PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ładnie to wyglada, nie powiem i te 3 na koniec bardzo by sie przydały, ale co my mozemy, sprawa juz dawno przesadzona, teraz tylko na wyniki tej sprawy czekamy
Iwka a co u Ciebie, jak sie czujesz? choroba juz sobie poszła??? zostałysmy chyba ostatnie na placu boju i ja czekam z wielka nadzieja na konieckaarolaa lubi tę wiadomość
-
Kochane zostawiam WIRUSA>.. mało mnie ostatnio , ale mysle o wszytskich...
To moje ostatki w pracy wiec napięta atmosfera...
Ogólnie jest oki , ale mdlosci dalej sa i czasem wymioty .. wiec poki co tylko do przodu.. za tydzien wizyta
ŁAPAĆ KOCHANE....
CHYBA STARCZY CO >>?Iwka, kaarolaa, Andzia33, Matylda36 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
oddam mój nos!!!
A ogólnie przez weekend pomalowaliśmy kuchnie i przed pokój Baaaardzo sie ciesze bo już straszyło u mnie a na generalny remont brak sponsora....ktoś chętny.
Do mojej @ zostało jeszcze 4-5 dni ale że mój mąż ma w środę imieninki polecę na betę A nóż będzie prezent
Ja oczywiście jak co miesiąc wszystkie oznaki urojonej ciąży tylko tym razem lecę bez lutka więc jeszcze bardziej sobie wkręcam
co będzie to będzie ale nigdy się nie poddamkaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrzeba sobie wkrecac czasami, ja nigdy to tego uwagi nie przywiazywałam, a teraz brzuch mnie lekko pobolewa...gdzie np na okres nigdy nie boli i w czasie okresu tez nie boli...pewnie sobie wkrecam, ze to moze fasolka rosnie i dlatego boli...
a ja chyba, powtarzam CHYBA jesli jutro tempka bedzie koło 36,7 to zrobie testa... hehe chociaz jestem osoba, ktora przed terminem nie testuje...zobacze...Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoze starczy, zobaczymy juz wkrotce dzieki
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:O widze ze cos nasz wątek sie rozwija dalej :)Karola to trzynan kciuki za jutro rano!! ja nie testuje bo cały Czas mnie brzuszek okresowo boli więc czekam cierpliwe di czwartku
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:U mnie w Szwecji na żadnym teście nie pisze jaki jest czuły tylko zeby zrobic w dniu spodziewanej miesięczki a z polski juz nie mam Żadnych:(
To oby tempka szła do góry !!
a stresa to i ja mam, ale czym tu sie stresowac? ze znow @ bedzie? chyba tylko tym...oliwia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny