zaczynam wkoncu cieszyc sie ta ciaza!!! buziaki kochane!! trzymam za was wszystkie kciuki i mysle ze w pazdzierniku sie zazieleni ze ho ho!!!!kaarolaa, ecencia, Andzia33, Iwka, MariaAntonina lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. A tak się witam w niedzielne popołudnie.
Seksualna, wielkie gratulacje. Nie ma to jak dobra wiadomość na forum. Zawsze to zachęca do działania
U mnie sobie leci czas pomału, @ dopiero co się właściwie skończyła i teraz czekam czy może będę miała tym razem owulację. Trzymajcie kciuki. Temperaturkę mierzę i trzymam rękę na pulsie
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego, niedzielnego wieczorku.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny