PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno tak ja to bromergon dalej biore do konca pierwszego opakowania biore cała tabletke, a pozniej przez 4 miesiace juz po połowce...na szczescie nie mam zadnych skutkow ubocznych a tego najbardziej sie obawiałam ja tez mam cykle idealne co 26 dni, ale raz na jakis czas trafi sie jeden dłuzszy...
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:dziewczyny ja tez jak bylam mieszkalam w polsce to pewnie bym chodzila na bete bo jestem strasznie nie cierppliwa nie nawidze czekac a te dni do okresu dluzej sie mi strasznie!!
-
Koza wrote:Witajcie
Tyle nowych tematów napisałyście ze aż nie wiedziałam gdzie się wpisać.
Widzę tu najwięcej znajomych "twarzy" więc napiszę tu.
Iwcia- zdrówka bidulko ,łykaj tabletki ,dużooooo odpoczywaj i grzej się sama czy ze swoim a grom może będzie bonus z choróbska
kaarolaa,Andzia,oliwia - trzymam kciuki za pozytywne efekty starań
oniqa- ale ten czas leci już 24 tydzień i gratuluje córci
Dalej nie będę wymieniać , ale życzę wam wszystkim 9 miesięcy urlopu od @.
Czytam was kiedy mogę , u mnie zostały jeszcze 32 dni tabletek i mam nadzieje że niedługo dołączę do was ze staraniami .Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dla przypomnienia
Lista testujących PAŹDZIERNIK 2013
03 paź azi
04 paź Evelineq
11 paź kada24 (-), magdulka87
14 paź Andzia33 (-), Jus1985 (-)
14 paź Róża
15 paź Agusia2312
17 paź benitka
18 paź Agafia
19 paź Topa42
19 paź gruszeczka
20 paź nat-ka (-), kierzynka (-)
22 paź Lili (-) , basiulkaa_89(-)
23 paź Topola (-)
24 paź MalutkaEve,
27 paź madzianka
28 paź kalitria
29 paź izabelka04
30 paź Iwka
31 paź Kaarolaa , oliwia85
Powodzenia boing.gif
Lista testujących LISTOPAD 2013
03 lis Ania1986
04 lis Celia
15 lis Ania_84 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia85 wrote:madzianka a jak tam u ciebie jestes nastepna w kolejce?
Ano jestem nastepna do niedzieli jeszcze 2 dni ale czuje ze nic z tego i bede musiala przeniesc sie na listopad do tego martwi mnie fakt ze od jakiegos czasu pobolewa mnie lewy jajnik i boje sie czy cos zlego sie nie dzieje. Mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie poleciec do polski i pojsc do ginekologa i to koniecznie.Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Jeszcze do tego znajomi z pracy sie dopytuja a to nie planujecie dziecka powiniscie sobie zrobic dzidziusia a mi sie plakac chce bo sie staramy a nic nie wychodzi jak na razie mam nadzieje ze limit na pazdziernik jeszcze nie zostal wyczerpany.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny