PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie dalej @ brak,tempka dalej wysoko ...objawów żadnych ani na to a ni na to...tylko częściej latam do ubi...jutro zrobię test i mam nadzieję ,że sie coś roztrzygnie...ale na ciąże jakoś się nie czuję...troche wpadam w depreche bo gdyby nie poronienie w kwietniu to za nie całe dwa tygodnie tuliłabym swoją dziecinkę.Dobrze że mam już córeczke..a ten brak @ to chyba przez tę torbiel
Olgenek, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
cykle zawsze miałam 28 dni,nawet po poronieniu szybko wróciły do normy...z córką zaszłam już w drugim cyklu,w drugiej ciąży też nie było problemu też 2 cykl ale straciłam...tydzień temu w czwartek robiłam test po południu i wyszedł negatywny ,jutro jest już tydzień po ter.@ więc musi się coś wyjaśnić...ale w poprzednich ciążach czułam się jakoś inaczej niż teraz..więc za bardzo nie wierzę,żeby się udało...oprócz tego ta nieszczęsna torbiel i boję się ż to jej sprawka i przez nią te całe zamieszanie...
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
zrob rano test pobierz probke moczu porannego jak nie masz testu w domu i zrob... kazda ciaza jest inna ja 2 ciaze poronilam i wogole nie czulam ze bylam w ciazy jak by nie usg 8tc i 10tc poronilam pozniej zaszlam w ciaze z Emilka to zaraz wiedzialam wymioty itd a w sierpniu przeszlam laparoskopie ciaza pozamaciczna jajowodowa i tez nie wiedzialam o niej tylko ze plamilam 3 tyg i moj byly lekarz nie stwierdzil jej dopoki nie przywiozl mnie maz o 10 rano 10 sierpnia na IP do szpitala z peknietym prawym jajowodem....no i zmienilam lekarza dzieki temu nowemu dowiedzialam sie ze mam zespol antyfosolipidowy ..
basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny moje cykle były dość długie ale ostatni trwał już normalnie 27-28 dni a teraz w tym miesiącu jutro wypadnie już 35 dc , myślicie że test moglby pokazać już dwie kreski skoro ostatni cykl był już uregulowany do 28 dni?
basiulkaa_89, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana Różo tak mam 24 lata staram sie juz 28 cykli z moiom Jestem mloda ale kiedys uslyszalam,ze najlepszy wiek na zajscie w ciaze to do 25 roku zycia wiec dzialam z moim Kochaniem Chcialam wczesniej ale moj nie byl decydowany
Azzzzz pewnego pieknego popoludnia gdy ja mialam nocki caly tydzien a moja chrzesnaiczka chciala u nas spac i spala to moj w piatek i w sobote sie nia zajmowal (rano i wieczorem)a miala wtedy 5 latek i jak w niedziele moja sis ja odebrala i pojechali to ja sie obudzilam i moj sie kolo mnie polozyl i powiedzial tak:
-Pusto i cicho tu jakos . . .
a ja mu gadam bo dziecka brakuje,Niki pojechala i cicho jest,normalne zawsze tak jest.
No a on na to:
-ze On chce dziecko!!!Że tylko tego nam brakuje do szczescia No i zaczelismy staranka od razukaarolaa, kada24, Andzia33, Andzia33, Topola, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Dla przypomnienia
Lista testujących PAŹ/LIS 2013
11 paź kada24 (-), magdulka87
14 paź Andzia33 (-), Jus1985 (-)
14 paź Róża
20 paź nat-ka
22 paź Lili (chyba, że spanikuję , basiulkaa_89
24 paź MalutkaEve, kierzynka
28 paź kalitria
30 paź Iwka
31 paź Kaarolaa , oliwia85
03 lis Ania1986
04 lis Celia
15 lis Ania_84
Iwcia dopisz mnie na liste na 27 padziernika zebym nie czula sie pominietaIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam..udało się...dwie grube krechy!jestem właśnie po wizycie od gina(nowego),ciąża bardzo wczesna,maleńki pęcherzyk,endometrium pogrubione...torbieli brak.co dalej to się okaże za 2 tygodnie...bo na razie za wcześnie ,dostałam luteine ze wzg. na wcześniejsze poronienie i muszę być pozytywnie nastawiona...
kaarolaa, Pismak, Andzia33, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
Benitka gratulacje!! Basiulka bardzo romantycznie zaczęliście te starania, podoba mi się, że to Twój facet wyszedł z tą inicjatywą, to się chyba rzadko zdarza, żeby mężczyzna podjął jako pierwszy taki temat Ja słyszałam, że po 25 roku mogą być już 2 cykle bezowulacyjne, także mniejsza szansa, ale nie każdy tak ma :)Ale w Twojej sytuacji faktycznie lepiej, że wcześniej zaczęliście, skoro już tyle czasu się staracie.
Andzia33, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość