PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:Iwka życze szybkiego powrotu do zdrowia no chyba że to oznaki zielonej kropeczki ( mam taka nadzieje)
Karolka a jak u Ciebie bo nie widze twojej tempki oczywiście u Ciebie też licze na zielona kropeczke w tym miesiącu uciekam spać buziaki dla Was :* -
kada do dzieła!
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:
Iwka dużo zdrówka Mnie też coś właśnie chyba rozkłada Niestety muszę w pracy siedzieć te 8 godzin
Topa piękna beta Teraz życzę spokojnych 9 miesięcy
Trzymam za was mocno kciuki
Miłego dnia dziewczynkinezumi, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Iwka dużo zdrówka Mnie też coś właśnie chyba rozkłada Niestety muszę w pracy siedzieć te 8 godzin
Topa piękna beta Teraz życzę spokojnych 9 miesięcy
Trzymam za was mocno kciuki
Miłego dnia dziewczynki
miłego :*Iwka, Pismak lubią tę wiadomość
-
Oj kochana koniecznie mleko z miodem i po pracy do łóżeczka wygrzać się. U mnie też dziecko chore jak nie powiem co teraz boję się żebym ja się nie zaraziła Mam nadzieję że nie
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Dziękuję Kochana też mam taką nadzieję A jak się czujesz wszystko w porządku? Moja koleżanka jest 1 27 tygodniu i co chwile ma przeboje. Mam nadzieję że u Ciebie sielankowo
Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Daj spokój chyba bym dostała zawału Wiesz zanim zaszłam w ciążę rozmawialiśmy z mężem że byłyby jaja jakby się urodziły trojaczki nie wiem czemu tak mówiliśmy Może dlatego że 3 razy był ohehehehhe no jaja by były. Do gina idę 31 października na razie na prywatną wizytę a później może uda mi się do niego wcisnąć na nfz - a chce do niego bo pracuje w szpitalu w którym będę rodzić
Andzia33 lubi tę wiadomość