PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gruszeczka wrote:Aaaaaa dziewczyny! To normalne zeby temperatura przed owulacja spadla az tak nisko?? Dzisiaj jest rekordowa 36, 09 :0 miala ktoras z was tak?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja z z rana. I jednak hsg mnie nie ominie.
No to jak to było? Nowy cykl nowe nadzieje ...
chociaż @ jeszcze nie ma a by mogła już przyjść bo mi HSG przesuną a 14 paź urodziny mojego M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:35
MariaAntonina, kaarolaa, Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Iwka stawiam cie do pionu............bez marazmu mi tu.....bądź grzeczna....mam dla ciebie prezen na gwiazdora.......hołhołhoł...
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Iwka a czego Ty się boisz. Ja miałam swego czasu HSG i miesiąc później zaszłam w ciążę, choć niestety poroniłam
Ja myślę, że to bardzo pozytywny zabieg, bo jeśli cokolwiek blokuje jajowody, to właśnie wtedy jest szansa się tego pozbyć. Będzie dobrze Iwka trzymam kciuki
Iwka, Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Olgenek wrote:łączę się z Tobą w bólu Iweczko...
MarioAntonino już się doprowadzam do porządku...Nowy cykl nowa porcja Już sie cieszę na TWój prezent
celia ja to się boję że wykryją jakieś guzy, nowotwory, torbiele czy nie wiadomo czego. A to że @ co miesiąc przychodzi już przywykłam, daję sobie czas do końca roku a potem zapisujemy się na in vitro lub adopcję - nie ma co czekać...a moze psa sobie kupimy, chociaż M. ma alergię :p
-
Ivka przezyjesz to glupie hsg, przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz a to laparoskopowo? Jak ja przezylam poronienie ( 2 zabiegi oczyszczania bo pierwszy sknocili ) i chwile pozniej ciaze pozamaciczna z zabiegiem laparoskopowym to ty tez dasz rade, to nie jest az takie strasze. Uszy do gory
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki
Iwka nie smuc się hsg ,naprawde nie jest straszne i nic Ci złego nie wykryją .Trzymam kciuki za drożne jajowody!
Ja mam teraz 18 cykl [który mierzę tempkę ]wczesniej na luzie kilka i teraz 2 po hsg i histerioskopii zobaczymy ,czy coś się wykluje.MariaAntonina, Iwka, gruszeczka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyOlgenek wrote:Tak w ogóle to dzis śniło mi się, że strasznie cycki mnie bolą i są twarde jak skała , a ostatnio mnie bolały jak rosły
hahaha rano się budzę a tu nic tylko czekoladka w nie poszła
a już myślałam, że owocowe mentosy
buhahahaElinn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygruszeczka wrote:No to juz zaraz, a moge zapytac na czym to polega? Jakie leki sie przyjmuje?? I czemu juz ivf? Pomysl lekarza?