PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Wiesz na zdjęciu z usg,jeden zasłania drugi ,bo są bardzo blisko siebie,i nie dziwię się ,ze kiedyś nie widzieli bliżniąt.Koleżanka też jest z takiej dużej ciąży[razem z bratem]
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
o widze ze dziewczyny sie rozpisalyscie ns koniec pazdziernika::)ja blizniaki bym mogla miec zawsze chcialam trojeczke wiec akurat by byla:)
jutro przeczuwam ze wredna sie pojawi jak bylam w ciazy to byl taki inny bol podbusza niz teraz:(karola kciukam za ciebie::*kaarolaa, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:o widze ze dziewczyny sie rozpisalyscie ns koniec pazdziernika::)ja blizniaki bym mogla miec zawsze chcialam trojeczke wiec akurat by byla:)
jutro przeczuwam ze wredna sie pojawi jak bylam w ciazy to byl taki inny bol podbusza niz teraz:(karola kciukam za ciebie::*Andzia33 lubi tę wiadomość
-
No kochane widzę że rozpisałyście się o bliźniakach Ja myślałam że u mnie w rodzinie nigdzie nie było Niestety tata wyprowadził mnie z błędu - podobno od strony mojej babci były bliźniaki he he he ale byłyby jaja Czy bym chciała ? Jak bozia da to będzie ale wolałabym jedno
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie w rodzinie tez byly i u meza tez moze bedzie kumulacja
topa42, kaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem co sie u mnie dzieje przed chwila mialam straszne bóle podbrzusza razem ze skurczami ze chodzić nie mogłam podobnie mam często na owulacje ale ms dzien przed okresem ? wzięłam 3 nospy bo inaczej nie dałabym rady chyba jakies mocny okres mi sie szykuje :
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:Ja nie wiem co sie u mnie dzieje przed chwila mialam straszne bóle podbrzusza razem ze skurczami ze chodzić nie mogłam podobnie mam często na owulacje ale ms dzien przed okresem ? wzięłam 3 nospy bo inaczej nie dałabym rady chyba jakies mocny okres mi sie szykuje :
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:No kochane widzę że rozpisałyście się o bliźniakach Ja myślałam że u mnie w rodzinie nigdzie nie było Niestety tata wyprowadził mnie z błędu - podobno od strony mojej babci były bliźniaki he he he ale byłyby jaja Czy bym chciała ? Jak bozia da to będzie ale wolałabym jedno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny