PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:jeszcze tylko nasza trojeczka została powodzenia dziewczyny
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lili wrote:Iwka uwielbiam twoje komentarze, zawsze mnie rozśmieszysz
Widzę, ze nie na darmo to zajrzałam! Margotka gratulacje!!!!!
Trzymam kciuki za te na szarym ogonku listy, bo do tej pory lista PIEKNA, bardzo duzo serduszek, szkoda tylko, ze taka jedna lili nie zaciażyłaAndzia33, Lili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:iwka a ty??? czy jeszcze czekasz???
Jedyne co mnie martwi to brak prezentu dla mężaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:Cześć wan a u mnie znowu tempka wróciła na 36,5 mam zabki z wykresu hrhe raz wyżej raz niżej zobaczymy jaka bedzie jutro jak spadnie tzn ze wredna idzie oby nie.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:a ja znowu się łudziłam. U mnie standard jedna krecha...trudno uda mi się za miesiąc tym razem z clo
Jedyne co mnie martwi to brak prezentu dla mężaIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:@ odczep się od oliwki http://smileys.sur-la-toile.com/repository/combat/lance-pierre.gif
Hehe dzieki IWka trzeba ja od nas poronic raz na zawsze !!mi jak jutro spadnie tempka to nie robie ti napewno przyjdzie czuje w serduchu ze przyjdzie jutroIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoliwia nie poddajemy sie, ja tez czuje ze bedzie u mnie @...co z tego ze tempka wysoka, to pewnie jakas anomalia, zdaza sie...
a jesli tempka spadnie jutro to tez nie bede testowała...
trzymam jeszcze za Was dziewczyny kciuki i za siebie tez, trzeba pozytywnie zakonczyc pazdziernik, z usmiechemIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzobaczymy jutro jak to bedzie, a dzisiaj starczy myslenia o tym...i tych nerwow bo ciagle sie nakrecamy. co ma byc to bedzie juz teraz i tak nic nie zmienimy
ja sie ciesze, ze dzisiaj ładna pogoda jest, rano takie chmury były a teraz niebo ładnie sie wypogodziło. jak mała sie obudzi to idziemy na spacerek, nie bedziemy w mieszkaniu sie dusiłyIwka lubi tę wiadomość