PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja sie chyba jeszcze nie załapie na refundacje bo za ktotko sie lecze pod katem niepłodnosci, ale nie chce juz dłuzej czekac. chocbysmy mieli wydac ostatnie pieniadze zaczniemy juz w listopadzie.
Kochana to w takim razie powodzenia. Będę trzymac kciuki.
Ja za jakieś 2 tyg. zaczynam już stymulację, mam krótki protokół, więc pod koniec października będzie już po zabiegu. Mam nadzieję, ze się uda.kaarolaa, MalutkaEve, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Kochana to w takim razie powodzenia. Będę trzymac kciuki.
Ja za jakieś 2 tyg. zaczynam już stymulację, mam krótki protokół, więc pod koniec października będzie już po zabiegu. Mam nadzieję, ze się uda.Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basiulka, wielkie GRATULACJE!!! Cieszę się z Tobą bardzo i trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy
Napisz jak to było z @? Czy ja dobrze zrozumiałam, tak jak napisała Nusia, że miałam normalnie @, a przed nią test wyszedł negatywny? A teraz jest po czy w trakcie?
Super wiadomość. Będzie kot od Iwki coś czujębasiulkaa_89, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane mialam okres ale inny,obfity dosyc ale nie meeegaaa obfity jak zawsze z duza iloscia sluzu tak chocby rozcienczony ze sluzem dziwny no
Boze nie wierze !!! jak pujde do lekarza to sie bede cieszyc !!! jak potwierdzi!!!
Klif lubi tę wiadomość
-
NO nie ale niespodzianka Gratulacje A to że miałaś krwawienie podczas planowanej @ to nawet mój gin mi to powiedział że może tak być ...Trzymam kciuki za wizytę u gina
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:kochane mialam okres ale inny,obfity dosyc ale nie meeegaaa obfity jak zawsze z duza iloscia sluzu tak chocby rozcienczony ze sluzem dziwny no
Boze nie wierze !!! jak pujde do lekarza to sie bede cieszyc !!! jak potwierdzi!!!
uwielbiam takie informacje -
nick nieaktualnykochane ja robilam test przed mozecie se cofnac moje wykresy i zobaczyc ze robilam.
Po poludniu wyszedl pozytyw ale taki nie bardzo widoczny.
Teraz po wyschnieciu jest meeega widoczna !!! boze ja placze ze szczescia!!! placze i sie smieje!!!MalutkaEve, Nusia, Olgenek, Klif, Miriam, celia, Topola, MariaAntonina, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:kochane ja robilam test przed mozecie se cofnac moje wykresy i zobaczyc ze robilam.
Po poludniu wyszedl pozytyw ale taki nie bardzo widoczny.
Teraz po wyschnieciu jest meeega widoczna !!! boze ja placze ze szczescia!!! placze i sie smieje!!!
jezu jak wspaniale nie płacz Baśka tylko wirOOska dawajWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 21:17