PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Bo co miesiąc biorę dupka i co miesiąc ma 100% oznaki ciąży. Więc stwierdziłam że w tym cyklu dupka nie biorę i zobacze jak to moje ciało się zachowuje bez leków bo już nie wiem. A mnie właśnie rozłożyło i stąd pewnie ta wysoka temperatura z rana ...idę spać dalej. Buziaczki kochanePismak wrote:Hej Kochane 

Wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluję Ja zgłoszę się po wiruski za pare miesięcy mam nadzieje że coś tam dla mnie jeszcze zostanie Ja zgłoszę się po wiruski za pare miesięcy mam nadzieje że coś tam dla mnie jeszcze zostanie 

Iwka widzę że dzisiaj luźniej troszkę w pracy No i pretekst do remontu jak znalazł No i pretekst do remontu jak znalazł czemu nie będziesz leków brała? czemu nie będziesz leków brała? Topola trzymam kciuki Topola trzymam kciuki   Topola, Pismak, Andzia33 lubią tę wiadomość Topola, Pismak, Andzia33 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Iwka życze szybkiego powrotu do zdrowia no chyba że to oznaki zielonej kropeczki ( mam taka nadzieje) no chyba że to oznaki zielonej kropeczki ( mam taka nadzieje) 
 Karolka a jak u Ciebie bo nie widze twojej tempki oczywiście u Ciebie też licze na zielona kropeczke w tym miesiącu uciekam spać uciekam spać buziaki dla Was :* buziaki dla Was :* kaarolaa, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość kaarolaa, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
- 

oliwia85 wrote:Właśnie patrzalam na twój wykres i nie myśle ze mogła być z 12 na 13 dzien ale nie jestem pewna a testów owulacyjnych nie robisz topola?
 Hmm, no jakaś szansa może jest. To ja się z Tobą zgadzam i uznaję, że jest taka możliwość Testów owulacyjnych nie robię bo podobno przy PCOS one oszukują i nie są wiarygodne i tak. Tak wyczytałam na PCOS-owym wątku. Testów owulacyjnych nie robię bo podobno przy PCOS one oszukują i nie są wiarygodne i tak. Tak wyczytałam na PCOS-owym wątku.

Dzięki dziewczyny za kciuki. Jutro dam znać, ale dopiero wieczorkiem bo mam strasznie pracowity dzień jutro od świtu do nocy   Andzia33 lubi tę wiadomość Andzia33 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnymam wykres ponizej, ale chyba rewelacji nie ma...;oniqa wrote:Iwka życze szybkiego powrotu do zdrowia no chyba że to oznaki zielonej kropeczki ( mam taka nadzieje) no chyba że to oznaki zielonej kropeczki ( mam taka nadzieje) 
 Karolka a jak u Ciebie bo nie widze twojej tempki oczywiście u Ciebie też licze na zielona kropeczke w tym miesiącu uciekam spać uciekam spać buziaki dla Was :* buziaki dla Was :* 
 a u Ciebie widze kochana, ze brzuszek coraz wiekszy, super  Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 22:08  ;oniqa lubi tę wiadomość ;oniqa lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyja czasami nogi w gorze trzymałam, albo poduszke pod tylkiem. mezu sam mi ja podkładał, ale jakos z tego dziecka nie ma... widac na mnie takie metody nie działaja...

dobranoc kochane i do jutra... buziaki...  Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 22:24 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

na co mamy sezon?