PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRóza lepiej wczesniej moj rocznik to 90 a juz ponad 2,5 staram sie o dziecko...z basia jest tak samo, my to juz weteranki jestesmy. ciesze sie ze tak szybko sie zdecydowałam. teraz mam duzo czasu na ewentualne leczenie...moze do 30 sie wyrobie
Iwka, Andzia33, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
ja zaczęłam się starać jak miałam 25 lat i teraz też trochę żałuje, że tak późno no ale przecież studia i praca...eh
Witam się z "rana"
Dzisiaj w robocie nie wyrabiam wczorajsze leniuchowanie się na mnie mścikaarolaa, MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 26 lat, ale powiem Wam, że wcześniej to nie dałbym rady. Właśnie przez studia, pracę i inne. Nie wiem jakbym to wtedy wszystko pociągnęła. Teraz mam trochę więcej czasu, mniej na głowie także się zdecydowaliśmy
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,to widzę ,ze ja tu babcia jestem.
U mnie tempka w dół,więc jutro przyjdzie wredota@,ale przynajmniej znów zaczniemy staranka,dobrze ,że mam szybko owulkę,bo pełnia się szykuje,a ponoc wtedy mam księżycowe płodne hihihi.
Moją małą rozkłada,oby się jakoś trzymała,bo ma wycieczkę w przyszłym tyg,a ja mnóstwo roboty w pracy.MariaAntonina, Iwka, kaarolaa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Dzis poruszyłam temat osób które potencjalnie moga zostac chrzestnymi dla mojego dziecka..
Uprzedziłam mojego N , ze nie chce by to były osoby z kótrymi mamy złe relacje czy sa to osby , które nie pasuja mi pod wsgledem samej w sobie osoby.. A tyczyło sie konkretnie to w stosunku do jego brata.. Nie chce kogos z kim nie mozna sie dogadac ( wa w sumie to raczej z Nimi brataowa i jego bratem..kto jest dłuzej to zna ten watek .zazdrości itp itd... )
A on ze to jest jego jedyny brat i wg jak to bedzie wygladac.. no to mu napisałam ze nie zycze sobie kogos kogo nie uważam za nieodpowiednia osobe z rodziny to wolę kogos obcego w sensie nie rodzina niz brac bo tak sie utarło czy tak trzeba .. to mu nakresliłam ze mam w doopie opinie babc i dziadków- to jest nasze dziecko i to my decydujemy ...
Do tego jestem ciekawa bo ta piz..( bratowa mojego N) rodzi w listopadzie i czy go zabiora.. Modle się w myślach by nie.. Niby dziecko niczemu winne..ale po co sie spotykac tylko na imprezach bo dziecko ma swieta oa tak doope rabac i zyc w złych relacjach..Nie chce takich sytuacji.. ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 12:25
Iwka, Andzia33, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Cześć dziewczyny jak tam dzionek mija?jesli chodzi o wiek zachodzenia w ciążę to u mnie z towarzystwa to ja byłam najmłodsza która zdecydowała sie na dziecko w wieku 26 lat urodziłam a do teraz ponad połowa nir ma jeszcze dziecki chociaż powoli cos sie rozkręca bo sa 3 ciężarne :)a u mnie dzisiaj wyszedł pozytywny tescik owulacyjny
Iwka, kaarolaa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
Ja mam 26 lat i myśle sobie że to wiek akurat , taramy się 3 cykl i mam nadzieję że w tym się już uda za 2 dni testuję zobaczymy . Buziaki dla każdej zwas i powodzenia tym oczekującym na testowanie a spokojnej ciąży tym już które wiedzą że będą mamusiami
Iwka, Andzia33, kaarolaa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Ja mam 26 lat i myśle sobie że to wiek akurat , taramy się 3 cykl i mam nadzieję że w tym się już uda za 2 dni testuję zobaczymy . Buziaki dla każdej zwas i powodzenia tym oczekującym na testowanie a spokojnej ciąży tym już które wiedzą że będą mamusiami
a to trzymam kciuki za pozytywny tescik!Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina zgaaaaaadzam się z Tobą też tak uważam....po cholere kogoś takiego brać a później kto cierpi? niewinne dziecko !! Nie odpuszczaj.
Oliwka to życzę dużo serduszek
Agafia trzymam kciuki za plusika
A ja dzisiaj na obiadzik do mamusi
A wieczorem spotykam się z daleeeeką znajomą...na pewno macie w towarzystwie osoby "znajomych" do których nie czujecie chemii? Jak sie ich pozbyć? Ogólnie dziewczyna jest fajna..ale nie czuję weny jak z nią rozmawiam. A chce się spotkać bo ostatnio dwa razy poroniła i jak się dowiedziała że ja też to stwierdziła że musimy się spotkać, nie chce być wredna ale nie czuję się z nią na tyle blisko by z nią o tym rozmawiać.
Mój mąż mówi, że ja mam na czole wypisane "nie mam swoich problemów, podziel się swoimi"Andzia33, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
Maria A widzisz ja mam jedną siostrę i nie jest ona chrzestną mojego dziecka i raczej nigdy nie będzie,poniewaz nie mamy kontaktu,pomimo,że mieszka piętro wyżej,jest 14 lat młodsza i nasze sprawy rodzinne nas poróżniły.Do małej jest mój kuzyn i bratowa m ,a teraz nie mam pomysłu.
Iwka myślę,że spławiłabym taka osobę.Po co marnowac czas,lepiej posiedż na ovu i pogadaj z nami.Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
O marzeniu Oliwi praktycznie wszyscy już wiedzą, ale jest jeszcze jedna dziewczynka Maja, która też marzy o dużej ilości kartek urodzinowych. 28 października kończy 3 latka.
Pomóżcie spełnić marzenie tej małej chorej na raka dziewczynki.
Maja Raczyńska
ul. Saturna 68/7
67-200 Głogów
http://greenfrog93.blogspot.com/2013/10/kartki-urodzinowe-dla-mai-i-oliwii.htmlAndzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:Karolcia, przez Ciebie poczułam się strasznie staro
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość