PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:a moze jeszcze za szybko??? patrzac na wykres to owulke miałas 10 dni temu. moze czas do testowania???
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a moja beta to 8373...w poniedziałek wizyta u gina ...mam nadzieję,że będzie już serduszko...Kada trzymam kciuki za pozytywny teścik....innym testującym życzę dużo pozytywnych myśli i pozytywnych teścików...
Iwka, kaarolaa, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
benitka wrote:a moja beta to 8373...w poniedziałek wizyta u gina ...mam nadzieję,że będzie już serduszko...Kada trzymam kciuki za pozytywny teścik....innym testującym życzę dużo pozytywnych myśli i pozytywnych teścików...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:Lili zaciąży tylko jeszcze o tym nie wie i będzie miała bliźniaki
Iwka!!!! Ty uważaj bo jeszcze wykraczesz!!! Bliźniaki bym chciała, ale ginka mówi, ze nie donoszę, więc wolę wersję pojedynczą
Kciukam nadal, jeszcze dużo może się tu zmienić. Za kilka dni mają być dwie krechy! U wszystkich!!! Ja na listopadowym sobie was nie życzę Choć was uwielbiam
kaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili wrote:Iwka!!!! Ty uważaj bo jeszcze wykraczesz!!! Bliźniaki bym chciała, ale ginka mówi, ze nie donoszę, więc wolę wersję pojedynczą
Kciukam nadal, jeszcze dużo może się tu zmienić. Za kilka dni mają być dwie krechy! U wszystkich!!! Ja na listopadowym sobie was nie życzę Choć was uwielbiamLili, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
topa42 wrote:Nawet nie strasz ! Idę jutro do lekarza to się okaże Ale myślę że chyba normalnie jest wszystko ? Jak myślicie ?
A co nie chciałabyś dwóch?
Ja mam teraz podwójną owulację i jakoś te myśli koło mnie kraża.kaarolaa lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyandzia, moja mama tez miała podwojna owulacje ( kumulacja ) i urodziłka parke a najlepsze jest to, ze do konca ciazy nie wiedziała, ze beda blizniki...lekarz i polozne mowiły, ze bedzie duze dziecko, a tu niespodzianka kumulacja
-
topa42 wrote:He he he chyba tak oj ale mnie mdli maskara - znacie coś co pomaga na takie mdłości?
-
kaarolaa wrote:andzia, moja mama tez miała podwojna owulacje ( kumulacja ) i urodziłka parke a najlepsze jest to, ze do konca ciazy nie wiedziała, ze beda blizniki...lekarz i polozne mowiły, ze bedzie duze dziecko, a tu niespodzianka kumulacja
Wiesz na zdjęciu z usg,jeden zasłania drugi ,bo są bardzo blisko siebie,i nie dziwię się ,ze kiedyś nie widzieli bliżniąt.Koleżanka też jest z takiej dużej ciąży[razem z bratem]Andzia33