PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:a ja sie chusteczkowo czuje to chyba ta pogoda Nogi mnie bola co jest u mnie norma na zmiane pogody tezw.młodzieńczy reumatyzm
w glowie mi sie kreci od fajek bleeee zasbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:MariaA a jakie masz duże dzieci?
Andzia33, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Benika serdeczne gratulacje!!! Cieszę się, ze październik obrodził
Ja się skusiłam na wcześniejszy test, ale niestety "-". Wiem, że jeszcze wcześnie,ale wszystko wskazuje na to, ze ten miesiąc nie bedzie inny od pozostałych.
Kciukam Agafia!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia udało ci się mnie rozśmieszyc, mimo, ze humorek nie ten Faktycznie jakieś uszkodzone muszą być!!!
Nie bedę juz testować, bo tempka w dół, jeszcze z tych wyższych, ale wygląda to tak klasycznie, ze aż boli. Co miesiąc identyczny wykres!!! No fuck!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Benika, wielkie gratulacje! Dzieje się tu całkiem żwawo w naszym październikowym wątku. Fajnie
Ja melduję, że zakończyłam 3 miesięczną "kurację" z Castagnusem i nie zauważyłam żadnego pozytywnego wpływu. Miał też zbić lekko podwyższoną prolaktynę ale to dopiero sprawdzę w grudniu.
Owulacji u mnie niestety nie widać na horyzoncie. Ale nie tracę nadziei. Iwcia, dopisz mnie na 23 na listę. A co mi tam Nasiuśkam sobie testaAndzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Topola a masz owulacje przy podwyższonej Prolaktyne ? Bo ja miałam ciut od normy i juz nie miałam a sama zauważyłam kiedy prolaktyna sie wyrównana bo nagle dostałam owulacje i to bardzo mocno ze ledwo chodziłam 2 nospy musiałam brac ::
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
benitka wrote:witam..udało się...dwie grube krechy!jestem właśnie po wizycie od gina(nowego),ciąża bardzo wczesna,maleńki pęcherzyk,endometrium pogrubione...torbieli brak.co dalej to się okaże za 2 tygodnie...bo na razie za wcześnie ,dostałam luteine ze wzg. na wcześniejsze poronienie i muszę być pozytywnie nastawiona...
Andzia33, basiulkaa_89, Lili lubią tę wiadomość