PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja was podglądam Iwka oddaj mi jednego wiruska od Marii, nie bądź taka samolubna trzymam za was kciuki dziewczyny i liczę, że na listopadowych was nie będzie. Ja się łudzę, że coś się dzieje bo mi piersi ześwirowały i ostatni a zarazem jedyny raz były takie jak miałam biochemiczną. Mam w domu opakowanie luteiny i jestem na 99% jakieś dwa trzy dni po owu bo byłam dziś u gina. Nie zapytałam go czy brać wiec mi nie przepisał tak jak ostatnio ale mam rezerwowe opakowanie. Jak myślicie? Brać czy czekać i gdyby było plamienie to brać?
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć, to ja. Mam ostatnio sporo na głowie i niewiele czasu, żeby pisać. Ale jestem ciagle. W weekend przyszła @ więc właściwie po winnam się przenieść na listopad ale dobrze mi tu Czas spać. Padam. Dobranoc
kaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie śluz jest, czuję się dziwnie, bo cały czas mam zgage albo jest mi niedobrze. Myślę, że jak temp się utrzyma jutro rano i @ nie przyjdzie to zatestuje.
Andzia33 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:oliwia a jak tam u Ciebie???
jestem karola dopiero wstalam ciezko noc mialam bo obudzilam sie z taka mega zgaga i bolem gardla jak wzielam tabletke na gardlo to myslalam ze sie pozygam;/na zgage wzielam reni pozniej to naszczescie pomogl bo prawie bym pawia puscila tak mi bylo nie dobrze a potem biegunke dostalam;;/ niewiem czy cos zjadlam nie tak czy co ale nie bylo ciekawie:(teraz mnie jeszcze troche brzuch pobolewa:( -
Eve wrote:Dzięki:) jak tylko coś się dowiem to dam Wam znać. Ogólnie jakoś tak mnie beta kusi, ale chyba się ogarnę dziś i nie pójde jeszcze.
eve a dlaczego odrazu lecicie na bete?nie lepiej zrobic pierw test ciazowy jak jest po termnie?
ja sie tam na tym nie znam ale beta by mnie chyba bardziej stresowala -
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:jestem karola dopiero wstalam ciezko noc mialam bo obudzilam sie z taka mega zgaga i bolem gardla jak wzielam tabletke na gardlo to myslalam ze sie pozygam;/na zgage wzielam reni pozniej to naszczescie pomogl bo prawie bym pawia puscila tak mi bylo nie dobrze a potem biegunke dostalam;;/ niewiem czy cos zjadlam nie tak czy co ale nie bylo ciekawie:(teraz mnie jeszcze troche brzuch pobolewa:(
-
nick nieaktualnya ja testa nie zrobiłam bo czasu rano nie miałm dzisiaj musiałam wstac przed 6 i szybko do pracy na 7 sie zbierac bo mi sie zmieniło... a jutro to juz sie nie opłaca robic, jeden dzien wytrzymam na bete nie jezdze bo 30 zł kosztuje i kasy mi szkoda na to wydawac...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny