PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
topa42 wrote:Hejka a u mnie słoneczko świeci Na razie jestem w pracy - zagniezdzenie może nawet być 10 dni po owulacji także nie późno :-)Trzymam kciuki
a to oby u mnie to bylo to:)czekam do czwartku zatem milej sobotyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzi33 na razie czuję się dobrze więc póki co nie wybieram się na L4 będę pracowała dotąd do póki będę mogła. Teraz ten tydzień byłam sama w pracy więc dlatego tak jakoś ciężko to przeżyłam - koleżanka była na L4. Wiesz jestem kierownikiem i nie chciałabym po urodzeniu dziecka stracić pracy - może uda mi się pociągnąć tak do końca roku. Jedynie co mnie męczy to senność i ból kręgosłupa (niestety praca siedząca. Zobaczę co mi w czwartek powie gin może tak ten kręgosłup nie powinien boleć ? Już sama nie wiem ...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam dziewczyny ja dopiero o 11:30 sie obudziłam, sniło mi sie ze w ciazy jestem, ze brzuch mnie boli bo dzidzia rosnie chyba dlatego tak dobrze mi sie spało ale takie to realistyczne było. rano sie obudziłam do mierzenia tempki i zastanawiam sie czy ten brzuch naprawde mnie nie boli...
a u mnie pogoda marna widze, ze deszcek rano padał
malutka tylko zagladaj tu co jakis czas, bo smutno i pusto sie tu robi...wszystkie dziewczynki uciekaja a do konca miesiaca jeszcze 5 dni zostało...
oliwka nie przejmuj sie spadkiem, mozliwe ze to zagniezdzenie bo ono nastepuje nawet do 10 dpo, fasolka musi sobie znalezc odpowednie miejsce, moze wybredna jest trzymam kciuki i niech jutro odbijeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniektore sie spełnija, ale nie mi, juz nie raz sniło mi sie ze w ciazy jestem lub nosze dziecko na rekach...tylko ze za jakis czas dowiadywałam sie o ciazy, ale nie mojej ja zawsze wysnie ciaze dla kogos innego. ciekawe komu tym razem sie uda???
dziewczyny, ktora chetna????Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 13:25
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie tak samo, z reszta dobrze pamietam kwietniowy poranek, akurat taka ladna pogoda była...słoneczko swieciło ...P. w pracy był a ja patrzac na test najpierw sie lekko usmiechnełam, potem spadła mi jedna łezka i koniec tej radosci tylko obawy...i dobrze, ze nikomu o tym nie mowiłam...
moja mama dopiero teraz w sierpniu dowiedziała sie, ze w ciazy byłam a tescie do tej pory nie wiedza i sie chyba nie dowiedza, albo jak juz w ciazy bede to wtedy im powiem... strach bedzie napewno i to przez kilka miesiecy, albo nawet do konca ciazyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla przypomnienia
Lista testujących PAŹDZIERNIK 2013
03 paź azi
04 paź Evelineq
11 paź kada24 (-), magdulka87
14 paź Andzia33 (-), Jus1985 (-)
14 paź Róża
15 paź Agusia2312
17 paź benitka
18 paź Agafia
19 paź Topa42
19 paź gruszeczka
20 paź nat-ka (-), kierzynka (-)
22 paź Lili (-) , basiulkaa_89(-)
23 paź Topola (-)
24 paź MalutkaEve,-
27 paź madzianka
28 paź kalitria
29 paź izabelka04
30 paź Iwka
31 paź Kaarolaa , oliwia85 -
kaarolaa wrote:to ten sen oliwka dla Ciebie był, mam nadzieje ze Tobie to wysniłam i fasolka juz rosnie
dzieki kochana:* ja tobie tez calego serca zycze dzieciaczka!!
ja teraz nikomu nie powiem z rodziny niechce ich denerowoac bo wiem jak sie dowiedzieli o poronieniu jak sie martwili -
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:dzieki kochana:* ja tobie tez calego serca zycze dzieciaczka!!
ja teraz nikomu nie powiem z rodziny niechce ich denerowoac bo wiem jak sie dowiedzieli o poronieniu jak sie martwili -
nick nieaktualny