PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla Iwki
Co do jajeczkowania z jajnika bez jajowodu oczywiście zapytałam go - odpowiedział że ma przypadek gdzie kobieta posiadająca jajnik po stronie z jajowodem zaszła w ciążę z bliźniakami z jajnika bez jajowodu.Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
ja tez nie jestem przekonana u mnie bo tempke tez jest dupowata ale mam mala nadzieje na niespodzianke;p widzialam niektorym dziewczynom dopiero pozniej skoczyla tempka wiec musimy wierzyc:)
o to szybko juz ci pryszcze wyskakuja mi tak dzien przed zawsze i w tym samych miejscach nawet moj rozpoznaje kiedy dostanekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja ci powiem ze rano cala zestresowana patrze na termometr heheh a to dopiero pierwszy miesiec;/
dlatego nie dziwie ci sie ze czekasz ostatnio miesiec i idziesz do kliniki tez bym tak zrobila lecz jednak mam nadzieje ze teraz ten koniec pazdziernika bedzie szczesliwy:**:kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto juz postanowione jest, klinika i koniec...od kwietnia 2011 do pazdziernika 2013 praktycznie nic sie nie zmieniło, to trzeba cos zaczac robic, bo sie tego dziecka nie doczekamy...nigdy nie wiadomo jak długo potrwa leczenie, czy od razu zaczna mnie przygotowywac do in vitro??? tak cicho marze, zeby juz na wiosne byc w ciazy, tak moze marzec, kwiecien licze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 18:15
-
nick nieaktualnyja to bym chciała od razu do in vitro podchodzic. tym bardziej, ze w tej klinice co ja wybralismy jest ten zabieg refundowany. tylko musimy sie dokładniej dowiedziec co i jak, w jaki sposob to działa itd... w sumie w sierpniu lekarz powiedział, ze sie kwalifikujemy do refundacji, ale jeszcze lepiej sie dopytac co i jak...
-
madzianka wrote:Sezon na jabluszka w czekoladzie i toffi
ja samopoczucie dziś? -
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:nasz watek powoli umiera widze:(
dobrze, ze chociaz topa42 tu jeszcze zaglada i zostawia nam wiruski... -
u mnie dobrze kawusia, prasówka. jestem już po owulacji prawdopodobnie więc czekam
-
U mnie tempka spadła 36,9 na 36,7 więc nie wiem o co chodzi lewy jajnik już mniej boli wczoraj oczywiście było ale jeszcze trochę będziemy działać przez najbliższe dni akurat może się udać może wczoraj miałam owulke
-
Andzia33 wrote:Dla Iwki
Co do jajeczkowania z jajnika bez jajowodu oczywiście zapytałam go - odpowiedział że ma przypadek gdzie kobieta posiadająca jajnik po stronie z jajowodem zaszła w ciążę z bliźniakami z jajnika bez jajowodu.Andzia33 lubi tę wiadomość