PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lili wrote:Halo, halo, zaciążył tu kto???
Jeszcze dwa dni października, wiec kciukam dziewczyny z pozytywne testy!!!
Ja też chcę do Ikea! LubięLili lubi tę wiadomość
-
Iwka uwielbiam twoje komentarze, zawsze mnie rozśmieszysz
Widzę, ze nie na darmo to zajrzałam! Margotka gratulacje!!!!!
Trzymam kciuki za te na szarym ogonku listy, bo do tej pory lista PIEKNA, bardzo duzo serduszek, szkoda tylko, ze taka jedna lili nie zaciażyłaMargotka87, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:eve a dlaczego odrazu lecicie na bete?nie lepiej zrobic pierw test ciazowy jak jest po termnie?
ja sie tam na tym nie znam ale beta by mnie chyba bardziej stresowala👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Lili wrote:Pierdółki w Ikea są najlepsze Oliwka, to ja nastepnym razem poproszę kurs w tamtą stronę!
Trzymajcie się ciepło dziewczynki :*
ok jakos sie zgadamy tylko bedziesz musiala do szwecji przyleciec hehe a ty gdzie mieszkasz??
eve to trzymam kciuki za jutrzejszy twoj test a masz jakies objawy?ja czekam do czwartku dzielnie;pLili, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokladnie bedziemy razem swietowac jutro zaczniemy z iwka a w czwartek my:)
dobrze ze ja jutro jestem caly dzien pozatym domem bo inaczej z nudow bym ten test zrobila pewnie a tak to chociaz jeszcze mam dobry humor):kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja Ciebie juz wliczam do tych, ktorym sie udało, jak nic musza byc 2 kreski
Miło mi, zobaczymy, oby...
Zjadłam właśnie zupe kalafiorową bo ugotowałam na jutro i znowu mi niedobrze... ale może się zatrułam.kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny