PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:No tak w sumie my to wogle Karola mamy najgorzej bo ostatnie testujemy i zawsze bedzie tak wypadał nasz okres
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Znalazłam tamtą wypowiedz u jednej z dziewczyn ,więc wszystko jest możliwe!
A w sumie dlaczego Iwka i Kada macie po jednym jajowodzie,jakies ciąże pozamaciczne,czy co?
Jak nie macie ochoty to nie piszcie.
Pozdrawiam wszystkie !Andzia33 -
Andzia33 wrote:Witajcie
Znalazłam tamtą wypowiedz u jednej z dziewczyn ,więc wszystko jest możliwe!
A w sumie dlaczego Iwka i Kada macie po jednym jajowodzie,jakies ciąże pozamaciczne,czy co?
Jak nie macie ochoty to nie piszcie.
Pozdrawiam wszystkie !
Ale teraz mnie nastraszyłaś że mi go usuną 9 grudnia...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Dla przypomnienia
Lista testujących PAŹDZIERNIK 2013
03 paź azi
04 paź Evelineq
11 paź kada24 (-), magdulka87
14 paź Andzia33 (-), Jus1985 (-)
14 paź Róża
15 paź Agusia2312
17 paź benitka
18 paź Agafia
19 paź Topa42
19 paź gruszeczka
20 paź nat-ka (-), kierzynka (-)
22 paź Lili (-) , basiulkaa_89(-)
23 paź Topola (-)
24 paź MalutkaEve,
27 paź madzianka
28 paź kalitria
29 paź izabelka04
30 paź Iwka
31 paź Kaarolaa , oliwia85
Powodzenia
Lista testujących LISTOPAD 2013
03 lis Ania1986
04 lis Celia
15 lis Ania_84
Powodzenia
;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:widze, ze jesiennie przeziebienie dopadło Cie na dobre...
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno widzisz 2 lata nie chorowania i teraz musiało sie trafic...ja sie boje, ze po 3 latach nie chorowania tej jesieni albo zimy cos mnie rozłozy... ale sie nie dam...mam cała szuflade lekarstw i roznych medykamentow gdyby jakies zarazki chciały sie do mnie dobrac... to im sie nie dam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 10:54
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja czekam spokojnie i nie testuje, bo wiem ze @ potrafi mi sie przesunac o 2 dni wiec gdyby 31 nie przyszła to i tak czekam do 2 listopada i w sumie mogłabym sie na listopad przeniesc ale nie chce. termin małpy jest na 31 pazdziernik i tu zostaje do konca
Iwka lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:No ja tez mam nsdzieje Karola ze juz listopad sobie podarujemy
Ja pewnie nie pykne i juz bede z IWka testować
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Tylko ja chyba polecę na krew, bo potem będę się zastanawiała czy moze nie za szybko teściora zrobiłam
Wiesz ja też ostatnio się zastanawiam ,czy jest sens robic test ,jak póżniej i tak mam wątpliwości ,czy mnie nie oszukał ,a beta jest pewna.Teraz nie zrobiłam bety i mam jakieś głupie myśli,że może się udało a ja odstawiłam luteinę i d...a.
Tego cyklu nie odpuszczę tak łatwo!Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Witajcie
Tyle nowych tematów napisałyście ze aż nie wiedziałam gdzie się wpisać.
Widzę tu najwięcej znajomych "twarzy" więc napiszę tu.
Iwcia- zdrówka bidulko ,łykaj tabletki ,dużooooo odpoczywaj i grzej się sama czy ze swoim a grom może będzie bonus z choróbska
kaarolaa,Andzia,oliwia - trzymam kciuki za pozytywne efekty starań
oniqa- ale ten czas leci już 24 tydzień i gratuluje córci
Dalej nie będę wymieniać , ale życzę wam wszystkim 9 miesięcy urlopu od @.
Czytam was kiedy mogę , u mnie zostały jeszcze 32 dni tabletek i mam nadzieje że niedługo dołączę do was ze staraniami .Andzia33, kaarolaa, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Ja jestem tutaj nadal też, chociaż nie mam za wiele czasu, żeby pisać. Jedną nogą przeniosłam się na listopad, ale moją optymistyczna natura (i Wy kochane) mi mówi, że póki @ nie ma to zawsze szansa jest
Iwcia, zdrowiej nam!Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
ja tez tak zawsze mowie ze jest nadzieja jak wredniej jeszcze nie ma!
mi karola od ponad 6 miesiecy nigdy nie przesuwa sie okres zawsze jest bol owulacyjny na 14dzien i okres na 28 jak w zegarku moze tez dzieki norpolac bo od kiedy go biiore wszystko mam rowno a ty karola tez bierzesz chyba cos na prolaktyne co?