PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRóza lepiej wczesniej
moj rocznik to 90 a juz ponad 2,5 staram sie o dziecko...z basia jest tak samo, my to juz weteranki jestesmy. ciesze sie ze tak szybko sie zdecydowałam. teraz mam duzo czasu na ewentualne leczenie...moze do 30 sie wyrobie
Iwka, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja zaczęłam się starać jak miałam 25 lat i teraz też trochę żałuje, że tak późno no ale przecież studia i praca...eh
Witam się z "rana"
Dzisiaj w robocie nie wyrabiam
wczorajsze leniuchowanie się na mnie mści
nick nieaktualny, MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 26 lat, ale powiem Wam, że wcześniej to nie dałbym rady. Właśnie przez studia, pracę i inne. Nie wiem jakbym to wtedy wszystko pociągnęła. Teraz mam trochę więcej czasu, mniej na głowie także się zdecydowaliśmy
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,to widzę ,ze ja tu babcia jestem.
U mnie tempka w dół,więc jutro przyjdzie wredota@,ale przynajmniej znów zaczniemy staranka,dobrze ,że mam szybko owulkę,bo pełnia się szykuje,a ponoc wtedy mam księżycowe płodne hihihi.
Moją małą rozkłada,oby się jakoś trzymała,bo ma wycieczkę w przyszłym tyg,a ja mnóstwo roboty w pracy.
MariaAntonina, Iwka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Dzis poruszyłam temat osób które potencjalnie moga zostac chrzestnymi dla mojego dziecka..
Uprzedziłam mojego N , ze nie chce by to były osoby z kótrymi mamy złe relacje czy sa to osby , które nie pasuja mi pod wsgledem samej w sobie osoby.. A tyczyło sie konkretnie to w stosunku do jego brata.. Nie chce kogos z kim nie mozna sie dogadac ( wa w sumie to raczej z Nimi brataowa i jego bratem..kto jest dłuzej to zna ten watek .zazdrości itp itd... )
A on ze to jest jego jedyny brat i wg jak to bedzie wygladac.. no to mu napisałam ze nie zycze sobie kogos kogo nie uważam za nieodpowiednia osobe z rodziny to wolę kogos obcego w sensie nie rodzina niz brac bo tak sie utarło czy tak trzeba .. to mu nakresliłam ze mam w doopie opinie babc i dziadków- to jest nasze dziecko i to my decydujemy ...
Do tego jestem ciekawa bo ta piz..( bratowa mojego N) rodzi w listopadzie i czy go zabiora.. Modle się w myślach by nie.. Niby dziecko niczemu winne..ale po co sie spotykac tylko na imprezach bo dziecko ma swieta oa tak doope rabac i zyc w złych relacjach..Nie chce takich sytuacji.. ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 12:25
Iwka, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Cześć dziewczyny jak tam dzionek mija?jesli chodzi o wiek zachodzenia w ciążę to u mnie z towarzystwa to ja byłam najmłodsza która zdecydowała sie na dziecko w wieku 26 lat urodziłam a do teraz ponad połowa nir ma jeszcze dziecki chociaż powoli cos sie rozkręca bo sa 3 ciężarne :)a u mnie dzisiaj wyszedł pozytywny tescik owulacyjny
Iwka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja mam 26 lat i myśle sobie że to wiek akurat , taramy się 3 cykl i mam nadzieję że w tym się już uda za 2 dni testuję zobaczymy . Buziaki dla każdej zwas i powodzenia tym oczekującym na testowanie a spokojnej ciąży tym już które wiedzą że będą mamusiami
Iwka, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Ja mam 26 lat i myśle sobie że to wiek akurat , taramy się 3 cykl i mam nadzieję że w tym się już uda za 2 dni testuję zobaczymy . Buziaki dla każdej zwas i powodzenia tym oczekującym na testowanie a spokojnej ciąży tym już które wiedzą że będą mamusiami
a to trzymam kciuki za pozytywny tescik!
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina zgaaaaaadzam się z Tobą też tak uważam....po cholere kogoś takiego brać a później kto cierpi? niewinne dziecko !! Nie odpuszczaj.
Oliwka to życzę dużo serduszek
Agafia trzymam kciuki za plusika
A ja dzisiaj na obiadzik do mamusi
A wieczorem spotykam się z daleeeeką znajomą...na pewno macie w towarzystwie osoby "znajomych" do których nie czujecie chemii? Jak sie ich pozbyć? Ogólnie dziewczyna jest fajna..ale nie czuję weny jak z nią rozmawiam. A chce się spotkać bo ostatnio dwa razy poroniła i jak się dowiedziała że ja też to stwierdziła że musimy się spotkać, nie chce być wredna ale nie czuję się z nią na tyle blisko by z nią o tym rozmawiać.
Mój mąż mówi, że ja mam na czole wypisane "nie mam swoich problemów, podziel się swoimi"
Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Maria A widzisz ja mam jedną siostrę i nie jest ona chrzestną mojego dziecka i raczej nigdy nie będzie,poniewaz nie mamy kontaktu,pomimo,że mieszka piętro wyżej,jest 14 lat młodsza i nasze sprawy rodzinne nas poróżniły.Do małej jest mój kuzyn i bratowa m ,a teraz nie mam pomysłu.
Iwka myślę,że spławiłabym taka osobę.Po co marnowac czas,lepiej posiedż na ovu i pogadaj z nami.
Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
O marzeniu Oliwi praktycznie wszyscy już wiedzą, ale jest jeszcze jedna dziewczynka Maja, która też marzy o dużej ilości kartek urodzinowych. 28 października kończy 3 latka.
Pomóżcie spełnić marzenie tej małej chorej na raka dziewczynki.
Maja Raczyńska
ul. Saturna 68/7
67-200 Głogów
http://greenfrog93.blogspot.com/2013/10/kartki-urodzinowe-dla-mai-i-oliwii.htmlAndzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nikogo nie chce traktowac jak staruszkeMalutkaEve wrote:Karolcia, przez Ciebie poczułam się strasznie staro

bron Boze, kazda z nas wybrała dla siebie odpowiedni moment na ciaze, jedne szybko drugie pozniej... ale w koncu wszystkie sie doczekamy i dzieci bedziemy mialy w podobnym wieku
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość