PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co wczoraj jak było to bylo pieknie do sroda tylko ze zawsze cos wyplywalo moze te nogii do gory pomogly he a dzis tylko wilgotno mam.. szayjka otwarta juz i sluz jakby rozciagliwy jest.... wiec byle <3<3 wystarczyly a dzis moze tez w nocy cos pobroimy..
-
Hej, hej. Ja szybko się melduję i informuję, że u mnie jedna krecha dziś rano. Eh, no nic, czekam na @, jakoś w niedzielę powinna być. Szkoda, ale mówię sobie, że przecież jest jeszcze czas.
Dziękuję Wam za wsparcie :*Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokladnie andzia poki nie ma okresu nie jest nadzieja wiele dziewczyn mialo tak ze na poczatku im testy nie wychodzily dopiero po paru dniach wiec oby u ciebie tez sie spelnilo:)
u mnie karola tez dzisiaj ladnie bylo i cieplutko ale ja caly dzien przesiadzialam w szkole wiec w sumie malo skorzystalam.
Dopiero do domku wrocilam z corka a maz dzisiaj do nocy pracuje jak to dobrze ze juz po starankach:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:dokladnie andzia poki nie ma okresu nie jest nadzieja wiele dziewczyn mialo tak ze na poczatku im testy nie wychodzily dopiero po paru dniach wiec oby u ciebie tez sie spelnilo:)
u mnie karola tez dzisiaj ladnie bylo i cieplutko ale ja caly dzien przesiadzialam w szkole wiec w sumie malo skorzystalam.
Dopiero do domku wrocilam z corka a maz dzisiaj do nocy pracuje jak to dobrze ze juz po starankach:) -
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:a tak karola pamietam chlopcy zrobili swoje to moga sobie odpoczac teraz hehhe:)
-
nick nieaktualnyja gdybym miała taka mozliwosc to napewno bym poszła, ale mi gin powiedział, ze on juz mi nie pomoze, przez rok mnie leczył, probował wszystkiego i w kwietniu myslałam, ze sie udało...
i kicha...
moze cos byc nie tak z meza wynikami dlatego ciaza sie nie utrzymuje...
no i zostaje nam tylko dobra klinika... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lista testujących PAŹDZIERNIK 2013
03 paź azi
04 paź Evelineq
11 paź kada24 (-), magdulka87
14 paź Andzia33 (-), Jus1985 (-)
14 paź Róża
15 paź Agusia2312