PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak wrote:Hej Kochane
Wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluję Ja zgłoszę się po wiruski za pare miesięcy mam nadzieje że coś tam dla mnie jeszcze zostanie
Iwka widzę że dzisiaj luźniej troszkę w pracy No i pretekst do remontu jak znalazł czemu nie będziesz leków brała?Topola, Pismak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka życze szybkiego powrotu do zdrowia no chyba że to oznaki zielonej kropeczki ( mam taka nadzieje)
Karolka a jak u Ciebie bo nie widze twojej tempki oczywiście u Ciebie też licze na zielona kropeczke w tym miesiącu uciekam spać buziaki dla Was :*kaarolaa, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:Właśnie patrzalam na twój wykres i nie myśle ze mogła być z 12 na 13 dzien ale nie jestem pewna a testów owulacyjnych nie robisz topola?
Hmm, no jakaś szansa może jest. To ja się z Tobą zgadzam i uznaję, że jest taka możliwość Testów owulacyjnych nie robię bo podobno przy PCOS one oszukują i nie są wiarygodne i tak. Tak wyczytałam na PCOS-owym wątku.
Dzięki dziewczyny za kciuki. Jutro dam znać, ale dopiero wieczorkiem bo mam strasznie pracowity dzień jutro od świtu do nocyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Iwka życze szybkiego powrotu do zdrowia no chyba że to oznaki zielonej kropeczki ( mam taka nadzieje)
Karolka a jak u Ciebie bo nie widze twojej tempki oczywiście u Ciebie też licze na zielona kropeczke w tym miesiącu uciekam spać buziaki dla Was :*
a u Ciebie widze kochana, ze brzuszek coraz wiekszy, superWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 22:08
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja czasami nogi w gorze trzymałam, albo poduszke pod tylkiem. mezu sam mi ja podkładał, ale jakos z tego dziecka nie ma... widac na mnie takie metody nie działaja...
dobranoc kochane i do jutra... buziaki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 22:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na co mamy sezon?