X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny witam w ta deszczowa sobotę u mnie :) u mnie dzisiaj duży spadek temperatury o 3 kreski mam nadzieje ze tylko dobrze to oznacza z moich obliczeń wychodzi to na 8 dzien po owulacji ale tu chyba późno na zagniezdzenie ?

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka a u mnie słoneczko świeci :-) Na razie jestem w pracy :-( - zagniezdzenie może nawet być 10 dni po owulacji także nie późno :-)Trzymam kciuki

Andzia33 lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa a nie wybierasz się na l4?

Andzia33
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Hejka a u mnie słoneczko świeci :-) Na razie jestem w pracy :-( - zagniezdzenie może nawet być 10 dni po owulacji także nie późno :-)Trzymam kciuki

a to oby u mnie to bylo to:)czekam do czwartku zatem milej soboty

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzi33 na razie czuję się dobrze więc póki co nie wybieram się na L4 będę pracowała dotąd do póki będę mogła. Teraz ten tydzień byłam sama w pracy więc dlatego tak jakoś ciężko to przeżyłam - koleżanka była na L4. Wiesz jestem kierownikiem i nie chciałabym po urodzeniu dziecka stracić pracy - może uda mi się pociągnąć tak do końca roku. Jedynie co mnie męczy to senność i ból kręgosłupa (niestety praca siedząca. Zobaczę co mi w czwartek powie gin może tak ten kręgosłup nie powinien boleć ? Już sama nie wiem ...

zem3i09keg891u11.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mi znowu tempka spadla na 36,5 i owu nic nie wyznaczyl juz nic nie wiem z tego..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny :) ja dopiero o 11:30 sie obudziłam, sniło mi sie ze w ciazy jestem, ze brzuch mnie boli bo dzidzia rosnie :) chyba dlatego tak dobrze mi sie spało :) ale takie to realistyczne było. rano sie obudziłam do mierzenia tempki i zastanawiam sie czy ten brzuch naprawde mnie nie boli...

a u mnie pogoda marna widze, ze deszcek rano padał :(

malutka tylko zagladaj tu co jakis czas, bo smutno i pusto sie tu robi...wszystkie dziewczynki uciekaja :( a do konca miesiaca jeszcze 5 dni zostało...

oliwka nie przejmuj sie spadkiem, mozliwe ze to zagniezdzenie bo ono nastepuje nawet do 10 dpo, fasolka musi sobie znalezc odpowednie miejsce, moze wybredna jest :) trzymam kciuki i niech jutro odbije :)

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio mam takie sny-CUDNE!

kaarolaa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może wasze sny Wam się spełnią - zyczę tego z całego serca. Ja kiedy miałam robić rano test ciążowy wyśniły mi się 2 kreseczki, wstałam rano zrobiłam test a tam patrzę 2 kreski - wow spełnił się sen :-)

Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niektore sie spełnija, ale nie mi, juz nie raz sniło mi sie ze w ciazy jestem lub nosze dziecko na rekach...tylko ze za jakis czas dowiadywałam sie o ciazy, ale nie mojej :( ja zawsze wysnie ciaze dla kogos innego. ciekawe komu tym razem sie uda???
    dziewczyny, ktora chetna????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 13:25

• oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie nie obraze jak mi wysnisz;p ale u mnie to zajscie w ciaze to polowa sukcesu potem by byl jeszcze mega strach czy syttuacja sie nie powtorzy:(

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tak samo, z reszta dobrze pamietam kwietniowy poranek, akurat taka ladna pogoda była...słoneczko swieciło :) ...P. w pracy był a ja patrzac na test najpierw sie lekko usmiechnełam, potem spadła mi jedna łezka i koniec tej radosci tylko obawy...i dobrze, ze nikomu o tym nie mowiłam...

moja mama dopiero teraz w sierpniu dowiedziała sie, ze w ciazy byłam a tescie do tej pory nie wiedza i sie chyba nie dowiedza, albo jak juz w ciazy bede to wtedy im powiem... strach bedzie napewno i to przez kilka miesiecy, albo nawet do konca ciazy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ten sen oliwka dla Ciebie był, mam nadzieje ze Tobie to wysniłam :) i fasolka juz rosnie :)

• oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla przypomnienia

Lista testujących PAŹDZIERNIK 2013
    03 paź azi <3
    04 paź Evelineq <3
    11 paź kada24 (-), magdulka87
    14 paź Andzia33 (-), Jus1985 (-)
    14 paź Róża <3
    15 paź Agusia2312 <3
    17 paź benitka <3
    18 paź Agafia <3
    19 paź Topa42 <3
    19 paź gruszeczka <3
    20 paź nat-ka (-), kierzynka (-)
    22 paź Lili (-) , basiulkaa_89(-)
    23 paź Topola (-)
    24 paź MalutkaEve,-
    27 paź madzianka
    28 paź kalitria
    29 paź izabelka04
    30 paź Iwka
    31 paź Kaarolaa , oliwia85

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    to ten sen oliwka dla Ciebie był, mam nadzieje ze Tobie to wysniłam :) i fasolka juz rosnie :)

dzieki kochana:* ja tobie tez calego serca zycze dzieciaczka!!:)
    ja teraz nikomu nie powiem z rodziny niechce ich denerowoac bo wiem jak sie dowiedzieli o poronieniu jak sie martwili

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia85 wrote:
    dzieki kochana:* ja tobie tez calego serca zycze dzieciaczka!!:)
    ja teraz nikomu nie powiem z rodziny niechce ich denerowoac bo wiem jak sie dowiedzieli o poronieniu jak sie martwili
    u mnie wiedział tylko maz, siostra z ktora pojechałam do lekarza jak zobaczyłam krew bo tylko ona ze mna w domu była...i szwagierka wiedziała, bo komus musiałam sie wyzalic i przytulic...

• oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze naszczescie tylko 5 dni i bedzie wiadomo:)

kaarolaa lubi tę wiadomość

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak wiadomo gdzies trzeba sie nagadac:(ja na poczatku niechcialam gadac bo bylam zszokowana ze tak tak sie stalo,teraz ten temat juz jest zamkniety u nas:)

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja musiałam sie wygadac...nie mogłam tego dusic w sobie tym bardziej, ze stało sie to 2 raz...

• oliwia85 Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wcale ci sie nie dziwie :(:(
    Madzianka jak tam brdziesz testować jutro ?
    IWka wracaj do nas!!:)

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ